Få tre kampe i første måned fra 85 kr.

12. august 2022 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

Flere end 4.200 AaB-fans har sæsonkort til Aalborg Portland Park, og tegner du et sæsonkortabonnement nu, får du adgang til tre hjemmekampe i første måned. Køb sæsonkortabonnement her.

De tre kampe er AaB-FC Nordsjælland søndag 14. august kl. 16.00, AaB-Brøndby I.F. søndag 21. august kl. 18.00 og AaB-Lyngby Boldklub søndag 11. september kl. 14.00. 

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mathias Ross har rundet 100 kampe

12. august 2022 kl. 12:20 af Rasmus Estrup

Mandag aften havde Mathias Ross 100 kamps jubilæum for AaB ca. fire år efter sin debut for klubben. 

I dette indslag fortæller forsvarsspilleren om vejen til AaB, udviklingen de seneste år, om at bære anførerbindet og fansenes trofaste opbakning. 

Mathias Ross bliver sammen med 250 kamps jubilar Kasper Kusk hyldet inden kampstart på søndag. Køb billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: 250 AaB-kampe for Kasper Kusk

12. august 2022 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

Kasper Kusk spillede mandag sin kamp nummer 250 for AaB, da han samtidig scorede sit AaB-mål nummer 60. 

Kantspilleren begyndte til fodbold i Gug Boldklub og kom siden til AaB, hvor han debuterede i 2010 og i 2014 var med til at vinde The Double, hvorefter han blev solgt til hollandske FC Twente. 

I 2018 vendte Kasper Kusk så tilbage til AaB, hvor han nu altså har rundet 250 kampe. 

Se et indslag med AaB-spilleren øverst, og køb billetter til AaB's næste hjemmekamp på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB-FC Nordsjælland

12. august 2022 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

- søndagsmødet er 59. 3F Superligakamp mellem AaB og FC Nordsjælland? Statistikken siger 20 sejre til AaB, 19 uafgjorte og 19 nederlag samt en målscore på 71-75 set fra et nordjysk perspektiv.

- AaB vandt begge indbyrdes 3F Superligaopgør mod FC Nordsjælland i sidste sæson? Hvis det bliver til tredje sejr i træk mod det aktuelle førerhold i 3F Superligaen, vil det være første gang siden september 2007-april 2008, at AaB vinder tre 3F Superligakampe i træk mod FC Nordsjælland.

- AaB også er ubesejret i de seneste fem 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland?

- hvis AaB kan tage point fra FC Nordsjælland på søndag, vil AaB dermed forhindre FC Nordsjælland i at tangere klubbens 3F Superliga-rekord på fem sejre i træk? Skulle det blive til en AaB-sejr søndag, vil FC Nordsjællands aktuelle klubrekord på 13 3F Superligakampe i træk uden nederlag tillige blive brudt.

- AaB i de 10 seneste 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park har opnået fire sejre, fire uafgjorte og to nederlag? Tillige har AaB holdt nullet i fire af de 10 kampe og kun lukket ét mål ind i fire andre, hvilket i alle otte tilfælde har givet point til AaB.

- siden sæsonen 2019/20 har AaB kun formået at score først i én af de otte 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland, hvilket imidlertid var i det seneste opgør i oktober 2021? På trods heraf har AaB alligevel fået point i fem af de otte kampe i form af to sejre, tre uafgjorte og tre nederlag.

- AaB har spillet 37 3F Superligakampe med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer, hvilket senest var tilfældet i AaB’s åbningskamp mod Viborg F.F. i indeværende sæson? Der er i de 37 kampe uddelt ni røde kort og dømt 11 straffespark - begge begivenheder skete i seneste kamp i form af rødt kort til Mads Lauritsen og straffespark til AaB.

- Iver Fossum i de to forrige sæsoner har scoret i samtlige fire kampe mod FC Nordsjælland? Hans fire mål mod FC Nordsjælland betyder, at han med en enkelt scoring vil tangere Jeppe Curth som den mest scorende spiller i indbyrdes 3F Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland.

- foruden Iver Fossum (4 mål) har også Kasper Kusk (2) og Kristoffer Pallesen (1) tidligere scoret i indbyrdes 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland?

- AaB ikke har tabt en kamp i den bedste danske række afviklet på datoen 14. august? I 3F Superligaen er det blevet til to sejre og to uafgjorte, mens perioden inden i 1. division og Mesterskabsserien har givet AaB én sejr og to uafgjorte.

AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2022 går ubeskåret til Safe House – Aalborg? Efter to hjemmekampe er beløbet på 31.716 kr.

- du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk? 

Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk

Tags på denne nyhed

AaB inviterer til Partnerklubbernes Dag mod Lyngby Boldklub

11. august 2022 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

Sidste år arrangerede AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport for første gang Partnerklubbernes Dag for at sætte fokus på AaB’s 118 nordjyske partnerklubber 

Den begivenhed gentages i år, når AaB 11. september kl. 14.00 møder Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park. Her har Macron, Goal Station og Unisport nemlig købt 3.000 billetter, som udleveres gratis til AaB’s partnerklubber efter først-til-mølle-princippet.   

Fanzonen vil på kampdagen være fyldt med sparkestationer,AaB-hoppeborg til de mindste, ansigtsmaling, autografskrivning og en Goal Station Focus 360.  

Ungdomsspillere fra partnerklubberne vil desuden blive involveret i AaB’s indløb og pausekonkurrencen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.   

To repræsentanter fra hver partnerklub inviteres endvidere til et VIP-arrangement før kampen.   

- Vi glæder os til om en måned at hylde vores 118 nordjyske partnerklubber til Partnerklubbernes Dag. Så sent som i forårssæsonen fik seks spillere fra AaB Akademiet 3F Superligadebut for AaB, og vi er en klub, der lever af at have nordjyske spillere på vores Superligahold. Udviklingen af disse talenter begynder i partnerklubberne, som vi for første gang havde fornøjelsen af at invitere til Partnerklubbernes Dag sidste år, og det ser vi frem til at gentage i år, siger AaB’s kommercielle direktør Jesper Elkjær.   

- Foruden aktiviteter i fanzonen, ved indløb og i pausen, vil vi til kampen også uddele Årets Frivilligpris og prisen for Årets Partnerklub, for igen at hædre de store indsatser og det store frivillige arbejde, vi ser i de lokale nordjyske klubber, siger Jesper Elkjær.   

Årets Frivilligpris og Årets Partnerklub skal kåres 

Årets Frivilligpris gik sidste år til Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev I.F., og i år skal AaB sammen med hovedpartner Arbejdernes Landsbank overrække prisen til en ny frivillig, der har gjort en særlig indsats for den lokale klub.  

Hver klub har mulighed for at indstille én frivillig pr. klub, og alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse på Aalborg Portland Park.  

Det vil være en jury bestående af AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, AaB Akademichef Jacob Larsen samt repræsentanter fra AaB’s partnerklubber, der blandt de nominerede udvælger en vinder. 

Samme jury vil også kåre og udvælge kandidaterne til Årets Partnerklub, der præsenteres i samarbejde med Designa Aalborg. Prisen gives til en partnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til eksempelvis talentudvikling eller breddefodbolden. Sidste års vinder af Årets Partnerklub var Støvring I.F. 

Årets to prisvindere vil blive hyldet i pausen af AaB-Lyngby Boldklub. 

I denne uge modtager repræsentanter fra alle AaB’s 118 partnerklubber en mail med nærmere information om, hvordan man tilmelder sig Partnerklubbernes Dag, og hvordan man indstiller en kandidat til Årets Frivillig. Har man i klubben ikke modtaget en mail, eller har man yderligere spørgsmål, kan man skrive en mail til marketingkoordinator Mathias Rosendal på mro@aab-as.dk. 

Tags på denne nyhed
'