AaB TV: Oddset er platinpartner i AaB

23. august 2022 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

Oddset og AaB har indgået et platinpartnerskab, så Oddset nu er tilbage som samarbejdspartner i AaB efter et par års fravær. 

Samarbejdet med Oddset kommer blandt andet til at betyde masser af quizzer og konkurrencer for AaB's fans. 

Hør mere om samarbejdet i dette interview med Martin Bjerg, der er Marketing Director ved Danske Spil. 

Tags på denne nyhed

Høgh ude på ubestemt tid

22. august 2022 kl. 13:44 af Brian Andersen

Den 21-årige angriber har i privat sammenhæng været ude for en ulykke, hvor hovedskaden er sket.

- Vi er ærgerlige over at måtte undvære Kasper Høghs bidrag til truppen, men allervigtigst er naturligvis Kaspers helbred og velbefindende, hvorfor et comeback ikke bliver forhastet, siger AaB’s sportschef Inge André Olsen.

Kasper Høgh står indtil videre noteret for tre scoringer i 17 officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

U/19 Ligasejr over AC Horsens

22. august 2022 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-AC Horsens 3-0

AaB’s U/19 Ligamandskab tog sæsonens første sejr i weekenden, da holdet kunne tage en 3-0-triumf med hjem fra et besøg i Horsens.

Efter en begyndelse på AC Horsens’ præmisser fik AaB bedre fat i spillet, som første halvleg skred frem, og efter 27 minutter sparkede Sebastian Stahlfest AaB i front. Målet kom efter et godt sammenspil mellem Gustav Dahl og Sebastian Stahlfest, der fik tacklet sig vej til en friløber og en pauseføring, der godt kunne have været større end 1-0.

AaB fortsatte med at sidde på spillet i resten af opgøret, og i 83. minut udbyggede Remy Osagie Rasmussen til 2-0, da et godt AaB-opspil efter et indkast førte til en en-mod-en-situation for Remy Osagie Rasmussen, der vandt sin duel og sparkede bolden solidt ind ved nærmeste opstander.

I tillægstiden lukkede Donovan Bagou kampen, da han i kølvandet på et hjørnespark headede en sukkerbold fra Annas Al Hardan i kassen til slutresultatet 3-0.

- Indledningsvis foregik spillet på AC Horsens’ præmisser, men efter et kvarter fik vi greb om kampen og ro på spillet. Vi fik brugt banens bredde godt og skabt de overtalssituationer, vi ønskede, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Helhedsindtrykket var rigtig godt. Både fordi vi fulgte gameplanen, scorede tre mål og ikke mindst holdt nullet, hvilket var vigtigt ovenpå sidste uges nederlag, siger U/19 Ligatræneren.

AaB’s U/19 Ligahold spiller sæsonens tredje U/19 Ligakamp på lørdag på udebane mod FC Nordsjælland.

U/17 Ligaen: AC Horsens-AaB 3-2

U/17 Ligaholdet kunne ikke gøre U/19 Ligaholdet kunsten efter, da lørdagens udekamp i Horsens endte med et nederlag på 3-2.

Selvom AaB var i fin kontrol i første halvleg, kunne AC Horsens bringe sig foran med 1-0 efter sløset opdækning i AaB-defensiven. AaB fortsatte herefter med at være spilstyrende, men lige inden pausen blev det endda også 2-0 til hjemmeholdet på en omstilling.

AaB-spillerne kom stærkt ud til anden halvleg, og kort efter pausen headede Malthe Kjølby et hjørnespark fra Nikolai Veilbæk Andersen i nettet til 2-1.

AaB kontrollerede opgøret fuldstændig efter pausen, og et kvarter før tid fik nordjyderne også udlignet til 2-2, da Adam Rasheed headede et nyt hjørnespark i kassen. Denne gang fra Valdemar Damgaard.

Trods et par store AaB-chancer, som burde have sikret en nordjysk sejr, lykkedes det ikke at få point med hjem til Hornevej. For fem minutter før tid sparkede hjemmeholdet et straffespark i kassen til en AC Horsens-sejr på 3-2.

- I første halvleg var vi egentlig i god kontrol, men fik ikke rigtig skabt nogle chancer, og i stedet slog de til to gange, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Anden halvleg var sindssygt opløftende. Vi sad fuldstændig på kampen og kom frem til mange chancer, og vi skal vinde sådan en kamp. Men det var desværre stolpe ud, siger Theis Larsen.

Næste kamp i U/17 Ligaen spilles ligeledes på udebane mod FC Nordsjælland på lørdag.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Brøndby I.F. 2-1

22. august 2022 kl. 06:55 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-1 på Aalborg Portland Park over Brøndby I.F. I videoen øverst finder du et fyldigt sammendrag af kampen. 

Hjemmeholdet begyndte opgøret godt, og Allan Sousa havde et hug på træværket efter blot 30 sekunder. 

I opgørets tiende minut kunne Allan Sousa også åbne målscoringen, da han udnyttede en friløber med målet til 1-0. 

AaB leverede generelt en god indsats, men 12 minutter efter pausen udlignede Mathias Kvistgaarden for Brøndby I.F. 

Herefter overtog AaB igen initiativet, og efter flere gode muligheder kunne Mathias Ross i kampens 87. minut heade sejrsmålet i nettet til 2-1 på et hjørnespark fra Allan Sousa. 

AaB's næste kamp spilles på søndag på udebane mod Randers FC. 

Tags på denne nyhed
'