AaB bærer andendragten i Silkeborg

5. august 2022 kl. 10:13 af Rasmus Estrup

AaB bærer så vidt muligt altid den rød-hvide klubdragt, men dette er ikke muligt på mandag, hvor AaB møder Silkeborg I.F. på udebane.

Derfor er AaB på mandag iklædt den nye blå andendragt, der ligesom med klubdragten bærer Aalborg Tårnets benkontruktion i designet.

Andentrøjen, der også er fra kollektionen Nordens Paris, er skabt i et bæredygtigt materiale efter et tæt samarbejde mellem AaB og Macron, og kan købes på www.aabshoppen.dk

Kampstart på mandag er kl. 19.00. Se her, hvordan du støtter AaB i Silkeborg, og har du ikke mulighed for det, kan opgøret følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Noshe-scoring i 12-0-sejr over Nordirland

5. august 2022 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

Danmarks U/17-landshold vandt i går hele 12-0 over Nordirland, da de to nationer mødtes i første kamp ved en internordisk turnering i Norge. 

AaB's Anders Noshe startede inde på højrefløjen og leverede assisten til det danske 1-0-mål.

Den hurtige AaB-spiller var også involveret i opspillene til 3-0- og 4-0-scoringerne, inden han selv stjal bolden fra Nordirlands forsvar og udplacerede målmanden ved målet til 5-0, der også var kampens pausestillingen. 

Anders Noshe blev skiftet ud ved pausen. Herefter fortsatte danskerne de gode takter og vandt kampen med 12-0. 

Kampen i går var Anders Noshes første U/17-landskamp, men tredje ungdomslandskamp i alt med to scoringer til følge. 

U/17-landsholdet spiller sin næste kamp ved turneringen lørdag mod Finland. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-besøg hos FrivilligAalborg

4. august 2022 kl. 12:40 af Rasmus Estrup

FrivilligAalborg, der var modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning i 2020 og 2021, havde tirsdag besøg af Anosike Ementa og Oliver Ross til FrivilligAalborgs sommerfest for flygtninge og indvandrere i Aalborg kommune. 

FrivilligAalborg modtog gennem AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning 172.138 kr. fra AaB og Spar Nord Fonden, da FrivilligAalborg i hele 2020 og 2021 var modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Men på grund af Covvid-19 har AaB-spillerne ikke kunnet deltage i foreningens aktiviteter tidligere. 

Men tirsdag aften var Oliver Ross og Anosike Ementa dommere til sommerfesten Olympiske Lege, ligesom de skrev autografer til de fremmødte børn. 

Se et indslag fra arrangementet øverst. 

I efteråret 2022 er Safe House - Aalborg modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvorigennem AaB og Arbejdernes Landsbank giver 2 kr. pr. tilskuer til AaB's 3F Superligakampe til et godt, nordjysk formål. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

4. august 2022 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

Sæsonens første AaB-træffer er også blevet kåret til månedens mål i juli af AaB's fans. 

74 procent af stemmerne i månedens mål-konkurrencen gik således til Anders Hagelskjærs langskudsmål mod Viborg F.F. 17. juli. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Anders Hagelskjærs kampbrugte og signerede andentrøje fra forrige sæson. Vinderen af præmien blev Christopher, som kontaktes direkte på mail. 

Se målet i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Gode sæsonkortpladser ledige på Complea Tribunen

3. august 2022 kl. 13:08 af Rasmus Estrup

Flere end 4.200 AaB-fans har nu sæsonkort til Aalborg Portland Park, og der er stadig gode sæsonkortpladser ledige til Complea Tribunen, ligesom det selvfølgelig også er muligt at købe sæsonkortabonnementer til Vesttribunen og 3F Tribunen. Køb sæsonkortabonnement her. 

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned. 

Køb et sæsonkortabonnement på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe billetter til AaB's to næste hjemmekampe mod FC Nordsjælland og Brøndby I.F. 

Tags på denne nyhed
'