Gratis stadionplatter til 500 AaB-fans i Silkeborg

1. maj 2022 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

I morgen spiller AaB endnu en vigtig kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil, når Hele Nordjyllands Hold gæster Silkeborg I.F. på Jysk Park kl. 19.00. 

Og for de mange medrejsende AaB-fans er der godt nyt. AaB's samarbejdspartner Mr. Green har nemlig bestilt 500 stadionplatter til kampen. Det betyder, at de 500 første AaB-fans på udebaneafsnittet på Jysk Park får en gratis stadionplatte på Mr Greens regning. 

Så tag med AaB til Silkeborg og kom i god tid ind på tribunen, så du er sikker på at få lagt en god bund inden Hele Nordjyllands Hold skal bakkes op til den vigtige udekamp i morgen. 

Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Silkeborg I.F. og AaB…

30. april 2022 kl. 11:29 af Brian Andersen

- at AaB har mødt Silkeborg I.F. 77 gange i 3F Superligaen, og at af disse er det blevet til 27 sejre AaB-sejre, 25 uafgjorte og 25 nederlag. Målscoren er 108-102 i AaB’s favør.

- at 36 af de 77 kampe har været på udebane. Ni gange har AaB vundet, 13 er sluttet uafgjort og 14 gange har Silkeborg I.F. taget alle pointene.

- at AaB har holdt nullet 11 gange i denne 3F Superligasæson, hvilket er fire clean sheets flere end silkeborgenserne.

- at AaB’s seneste besøg i Silkeborg – 1. august 2021 – sluttede uden scoringer.

- at fra den nuværende AaB-trup har Kasper Kusk (2 mål), Rasmus Thelander (1) og Kasper Høgh (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Silkeborg I.F.

- at AaB har spillet fire 3F Superligakampe på datoen 2. maj, alle har dog været på hjemmebane – så dysten mod Silkeborg I.F. mandag aften er AaB’s første udekamp på denne dato i 3F Superligaen.

- at AaB er ubesejret i 3F Superligaen på datoen 2. maj, da man i de foreløbige fire kampe på denne dato har slået AGF 2-1 i 1993 (Emeka Ezeugo og Jan Pedersen), spillet 1-1 mod AGF i 1997 (Henrik Mini Rasmussen), vundet over AB med 3-1 i 2004 (Christian Lundberg 2 og David Nielsen) og besejret FC Midtjylland 3-2 i 2010 (Andreas Johansson, Michael Jakobsen og Kenneth Emil Petersen).

- at det kommende opgør er AaB’s 3F Superligakamp nummer 136 på en mandag, og at AaB dermed blot er en kamp fra at indhente AGF på listen over ”flest mandagskampe i 3F Superligaen”.

- at AaB’s hidtidige 135 mandagskampe i 3F Superligaen er fordelt med 54 sejre, 41 uafgjorte og 40 nederlag. Ses der isoleret på AaB’s udebanestatistik for mandagskampene, så lyder tallene 68 kampe, der er endt med 24 sejre, 22 uafgjorte og 22 nederlag.

- at det mandag aften er dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen der skal lede slagets gang i Silkeborg.

- at Mads-Kristoffer Kristoffersen tidligere har dømt AaB 35 gange i 3F Superligaen med 12 sejre, 11 uafgjorte og 12 nederlag som udfald. Mads-Kristoffer Kristoffersen har aldrig tidligere dømt et 3F Superligamøde mellem AaB og Silkeborg I.F.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kusk: Vi er et revanchelystent hold

30. april 2022 kl. 08:59 af Rasmus Estrup

- Vi er et revanchelystent hold. Vi skal ud at vise, at vi kan slå Silkeborg.

Så enkelt lyder det fra Kasper Kusk forud for mandagens udekamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil på Jysk Park.

To gange tidligere i 2022 har AaB og Silkeborg I.F. mødt hinanden, og begge gange er det endt med en sejr til mandagens hjemmehold.

Sidste møde var i søndags, hvor AaB tabte 2-1 på hjemmebane trods en god præstation af nordjyderne.

- Jeg synes ikke, vi fortjente at tabe i søndags. Vi spillede især en rigtig god første halvleg, men Silkeborg var bare mere effektive end os. Men spiller vi, som vi gjorde i søndags, så tror jeg ikke, at vi taber igen, siger Kasper Kusk.

- Omvendt så ved vi også, at det bliver en svær kamp på kunstgræsset nede hos dem. De er gode til at holde fast på bolden og få tingene lagt over på deres præmisser. Men det skal vi kunne håndtere. For vi vil have revanche, og vi går ind til kampen for at vinde, fortsætter AaB-spilleren.

I tabellen ligger AaB inden kampen på tredjepladsen, mens Silkeborg I.F. indtager fjerdepladsen blot et point efter AaB. Så resultatet af mandagskampen er afgørende for, hvem der til næste spillerunde indtager tredjepladsen.

- Vi ved, at det er en sindssygt vigtig kamp. Men det er alle kampene i Mesterskabsspillet, så det er ikke noget, vi spekulerer yderligere over. Vi tænker bare på, at det er endnu en kamp, der skal vindes, siger Kasper Kusk og sætter ord på, hvad der skal til for at slå Silkeborg I.F.

- Vi skal komme ud med samme energi, som vi gjorde i søndags, og så skal vi være stærke i nærkampene, så vi får fat i spillet og ikke giver dem for lange perioder på bolden. Det lykkedes vi med i første halvleg i søndags, og gør vi det igen, så skal vi nok få noget med hjem, forklarer Kasper Kusk, der endnu en gang ser frem til at mærke opbakningen fra de medrejsende AaB-fans, der skabte fantastiske kulisser både i Brøndby og Herning i de seneste to udekampe.

- Vi har fået vanvittig god opbakning til de seneste mange kampe. Både ude og hjemme. Og der plejer at være godt fyldt op med AaB-fans dernede, så jeg er sikker på, at der kommer mange igen på mandag. Giver vi dem så også en god kamp, så skal de også nok dominere på tribunen, siger Kasper Kusk.

Kampen på mandag spilles kl. 19.00 på Jysk Park. Du kan købe billetter til kampen her, eller følge med på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

AaB iklædt andendragten på mandag

29. april 2022 kl. 12:33 af Rasmus Estrup

Når det er muligt, spiller AaB altid i den rød-hvide klubdragt. Dette er dog ikke muligt på mandag mod Silkeborg I.F. Derfor vil Hele Nordjyllands Hold i stedet være iført den blå andendragt, når AaB mandag aften kl. 19.00 gæster Silkeborg I.F. på Jysk Park i endnu en vigtig kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil. 

Du kan købe AaB's andentrøje på www.aabshoppen.dk, hvor du også har mulighed for at købe den rød-hvide klubdragt samt den lyserøde håndsrækningstrøje.  

Som nævnt spiller AaB så vidt muligt i klubdragten, og det vil også være tilfældet igen, når AaB gæster Randers FC onsdag 11. maj, mens AaB i sæsonens sidste udekamp mod FC København vil bære den blå udebanedragt, da klubdragten ikke kan benyttes på udebane mod FC København.

Kampstart på mandag er kl. 19.00 i Silkeborg. Du kan købe billet til opgøret her, eller se kampen på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

KVG Bolig inviterer Hasseris til AaB-FC Midtjylland

29. april 2022 kl. 09:52 af Rasmus Estrup

AaBs samarbejdspartner KVG Bolig har valgt at invitere bydelen Hasseris til 3F Superligafodbold på Aalborg Portland Park.  

AaB og KVG Bolig vil derfor torsdag 5. maj fra kl. 15.30-17.30 uddele 500 gratis billetter til AaB-FC Midtjylland. Billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet i tidsrummet fra kl. 15.30 til 17.30. 

I samme tidsrum er det muligt at prøve kræfter med en Goal Station i Hasseris Bymidte, ligesom AaBs maskot Theodor også vil slå vejen forbi i løbet af den første time. 

Fra kl. 16.00-17.00 vil et par AaB-spillere dukke op i Hasseris Bymidte til selfies og autografer. 

Så kig forbi Hasseris Bymidte torsdag 5. maj, mød AaB-spillere og få en billet til AaB-FC Midtjylland. 

Tags på denne nyhed
'