Alle mand til Silkeborg!

26. april 2022 kl. 16:15 af Rasmus Estrup

Mandag 2. maj klokken 19.00 gælder det Silkeborg I.F. på udebane. Lad os sammen jagte en plads i Europa og fortsætte den flotte støtte på udebane, der har været sæsonen igennem.

Stadion: JYSK Park
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: 17-Tribunen (sektion E1 og E2)

Info om billetter:
Prisen er 80 kr. uanset om det er stå- eller siddeplads. Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone. Billet kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt, her pålægges dog gebyr på 20 kr.

Køb billet her.

NB: Der tages imod Dankort i både billet- og madboder

Gratis stadionplatter til 500 AaB-fans
Vores samarbejdespartner Mr. Green har til kampen bestilt stadionplatter til de 500 første AaB-fans, der kommer ind i udebaneafsnittet i Silkeborg. Så kom i god tid til kampen og nyd en stadionplatte på Mr. Greens regning.  

Adgang for kørestolsbrugere:
Kørestolsbrugere har gratis adgang til JYSK park inklusive en ledsager. Kørestole kan køres direkte ind på nederste tribuneafsnit på alle tribuner, Den Røde Tribune, Mascot Tribunen og 17-tribunen (udebaneafsnit), hvor der vil være reserverede pladser. Henvendelse i billetboden for nærmere anvisning af plads.

Silkeborg I.F. gør opmærksom på at personer der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end udebaneafsnittet, gennem påklædning, adfærd el. lign. vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Transport til og fra Silkeborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur: https://aabsupportclub.dk/produkt/silkeborg-if-aab-2-maj-2022/

Deadline for tilmelding til busturen er torsdag 28. april kl. 20.00. 

Kør selv:
Adresse:
Ansvej 108, 8600 Silkeborg

Se oversigt over rutevejledning i både bil og med offentlig transport her: https://www.silkeborgif.com/jysk-park/

Parkering:
Det anbefales at medrejsende AaB-fans parkerer ved Marienlundsvej ved Ferskvandscentret, som ligger umiddelbart bag Mascot Park.

Tifo og andre fanremedier:
Silkeborg IF ønsker at fremme den gode stemning og den gode fankultur. For at sikre den bedst mulige oplevelse på JYSK park må udeholdets fans medbringe følgende uden forudgående sikkerhedsgodkendelse.

  • Flag op til 3 x 3 meter inkl. flagstang på 4 meter
  • Bannere op til 1,5 x 10 meter
  • Op til 3 trommer inkl. trommestikker
  • Op til 3 megafoner
  • Mosaik i alle størrelser
  • Tape, strips, snor osv. til ophængning af banner
  • Creperuller og konfettirør kan ikke godkendes

Dette er et uddrag af 3F Superligaens fælles tifo-regler – her finder du det samlede regelsæt

Såfremt udeholdets fans ønsker et banner bredt ud under spillerindløb før kampen, kan dette anbringes hen over tilskuerne i ståafsnittet (E1) og koordineres med sikkerhedschefen forud for kampen.

Banneret må maksimalt måle 7 meter i højden og 35 meter i bredden. Materialet skal være brandhæmmende.

AaB takker jer alle for den flotte støtte på udebane og ønsker alle en god kamp.

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mandag aften

26. april 2022 kl. 14:05 af Brian Andersen

Således betød advarslen i søndags mod Silkeborg I.F., at Jakob Ahlmann har karantæne til ”returkampen” på mandag aften.

Både Jakob Ahlmann og Mathias Ross har en enkelt spilledags karantæne tilbage at afsone.

Jakob Ahlmann står noteret for 276 officielle kampe og syv scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

2-0-sejr i Reserveligaen over Hobro I.K.

25. april 2022 kl. 14:49 af Rasmus Estrup

Dagens Reserveligakamp på Hornevej endte med en AaB-sejr på 2-0 over gæsterne fra Hobro I.K. 

I en livlig åbning på kampen ramte Oliver Ross efter godt samarbejde med Anosike Ementa stolpen, og kort efter var det i modsatte ende Hobro I.K.'s tur til at ramme træværket efter en AaB-opspilsfejl. 

AaB kom også frem til et par hovedstødsforsøg fra Anosike Ementa, Kasper Høgh og Vladimir Prijovic, mens Hobro I.K. kort før pausen fik en stor mulighed til Mads Hvilsom, som Theo Sander klarede flot. 

Lige inden pausefløjtet faldt den første AaB-scoring, da et indlæg fra Vladimir Prijovic blev headet i nettet af den tidligere Hobro-spiller Kasper Høgh. 

Efter pausen viste indskiftede Jakob Gaardsøe sig straks frem med en flugter. Denne blev efterfulgt af en scoring, som blev annulleret for offside. 

Seks minutter inde i anden halvleg var der dog gevinst for Jakob Gaardsøe. På et præcist indlæg fra Christoffer Ravn flugtede Jakob Gaardsøe på forrygende vis læderet ind ved fjerneste opstander til 2-0. 

Midt i anden halvleg fik gæsterne også passeret Theo Sander, men der blev dømt offside i situationen, og dermed vandt AaB for anden gang i dette forår en Reserveligakamp mod Hobro I.K. 

- Det var en god kamp, hvor der blev givet mange minutter til mange af spillerne. Der var flere gode præstationer, også fra de unge spillere fra AaB Akademiet, som fik vist sig godt frem, siger assistenttræner Oscar Hiljemark, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt følgende startopstilling: 

Theo Sander
Casper Gedsted, Mathias Ross, Sebastian Otoa (U/19), Vladimir Prijovic
Malthe Højholt, Gudmundur Thórarinsson, Oliver Ross (U/19)
Anders Noshe, Anosike Ementa, Kasper Høgh

I pausen blev Anders Noshe, Vladimir Prijovic og Sebastian Otoa erstattet af akademispillerne Jakob Gaardsøe, Christoffer Ravn og Noah Holmstrøm, og efter en times spil var der også minutter til Mathias Vægter, Oscar Meedom og Sebastian Stahlfest, der kom på banen i stedet for Malthe Højholt, Kasper Høgh og Gudmundur Thórarinsson. 

Tags på denne nyhed

AaB møder Hobro I.K. i Reserveligaen

25. april 2022 kl. 09:32 af Rasmus Estrup

I dag kl. 12.30 mødes AaB og Hobro I.K. på opvisningsbanen på Hornevej, når det gælder en kamp i Reserveligaen. 

AaB's trænerteam har udtaget følgende mandskab til kampen: 

Mathias Ross, Malthe Højholt, Anosike Ementa, Vladimir Priojovic, Anders Noshe, Casper Gedsted, Gudmundur Thórarinsson, Kasper Høgh og Theo Sander samt AaB Akademispillerne Sebastian Otoa, Oliver Ross, Christoffer Ravn, Jakob Gaardsøe, Noah Holmstrøm, Oscar Meedom, Mathias Vægter, Sebastian Stahlfest, Sulejman El-Hajj og Daniel Veiby Held. 

Det er gratis for alle at overvære kampen, der ligeledes livestreames på nordjyske.dk. 

Tags på denne nyhed

Sejr og uafgjort for AaB Akademiet

25. april 2022 kl. 08:59 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Esbjerg fB-AaB 3-3

Trods en god første halvleg lykkedes det ikke AaB’s U/19 Ligahold at tage alle tre point, da holdet lørdag gæstede Esbjerg fB.

Oscar Meedom bragte ellers AaB i front efter 18 minutter på oplæg fra Jakob Gaardsøe, inden Magnus Rudbeck Koch kort før pausen udbyggede til pauseføringen på 2-0 efter en dybdebold fra Christoffer Ravn.

I en velspillet første halvleg havde AaB også muligheden for at få en større føring, men Anders Noshes forsøg prellede af på indersiden af stolpen.

Efter pausen satte Esbjerg fB sig på kampen, og med to scoringer efter hjørnespark fik hjemmeholdet udlignet midtvejs i anden halvleg.

Efter 2-2-scoringen fik AaB igen kontrol på kampen, og 12 minutter før tid kunne Emil Nymann bringe AaB på 3-2 efter et godt sammenspil med Anders Noshe.

Dette tvang Esbjerg fB til at satse offensivt mod slutningen, og det udmøntede sig i den udlignende 3-3-scoring to minutter før tid.

- Vi er ikke tilfreds med ikke at vinde sådan en kamp. Første halvleg var rigtig fin spillemæssigt. Vi varierede spillet godt og kunne have været foran med 3-0, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Fra anden halvlegs start var vi ikke klar til Esbjergs aggressivitet, og de fik fortjent udlignet til 2-2. Der skal vi være bedre til at håndtere de svære perioder, siger Kim Leth Andersen.

Pointdelingen betyder, at AaB står med 18 point efter 21 kampe, hvilket placerer AaB på en 13. plads inden næste kamp, der spilles på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod FC Midtjylland.

U/17 Ligaen: Esbjerg fB-AaB 0-2

I U/17 Ligaen snuppede AaB til gengæld alle tre point i lørdagens besøg i Esbjerg.

Hjemmeholdet lagde ellers bedst ud i den første halve time, men i det sidste kvarter af første halvleg fik AaB bedre fat om opgøret med mere varieret spil, og efter 34 minutter sparkede Emil Nymann AaB foran med 1-0 på en friløber.

Anden halvleg var AaB i bedre kontrol og havde tidligt chancen for at udbygge til 2-0, men muligheden blev brændt. I stedet skulle opgøret frem til det sidste minut, før debutant Magnus Jensen, der leverede et godt indhop, lukkede kampen med et flot mål til 2-0.

- I forhold til præstationen er der elementer, vi er nødt til at forbedre. Vi lader for eksempel dem komme frem til for mange chancer. Omvendt er det positivt, at vi selv på en mindre god dag kan holde nullet og vinde med to mål, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Selve resultatet er vi supergodt tilfreds med, for vi fik levet op til favoritværdigheden, og som kampen skred frem fik vi også bedre og bedre fat i det spillemæssige, siger Theis Larsen.

Med sejren ligger AaB nu på 10. pladsen i U/17 Ligaen med 24 point efter 19 kampe. Næste U/17 Ligakamp spilles på lørdag kl. 15.15 på Hornevej mod FC Midtjylland.

U/15 Ligaen: Esbjerg fB-AaB 1-1

AaB’s U/15 Ligahold fik ligesom U/19 Ligaholdet et enkelt point med hjem til Aalborg efter weekendens kamp i Esbjerg.

Esbjerg fB åbnede målkontoen allerede i ottende minut, men Christian Tcacenco fik kort inden pausefløjtet udlignet til 1-1, som også blev kampens resultat.

U/15 Ligaholdet ligger efter 20 kampe på 13. pladsen med 19 point, og holdet skal ligeledes i aktion igen på lørdag, hvor FC Midtjylland gæster AaB’s anlæg på Hornevej.

Tags på denne nyhed
'