AaB TV: Vinder af månedens mål i april

29. april 2022 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Månedens mål for april 2022 er nu blev kåret af AaB's fans, og valgte faldt på Louka Prips 1-0-scoring mod Randers FC 8. april på Aalborg Portland Park. Gense målet i videoen øverst. 

Scoringen, der også var den første AaB-scoring i april, fik således over 40 procent af stemmerne. Andenpladsen satte Louka Prips 2-0-mål i samme kamp sig på, mens Rasmus Thelanders udligning mod Silkeborg I.F. 24. april kom på tredjepladsen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen - og dermed også lodtrækningen om en kampbrugt og signeret 3F Superligafodbold fra Select samt FIFA 22 AaB-edition til PlayStation 4. Vinderen af lodtrækning blev Simon, som kontaktes direkte på mail af AaB.

Tags på denne nyhed

Vind to pladser i partybus til udekamp i Randers

28. april 2022 kl. 17:54 af Rasmus Estrup

Mr. Green giver dig nu også muligheden for at vinde en helt særlig udebanetur til AaB’s udekamp mod Randers FC onsdag 11. maj kl. 18.00. 

Mr. Green afholder nemlig igen en konkurrence, hvor du kan vinde to pladser i en partybus til kampen. Partybussen kører dig og dine medfans direkte fra Aalborg Portland Park til Cepheus Park Randers og retur igen. Både til og fra Randers er der fri øl, vand og sodavand på hele turen.  

Inde på tribunen får I alle en gratis stadionplatte. Derudover får I alle et AaB-halstørklæde og en ATTENFEMOGFIRS-cap, så I kan pryde AaB’s udebaneafsnit med rød-hvide farver.  

Billetter til AaB’s udebaneafsnit til kampen er selvfølgelig en del af præmien. 

Tilmeld dig konkurrencen ved at kommentere opslaget om partybussen på AaB's Facebookside.  

Vi trækker lod blandt alle kommentarerne på onsdag 4. maj kl. 12.00, og vinderne får direkte besked. 

Tags på denne nyhed

Flere siddepladser frigivet til de næste hjemmekampe

28. april 2022 kl. 13:41 af Rasmus Estrup

AaB har blot to hjemmekamp tilbage i Mesterskabsspillet, og allerede nu er der stor interesse for billetterne til de to hjemmekampe mod henholdsvis FC Midtjylland og Brøndby I.F. 

Flere end 7.400 fans har allerede billet til opgøret mod FC Midtjylland, mens flere end 8.400 har billet til kampen mod Brøndby I.F. ugen efter. 

Derfor er der netop blevet frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen til begge kampe. Det drejer sig om pladserne på Række 1 og Række 20. 

AaB's næste hjemmekamp mod FC Midtjylland spilles søndag 8. maj kl. 18.00, mens opgøret mod Brøndby I.F. spilles søndag 15. maj kl. 18.00. Du kan købe billetter til kampene her.  

Bemærk at salg af billetter til udebaneafsnittet til AaB-Brøndby I.F. efter ønske fra gæsterne varetages af Brøndby I.F. Læs mere om det her. 

Vi desuden gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at sympatisere med udeholdet på andre afsnit end udeafsnittet.

Nye plakater fra AaB X BurnOn

28. april 2022 kl. 10:35 af Rasmus Estrup

Der er nye plakater i AaB Shoppen. 

Den lokale grafittikunstner BurnOn, der blandt andet har stået for grafittimalerierne af Lynge Jakobsen og Cimbrertyren ved indgangene til Complea Tribunen, har produceret to håndtegnede AaB-illustrationer, som du nu kan købe som plakater. 

Det har været sjovt at arbejde med AaB som et kunstnerisk projekt, og jeg har forsøgt at arbejde mere ind i kunstens verden end i klassiske fodbold-tematikker. På den måde kan motiverne forhåbentligt være medvirkende til at komme ind hjemmet hos nogle, der ikke normalt vil have fodboldmotiver på væggene, udtaler BurnOn om samarbejdet og fortsætter:

- Det har været mere end bare et ‘almindeligt’ malerjob for mig, og jeg er beæret over at få muligheden for at arbejde sammen med AaB. Selvom jeg ikke nødvendigvis er til alle AaB’s kampe, føler jeg en stærk forbindelse til klubben, som nordjyde og som aalborgenser. Klubben er en del af byens identitet.

Plakaterne "Tyren" og "Kerub" er produceret i målene 50x70 cm og koster 299 kr. pr. stk. Begge motiver fås i både et rødt og et sort design.

Køb plakaterne på AaB Shoppen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i april

27. april 2022 kl. 09:01 af Rasmus Estrup

Fem gange kom AaB på tavlen i april, og dermed er der fem kandidater til månedens mål i april 2022.

Kandidaterne er: 

1: Louka Prip til 1-0 mod Randers FC, 8. april 2022
2: Louka Prip til 2-0 mod Randers FC, 8. april 2022
3: Milan Makaric til 3-0 mod Randers FC, 8. april 2022
4: Louka Prip til 1-0 mod Brøndby I.F., 14. april
5: Rasmus Thelander til 1-1 mod Silkeborg I.F., 24. april

Se alle målene i videoen øverst, og afgiv din stemme her. 

Alle der stemmer i konkurrencen, deltager samtidig i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret 3F Superligafodbold fra Select samt FIFA 22 AaB-edition til PlayStation 4. 

Afstemningen løber frem til fredag morgen kl. 8.00, hvorefter vinderen offentliggøres og kontaktes direkte af AaB. 

Stem her.

Tags på denne nyhed
'