Theo Sander udtaget til U/17-landskampe

23. september 2021 kl. 15:19 af Rasmus Estrup

Theo Sander og resten af U/17-landsholdet skal i oktober spille EM-kvalifikationskampe på Malta mod Montenegro, Tyrkiet og Malta. 

6. oktober spiller Danmark mod Montenegro, 9. oktober følger et opgør mod Malta og 12. oktober gælder det den tredje kamp mod Tyrkiet. 

Theo Sander har én gang tidligere optrådt for U/17-landsholdet, og derudover har han også én optræden på U/16-landsholdet bag sig. 

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mod Brøndby I.F.

23. september 2021 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

Cheftræner Martí Cifuentes må se bort fra Jakob Ahlmann, når Hele Nordjyllands Hold på søndag kl. 18.00 gæster Brøndby I.F. i 3F Superligaen. 

I tillægstiden af fredagens 2-0-sejr over OB modtog Jakob Ahlmann sin fjerde advarsel i sæsonen. Dermed har han nu 24 karantænepoint, hvilket betyder, at han får en spilledagskarantæne. 

Jakob Ahlmann er således igen til disposition i 3F Superligaen, når AaB 3. oktober møder SønderjyskE på Aalborg Portland Park. Du kan købe billet til det opgør her. 

Tags på denne nyhed

Oliver Ross udtaget til U/18-landsholdet

23. september 2021 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Det danske U/18-landshold med Oliver Ross i truppen skal i starten af oktober deltage i en landsholdsturnering i Kroatien. 

5. oktober møder danskerne Tjekkiet, 8. oktober gælder det en kamp mod Kroatien og 11. oktober spiller Danmark mod Belgien. 

Oliver Ross har hidtil spillet to U/18-landskampe og tre ungdomslandskampe i alt. 

Tags på denne nyhed

Tag med og støt AaB i Brøndby

22. september 2021 kl. 09:10 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 640 til søndagens opgør - normalt 1.400
Placering udebaneafsnit: Stavnskær Elektrik-tribunen - Udebaneafsnit Nedre

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 60,-
Voksen: 120,-
Køb din billet her.

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Læs mere om udebaneafsnittet på Brøndby Stadion her.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Lyngby Boldklub-AaB 0-4

22. september 2021 kl. 07:19 af Rasmus Estrup

AaB avancerede i går til Sydbank Pokalens ottendedelsfinaler med en 4-0-udesejr over NordicBet Ligaholdet Lyngby Boldklub. 

Midt i første halvleg headede Iver Fossum AaB i front på oplæg fra Aleksandar Trajkovski, og efter 30 minutter sparkede Milan Makaric AaB på 2-0 efter en assist fra Iver Fossum. 

Tidligt i anden halvleg øgede Frederik Børsting den nordjyske føring til 3-0 på en forsvarsfejl, og i 84. minut lukkede Marcus Hannesbo kampen, da han headede et indlæg fra Kasper Kusk i kassen til 4-0. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed