2. september 2021 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

AaB's første kamp i efterårets Reserveliga spilles i dag kl. 13.00 på udebane mod Randers FC, og det er et AaB Akademihold med tre spillere fra AaB's 3F Superligatrup, der tager hul på reserveholdsturneringen.

Assistenttræner Oscar Hiljemark og den øvrige trænerstab har taget følgende spillere med til Randers:

Andreas Hansen, Vladimir Prijovic, Casper Gedsted, Noah Holmstrøm (U/19), Gustav Dahl (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Jeppe Røge (U/19), Christoffer Ravn (U/19), Mathias Vægter (U/19), Oliver Henriksen (U/19), Jakob Gaardsøe (U/19), Emil Nymann (U/19), Benjamin Damsgaard (U/17), Oscar Meedom (U/17), Oskar Eckardt Mortensen (U/17) og Ramol Sillamaa (gæstespiller)

Mens AaB endnu ikke har spillet Reserveligakampe i dette efterår, har Randers FC allerede spillet to opgør, da det er blevet til en 3-2-sejr over Hobro I.K. og et 2-1-nederlag mod Viborg F.F.

AaB TV: Goal Station bliver guldpartner

2. september 2021 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Goal Station har indgået et toårigt guldpartnerskab med AaB.

Partnerskabet betyder blandt andet, at AaB-fansene kan prøve kræfter med en Goal Station i AaB's fanzone til alle weekendkampe.

Derudover er Goal Station også med til at arrangere Partnerklubbernes Dag, hvor alle 118 nordjyske partnerklubber inviteres til en 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park.

Hør mere om guldpartnerskabet mellem AaB og Goal Station i dette interview med Kristian Krogh, der er Product Manager ved Goal Station.

AaB TV: FIUK-AaB 0-13

1. september 2021 kl. 09:04 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går klubbens største pokalsejr og største udesejr nogensinde, da det blev til 13-0 på Odense Atletikstadion mod Fyns Internationale Ungdomsklub (FIUK).

Allerede efter 14 sekunder scorede Kasper Kusk til 1-0, og i løbet af et kvarters tid havde den 16-årige debutant Oliver Ross scoret to gange og gjort det til 3-0.

Inde pausen scorede Kasper Kusk yderligere to gange, og dermed havde han med sit hattrick sikret AaB en pauseføring på 5-0.

Det første kvarter af anden halvleg var uden scoringer, men herfra gik det stærkt.

60. og 64 minut bød på to scoringer af Milan Makaric. To minutter udbyggede Iver Fossum til 8-0, inden Anders Hagelskjær i 70. minut headede sit første AaB-mål ind til 9-0.

Marcus Hannesbo gjorde føringen tocifret i 72. minut, og i 75. minut sparkede Louka Prip AaB på 11-0.

Minuttet senere scorede Kasper Kusk sit fjerde mål i kampen, og otte minutter før tid lukkede Iver Fossum kampens målkonto med 13-0-scoringen.

Se alle målene i sammendraget øverst.

AaB nedjusterer forventningerne til årets resultat

1. september 2021 kl. 08:40

Nedjusteringen kan henføres til manglende forventede transferindtægter i indeværende transfervindue.

Der har været interesse og sonderinger i forhold til flere af AaB’s profiler, men ikke på et niveau hvor AaB har fundet anledning til at indlede en forhandling om et salg.

- Der har været henvendelser i forhold til flere af vores spillere, men det har også været afgørende for os at forsøge at holde sammen på stammen i truppen og prioritere den posivtive udvikling, som holdet er inde i, konstaterer AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Der er i første halvår 2021 søgt kompensation for aflyste arrangementer fra de statslige kompensationsordninger som følge af Covid-19.

I resultatforventningerne for regnskabsåret 2021 er indregnet yderligere strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

AaB’s egenkapital udgør pr. 30. juni 2021 91,2 mio. kr.

AaB i sikkert avancement med 13-0-sejr

31. august 2021 kl. 19:48 af Rasmus Estrup

Med fire mål af Kasper Kusk, to scoringer af Iver Fossum, Milan Makaric og debutant Oliver Ross samt mål af Anders Hagelskjær, Marcus Hannesbo og Louka Prip vandt AaB 13-0 i Sydbank Pokalens anden runde over Fyns Internationale Ungdomsklub (FIUK).

AaB lagde fra første fløjt angrebsivrigt ud mod dagens serie 1-modstander, og efter to blokerede afslutninger i løbet af de første ti sekunder faldt den anden returbold ud til Kasper Kusk, som sikkert sparkede bolden ind til 1-0 efter 14 sekunder.

De næste fem minutter havde både Kasper Kusk og Milan Makaric et par overskud, inden AaB's unge debutant Oliver Ross fik sit hovedstød reddet af målmand Kasper Christiansen.

I 10. minut havde de to endnu en duel, da Kasper Kusk spillede Oliver Ross fri ved bagerste stolpe. Først reddede Kasper Christiansen med en fodparade, men Oliver Ross sprang op til returen og i en alder af 16 år og 325 dage scorede Oliver Ross sit første AaB-mål med hovedet.

Efter 16 minutter var Oliver Ross igen i målscorerrollen, da han fra kanten af feltet sparkede bolden flot og fladt i nettet til 3-0.

21 minutter inde i kampen havde Kasper Kusk et træf på overliggeren tæt under mål, inden han kort efter også dobbelt målscorer, da han modtog bolden fra FIUK-målmanden, driblede forbi forsvaret og vippede bolden over keeperen til 4-0.

Med ti minutter til pausen blev Kasper Kusk hattrickmager, da han efter oplæg fra Milan Makaric ubesværet trillede bolden over stregen til 5-0.

Et par minutter senere havde Fyns Internationale Ungdomsklub deres første afslutning, da Mansoor Bader Jaber Al-Badri med en akrobatisk afslutning sparkede læderet i handskerne på Andreas Hansen.

I anden halvleg var der også debut til AaB's Casper Gedsted, og et kvarter inde i anden halvleg blev det 6-0 til AaB, da Milan Makaric udnyttede en friløber efter en lang bold fra AaB-defensiven.

Efter 63 minutter blev også Milan Makaric dobbelt målscorer, da en fejlpasning fra fynboerne endte lige i fødderne på serberen, som uden problemer sparkede 7-0-målet i nettet.

Blot to minutter senere udnyttede indskiftede Iver Fossum også en fejl af hjemmeholdet, og så stod der 8-0 på måltavlen.

I 70. minut lykkedes det også Anders Hagelskjær at score sit første AaB-mål, da han headede et hjørnespark fra Iver Fossum ind ved nærmeste stang til 9-0.

Føringen blev tocifret to minutter efter. Et indlæg fra Kasper Kusk endte hos en helt fri Marcus Hannesbo, som dirigerede AaB på 10-0.

Et kvarter før tid gjorde Louka Prip det til 11-0, og minuttet senere førte et indlæg fra Louka Prip til Kasper Kusks fjerde mål og 12-0.

Med syv minutter igen scorede Iver Fossum også sit andet mål i kampen, da han tog bolden ned og sparkede 13-0-scoringen ind.

Det blev også kampens resultat, og dermed tog AaB sin største udesejr nogensinde og den største pokalsejr i klubbens historie.

AaB er samtidig videre til Sydbank Pokalens tredje runde, der spilles mellem 21. og 23. september.

Matchfacts - Sydbank Pokalen, 2. spillerunde

FIUK/Odense-AaB 0-13 (0-5)
1. min 0-1 Kasper Kusk, 10. minut 0-2 Oliver Ross, 17. min 0-3 Oliver Ross, 23. min 0-4 Kasper Kusk, 35. min 0-5 Kasper Kusk, 60. min 0-6 Milan Makaric, 64. min 0-7 Milan Makaric, 66. min 0-8 Iver Fossum, 70. min 0-9 Anders Hagelskjær, 72. min 0-10 Marcus Hannesbo, 75. min 0-11 Louka Prip, 76. min 0-12 Kasper Kusk, 83. min 0-13 Iver Fossum
Advarsler FIUK: André Jensen (33)
Advarsler AaB: Ingen

FIUK (3-4-3): Kasper Christiansen, Olafur Olafsson, Abdi Warsame, Isa El-Enazi, Khaled Assaf, André Jensen, Mohammad Ibrahim Malak, Abdikadir Ahmed Hassan, Shamarke Mohamed, Jaafar Ali Al-Ammari, Mansoor Bader Jaber Al-Badri.

AaB (3-4-3): Andreas Hansen, Daniel Granli (61: Rasmus Thelander), Anders Hagelskjær, Jakob Ahlmann (68: Frederik Børsting), Kristoffer Pallesen (46: Casper Gedsted), Magnus Christensen, Malthe Højholt (61: Louka Prip), Marcus Hannesbo, Kasper Kusk, Milan Makaric, Oliver Ross (61: Iver Fossum).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen