AaB vil fortsætte ubesejret stime

25. september 2021 kl. 16:14 af Brian Andersen

Seneste indbyrdes duel mellem klubberne sluttede i februar 1-1 på Brøndby Stadion.

Efter lørdagens træningspas har Martí Cifuentes udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo.

Jakob Ahlmann har karantæne, mens Rufo og Lucas Andersen er på skadeslisten.

Der er kickoff på Brøndby Stadion kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Billetsalg åbent til AaB-Viborg F.F.

25. september 2021 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

Mandag 25. oktober kl. 19.00 tager AaB imod Viborg F.F. på Aalborg Portland Park, og der nu åbnet for billetsalget til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

På billetsiden kan du selvfølgelig også købe billet til næste weekends hjemmekamp mod SønderjyskE. Til denne kamp er Complea Tribunen og 3F tribunen allerede tæt på at være fyldte, så skynd dig ind på www.billet.aabsport.dk og få fat i en billet til kampen. 

Billetter til partnere til AaB-Viborg F.F. åbner først op efter SønderjyskE-kampen. Særskilt info om dette udsendes direkte. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Brøndby I.F. og AaB…

24. september 2021 kl. 12:29 af Brian Andersen

- at AaB inden den forestående duel har mødt Brøndby I.F. 95 gange i 3F Superligaen, og at statistikken siger 30 sejre til AaB, 29 uafgjorte og 36 nederlag samt en målscore på 129-136 set med AaB’s øjne.

- at AaB har fået minimum det ene point i de seneste fem indbyrdes opgør mod Brøndby I.F. i 3F Superligaen. Det seneste opgør endte 1-1 mens de fire foregående kampe alle blev vundet af AaB.

- at skulle AaB få minimum det ene point søndag, vil man altså være ubesejrede i seks 3F Superligakampe i træk mod Brøndby I.F. Det er dog ikke det længste ubesejrede streak mod de blågule i 3F Superligaen, for fra april 2011 til og med april 2014 fik AaB minimum det ene point mod Brøndby I.F. i ti 3F Superligakampe i træk.

- at den seneste indbyrdes duel mellem klubberne fandt sted 7. februar 2021, hvor det sluttede 1-1 på Brøndby Stadion med Marcus Hannesbo som AaB’s målscorer.

- at fra den nuværende trup har udover Marcus Hannesbo (1 mål) også Lucas Andersen (3 mål), Kasper Kusk (2), Iver Fossum (1) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Brøndby I.F.

- at AaB indtil videre har haft 19 spillere i aktion i denne 3F Superligasæson. Til sammenligning kan nævnes, at Brøndby I.F. i de første ni runder har haft 23 spillere i brug.

- at 46 gange har Brøndby I.F. haft hjemmebanefordel mod AaB i 3F Superligaen. 21 af kampene er vundet, 17 endt uafgjort og otte gange har AaB taget alle tre point.

- at tre AaB-spillere er noteret for fuld spilletid i denne sæson. Jacob Rinne, Rasmus Thelander og Ivar Fossum er nemlig alle noteret for de maksimale 810 minutter i de første ni spillerunder. Nummer fire på listen er Kristoffer Pallesen med 764 minutters spilletid.

- at AaB har lukket syv mål ind i 3F Superligaen i denne sæson, og at blot to af målene er scoret efter pausen.

- at klubberne også i 1999 mødtes på datoen 26. september; her sejrede AaB 3-1 i Aalborg efter pletskud af Jozo Matovac og to gange Søren Frederiksen.

- at dommer søndag aften er Michael Tykgaard, der 34 gange tidligere har dømt AaB med 11 AaB-sejre, ni uafgjorte og 14 nederlag som udfald.

- at Michael Tykgaard fire gange tidligere har dømt en 3F Superligakamp mellem AaB og Brøndby I.F., og at AaB efter to uafgjorte og to nederlag i de respektive opgør endnu har sin første sejr til gode.

- at AaB generelt set blot har tabt fire gange i sine seneste 25 betydende kampe, der har resulteret i 14 sejre og syv uafgjorte. I 3F Superligaen har AaB ikke tabt i sine seneste syv kampe, hvoraf fem opgør er vundet.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Islandsk akademispiller i aktion for U/15-landshold

24. september 2021 kl. 10:12 af Rasmus Estrup

Islandske Nóel Atli Arnórsson, der spiller venstreback på AaB's U/17 Ligahold, har de seneste par dage været i Finland med det islandske U/15-landshold. 

Både tirsdag og torsdag spillede Island U/15-landskampe mod Finland, og Nóel Atli Arnórsson fik spilletid i begge kampe. 

Da Island tirsdag tabte 4-3 til Finland, spillede AaB Akademispilleren anden halvleg, og i går fik Nóel Atli Arnórsson fuld spilletid i Islands 6-2-nederlag. 

Tags på denne nyhed

FC Midtjylland bliver AaB’s næste modstander i Sydbank Pokalen

23. september 2021 kl. 22:20 af Brian Andersen

Efter i anden runde at have besejret serie 1-mandskabet Fyns Internationale Ungdomsklub Odense med hele 13-0 blev det i tirsdags til en 4-0 gevinst i sekstendedelsfinalen på udebane mod Lyngby Boldklub.

Nu venter så mødet med FC Midtjylland, der 24. juli tilføjede AaB sit hidtil eneste nederlag i indeværende sæson.

Lodtrækningen til ottendedelsfinalerne i Sydbank Pokalen blev som følger:

FC Midtjylland-AaB
AC Horsens-Vejle Boldklub
AGF-SønderjyskE
FC Fredericia-FA 2000/Hvidovre I.F.
FC Nordsjælland-OB
Kolding I.F.-Nykøbing FC
Middelfart Boldklub-Randers FC
Aalborg Freja-Brøndby I.F.

Kampene afvikles som udgangspunkt 26., 27. eller 28. oktober med sidstnævnte dato som den mest sandsynlige for AaB, da der er opgaver i 3F Superligaen mod henholdsvis Viborg F.F. og FC Nordsjælland 25. og 31. oktober. FC Midtjylland har kampe i 3F Superligaen 24. og 31. oktober.

I første omgang gælder det for AaB udekampen på søndag aften mod Brøndby I.F.

AaB har blot tabt en enkelt gang i sine seneste 15 betydende kampe.

Tags på denne nyhed