AaB TV: Gensyn med 4-0-sejr over Lyngby Boldklub

21. september 2021 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

I aften kl. 18.30 møder vi Lyngby Boldklub på udebane i Sydbank Pokalen. 

Inden opgøret, som sendes på Viaplay, kan du gense de fire mål fra vores seneste kamp mod Lyngby Boldklub, der blev vundet med 4-0 på Aalborg Portland Park i foråret. 

I det opgør scorede Tim Prica to gange, mens også Lucas Andersen og Tom van Weert kom på tavlen. 

Tags på denne nyhed

AaB-truppen til pokaldyst i Lyngby

20. september 2021 kl. 15:38 af Rasmus Estrup

Efter en 13-0-sejr over serie 1-klubben FIUK Odense i anden runde af Sydbank Pokalen skal AaB i morgen op imod 1. divisionsklubben Lyngby Boldklub i sekstendedelsesfinalen. 

Lyngby Boldklub rykkede i den forgangne sæson ud af 3F Superligaen, og efter otte kampe i denne sæson har holdet 17 point, hvilket rækker til en fjerdeplads med en kamp færre end de tre klubber, der ligger foran i tabellen. 

I Sydbank Pokalen har Lyngby Boldklub besejret Østerbro I.F. med 9-0 og Tårnby F.F. med 5-1 på vej til sekstendedelsfinalen. 

Efter dagens træningspas har cheftræner  Martí Cifuentes udtaget følgende 20 spillere: 

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo. 

Skadeslisten omfatter Rufo og Lucas Andersen. 

Der er kampstart kl. 18.30 i morgen, og kampen vises på Viaplay. Ønsker du at se kampen på Lyngby Stadion, kan der købes billet her. 

Tags på denne nyhed

U/19-holdet i snævert nederlag til FCK

20. september 2021 kl. 09:21 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligahold stod foran en vanskelig opgave i lørdags, da ubesejrede FC København gæstede Hornevej. Lørdagens udehold havde inden kampen vundet sæsonens fire første kampe med en målscore på 22-4, og det lykkedes desværre heller ikke for AaB-holdet at tage point fra FC København, som vandt 1-0.

AaB stod lidt lavere end normalt, og når nordjyderne havde fat i kuglen, gjorde spillerne det også vanskeligt for FC København at erobre bolden.

Men det var gæsterne, der gjorde det bedst og skabte mest, og otte minutter efter pausen scorede FC København kampens eneste mål efter kombinationsspil og en cutback-aflevering.

- FCK er det bedste U/19-hold, jeg har set i Danamrk. De er bare gode, og de var også bedst i lørdags og vandt fortjent. Men jeg synes, vi leverede en hæderlig indsats, og de havde sværere ved at erobre bolden fra os, end de har haft hele sæsonen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- På bolden var vi stabile, men i vores offensive gennembrudsspil tog vi de forkerte beslutninger, og vi fik derfor ikke skabt så mange chancer. I modsatte kom FCK frem til en del afslutninger, men ofte var det fra spidse vinkler eller med gode defensive blokeringer foran sig. Og så må vi også sige, at Theo (Sander, red.) stod en rigtig god kamp, siger Kim Leth Andersen.

AaB’s næste kamp i U/19 Ligaen spilles på lørdag på udebane mod AGF.

Tags på denne nyhed

Vidste du om Lyngby Boldklub og AaB?

20. september 2021 kl. 08:33 af Rasmus Estrup

- det er syvende Sydbank Pokalkamp mellem AaB og Lyngby Boldklub, men kun den anden siden årtusindskiftet? Statistikken er i AaB’s favør med fire sejre og to nederlag. Begge nederlag faldt i det dobbelte semifinaleopgør i foråret 1985.

- AaB’s fire pokalsejre over Lyngby Boldklub er alle faldet på Sjælland. Den første var pokalfinalen i 1970 i Københavns Idrætspark, de tre andre var på Lyngby Stadion i henholdsvis 1995, 1999 og 2015.

- den første pokalkamp mellem AaB og Lyngby Boldklub var pokalfinalen i 1970, hvor AaB hjemtog sin anden af i alt tre pokaltriumfer med en 2-1-sejr efter to scoringer af Børge Bach? Dengang vandt de nordjyske spillere fra den bedste række over den hidtil seneste klub fra den tredjebedste række i en dansk pokalfinale.

- seneste indbyrdes pokalkamp mellem de to klubber var i oktober 2015, hvor AaB vandt 2-1 på Lyngby Stadion. Kasper Pedersen åbnede scoringen, Lukas Spalvis øgede føringen til 2-0 inden sin udvisning 10 minutter senere, og Jens Odgaard reducerede kort før tid.

- AaB’s 17 seneste pokalkampe i september måned alle har været spillet på udebane? Samtlige 17 kampe er endt med sejr til AaB og målscoren for de fire seneste kampe lyder på imponerende 21-0.

- AaB på tværs af 3F Superligaen og Sydbank Pokalen er ubesejret i de seneste otte kampe i træk?

- de seneste fire kampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen alle er vundet, mens det er blevet til seks sejre i de seneste syv AaB-kampe? 

- kampen dømmes af Jakob A. Sundberg, der har dømt AaB ved tre tidligere lejligheder? I 3F Superligaen blev det til en sejr på udebane over Vejle Boldklub, mens det i Sydbank Pokalen er blevet til såvel sejr over HB Køge som nederlag til B.93.

- AaB's seneste kamp mod Lyngby Boldklub var 30. april i år, hvor det i 3F Superligaens Kvalifikationsspil endte med en 4-0-hjemmesejr til AaB efter to scoringer af Tim Prica, et mål af Lucas Andersen og en kasse af Tom van Weert?

- der er kickoff i morgen kl. 18.30, og kampen kan ses på Viaplay?

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Nyheder på hylden i webshoppen

19. september 2021 kl. 13:43 af Martin Stigaard Skammelsen

Til de kommende kølige måneder er det også muligt at holde varmen med en sportsbeanie fra Macron, termokrus med logo, den nye ATTENFEMOGFIRS-fankollektion og meget meget mere.

 

Tags på denne nyhed
'