AaB TV: AaB-OB 2-0

18. september 2021 kl. 07:33 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 over OB på Aalborg Portland Park foran flere end 8.000 tilskuere. Sejren sender AaB op på en delt andenplads i 3F Superligaen med 18 point efter ni kampe.

AaB lagde godt ud i første halvleg, og både Kristoffer Pallesen og Frederik Børsting fik hver især et par farlige muligheder. I modsatte ende var Bashkim Kadrii tættest på før pausen.

I anden halvleg hev Jacob Rinne et par store redninger frem på muligheder til Emmanuel Sabbi og Bashkim Kadrii, og 20 minut før tid kunne Rasmus Thelander heade et hjørnespark fra Iver Fossum ind til 1-0.

I 84. minut var opskriften næsten den samme, da Anders Hagelskjær lukkede kampen med et hovedstødsmål til 2-0 efter endnu et hjørnespark fra Iver Fossum.

Se sammendraget af kampen i videoen øverst.

Thelander og Hagelskjær header fredagssejr hjem

17. september 2021 kl. 20:53 af Rasmus Estrup

Med opbakning fra flere end 8.000 tilskuere vandt AaB fredag aften 2-0 på Aalborg Portland Park over OB. Målscorerne var Rasmus Thelander og Anders Hagelskjær, der begge headede sine scoringer ind på hjørnespark fra Iver Fossum.

Spillet foregik i de første par minutter mest omkring AaB-feltet, men overordnet set var AaB bedst inden pausen, og efter fire minutter stod Kristoffer Pallesen for første afslutning. Iver Fossum brød igennem midten og spillede Milan Makaric i dybden. Serberen slog et indlæg mod bagerste stang til Kristoffer Pallesen, som headede på mål og tvang målmand Hans Christian Bernat til at give hjørnespark.

Tre minutter senere havde Kristoffer Pallesen et nyt hovedstød efter et hjørnespark fra Iver Fossum. Denne gang blev forsøget blokeret i det lille felt, og i det 10. minut drejede Louka Prip rundt på kanten af feltet og afsluttede fladt forbi fjerneste stolpe.

Et kvarter inde i kampen måtte Jacob Rinne for første gang op med en redning, da Aron Elís Thrándarson sparkede kuglen lige i favnen på svenskeren fra kanten af feltet. Fem minutter senere fulgte en forbier fra distancen af Mads Frøkjær.

Milan Makaric satte midt i første halvleg Kristoffer Pallesen op til et indlæg, som havnede hos en fri Frederik Børsting ved modsatte stolpe, men Frederik Børstings afslutning gik forbi mål.

Efter 33 minutter fik Kristoffer Pallesen opgørets hidtil bedste mulighed, da Pedro Ferreira med et indlæg fandt højrekanten i en fri position i feltet. Desværre sad Kristoffer Pallesens afslutning fra kanten af det lille felt lige på OB-keeperen.

I modsatte ende fik Bashkim Kadrii straks efter en god chance, men OB-angriberens afslutning var uden præcision, og en god håndfuld minutter før pausefløjtet blev en kompetent afslutning fra Frederik Børsting blokeret til et hjørnespark.

Tidligt i anden halvleg var AaB nærgående med et kantfrispark, inden Emmanuel Sabbi i modsatte ende sparkede forbi målet fra yderkanten af AaB-feltet.

Emmanuel Sabbi var igen på spil i 55. minut, da han blev spillet frit igennem i AaB-feltet. Alene med Jacob Rinne var det dog AaB's sidste skanse, der flot vandt duellen.

Minuttet senere var Milan Makaric i to omgange tæt på at score. Først headede han et indlæg fra Kristoffer Pallesen mod mål fra tæt hold, men lige foran stregen blev læderet stanget væk. Dernæst var det en nedfaldsbold i feltet, som den serbiske angriber elegant tog ned, inden han afsluttede mod mål. Desværre var målmand Hans Christian Bernat denne gang i vejen.

Efter en time blev Aleksandar Trajkovski og Anders Hagelskjær sendt på banen, og i 70. minut fik AaB endelig hul på bylden. Et hjørnespark fra Iver Fossum blev slået ind til kanten af det lille felt, hvor Rasmus Thelander nåede højest og pandede 1-0-scoringen i nettet.

OB var kort efter tæt på at svare igen, men Jacob Rinne hev en fantomredning op af ærmet på afslutningen fra Bashkim Kadrii.

Herefter kom også Jakob Ahlmann ind fra bænken, inden gæsterne skiftede tre spillere.

Otte minutter før tid sparkede Daniel Granli over mål efter et hjørnespark, og minuttet senere kunne AaB fordoble sin føring. Endnu en gang var det efter et hjørnespark fra Iver Fossum. Denne gang var målscoreren ved forreste stang Anders Hagelskjær.

Mod slutningen kom både Magnus Christensen og Tim Prica også på banen for AaB.

AaB kørte herefter sikkert sejren hjem, og dermed står AaB med 18 point efter ni kampe, hvilket rækker til en delt andenplads i 3F Superligaen.

AaB's næste kamp venter allerede på tirsdag, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster Lyngby Boldklub i Sydbank Pokalen.

Næste hjemmekamp spilles søndag 3. oktober mod SønderjyskE. Køb billet til kampen her.

Matchfacts - 3F Superligaen, Grundspil, 9. spillerunde

AaB-OB 2-0 (0-0)
70. min 1-0 Rasmus Thelander, 84. min 2-0 Anders Hagelskjær
Advarsler AaB: Mathias Ross (60), Frederik Børsting (65), Anders Hagelskjær (74), Jakob Ahlmann (90), Pedro Ferreira (90), Rasmus Thelander (90)
Advarsler OB: Aron Elís Thrándarson (27), Jeppe Tverskov (88), Kasper Larsen (90)
8.123 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross (61: Anders Hagelskjær), Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen, Malthe Højholt, Pedro Ferreira, Iver Fossum, Frederik Børsting (74: Jakob Ahlmann), Milan Makaric, Louka Prip (61: Aleksandar Trajkovski).

OB (4-3-3): Hans Christian Bernat, Nicholas Mickelson (85: Alexander Juel Andersen), Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik, Jens Jacob Thomasen (77: Moses Opondo), Mads Frøkjær (77: Max Fenger), Aron Elís Thrándarson, Emmanuel Sabbi (85: Ayo Simon Okosun), Bashkim Kadrii (77: Mart Lieder), Troels Kløve.

Kl. 22.00 Tak for i dag og god weekend

Har du endnu ikke købt billet til opgøret, kan du fortsat gøre det online – eller i billethuset ved fanzonen på Aalborg Portland Parks nordvestlige hjørne. Billethuset åbner kl. 18.00.

Vi ses på Aalborg Portland Park!

AaB TV: Seneste hjemmekamp mod OB

17. september 2021 kl. 08:35 af Rasmus Estrup

I aften tager AaB igen imod OB på Aalborg Portland Park, når det gælder 9. spillerunde i 3F Superligaen. Flere end 9.000 AaB-fans har billet til kampen, og du kan stadig købe billet til kampen her.

OB's seneste besøg var første gang, tilskuerne måtte være tilbage på Aalborg Portland Park i 2021.

Opgøret endte med en AaB-sejr på 3-2 efter scoringer af Tom van Weert og Tim Prica samt et OB-selvmål af Alexander Juel Andersen.

Gense AaB-scoringerne fra det opgør i videoen øverst.