Oliver Ross startede inde for U/18-landsholdet

6. oktober 2021 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets Oliver Ross spillede opgørets første 67 minutter, da Danmarks U/18-landshold i går tog hul på en landsholdsturnering i Kroatien med en kamp mod Tjekkiet.

Oliver Ross startede som spidsangriber, og med tre danske scoringer i første halvleg var danskerne foran med 3-1 ved pausen.

I anden halvleg reducerede Tjekkiet til 3-2, inden Oliver Ross efter 67 minutter blev udskiftet. Syv minutter senere udlignede Tjekkiet til slutresultatet 3-3.

Det danske U/18-landshold spiller sin anden kamp i turneringen på fredag mod værtsnationen Kroatien.

Tirsdagens kamp var Oliver Ross' tredje U/18-landskamp og fjerde ungdomslandskamp i alt.

AaB TV: Årets Partnerklub - Støvring I.F.

5. oktober 2021 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

AaB hyldede alle sine 118 partnerklubber ved Partnerklubbernes Dag i søndags. En dag, der var arrangeret i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport.

Som en del af Partnerklubbernes Dag skulle Årets Partnerklub kåres, og her faldt valget på Støvring I.F., der dermed får et gavekort på 25.000 kr. til sportsudstyr fra Macron.

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra Støvrings I.F.'s sportschef Rasmus Gissel og AaB Akademiets ansvarlige for partnerklubsamarbejdet, Andreas Moe Rasmussen.

Flere sæsonkortpladser frigivet på Complea Tribunen

5. oktober 2021 kl. 09:21 af Rasmus Estrup

Lige nu har 3.636 AaB-fans sæsonkort til Aalborg Portland Park, og du kan selv være sikker på at få en fast plads til alle AaB's hjemmekampe i 3F Superligaen med et sæsonkortabonnement.

I søndags var Complea Tribunen udsolgt, og nu er der igen blevet frigivet gode pladser på Complea Tribunen til sæsonkortholdere.

Så hop ind på www.billet.aabsport.dk og tegn et sæsonkortabonnement med det samme. Prisen for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

Det er selvfølgelig også muligt at tegne sæsonkort til de unummererede tribuner, Vesttribunen og 3F Tribunen.

Sejr, uafgjort og nederlag for AaB Akademiet

4. oktober 2021 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

U19: AaB-Silkeborg I.F. 1-1

AaB spillede lørdag 1-1 mod Silkeborg I.F. i U/19 Ligaen i en kamp, hvor AaB-mandskabet efterfølgende ikke var helt tilfredse med præstationen.

Det var ellers AaB, der kom først på tavlen med en flot scoring midt i første halvleg. Nordjyderne fastholdt bolden i et minut, inden Casper Gedsted serverede et tidligt indlæg til Oliver Ross, der fra kanten af feltet solidt sparkede AaB foran med 1-0.

I anden halvleg begyndte AaB godt, men tempoet faldt i løbet af anden halvleg, og Silkeborg I.F. fik i stedet momentum. Dette blev udnyttet 12 minutter før tid med en udligning.

Frem mod slutfløjtet var AaB tættest på at tage de tre point, men de to store muligheder mod slutningen blev ikke udnyttet. Dermed sluttede opgøret 1-1.

- Det var fint, at vi fik et point efter en okay præstation. Vi er lidt skuffede over vores boldomgang, for vi begik for mange tekniske fejl. Samtidig stod vi også ofte for lavt i vores presspil, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Når vores høje pres lykkedes, fik vi skabt nogle gode omstillingsmuligheder, men vi var ikke kyniske nok til at straffe Silkeborg I.F., siger U/19 Ligatræneren.

AaB ligger på niendepladsen i U/19 Ligaen med fem point. Næste kamp spilles 16. oktober på udebane mod AC Horsens.

U/17 Ligaen: AaB-Silkeborg I.F. 3-0

I U/17 Ligaen tog AaB en stærk 3-0-sejr på hjemmebane over Silkeborg I.F.

Det var gæsterne, der var mest på kuglen, men AaB-holdet stod godt på banen og var i fin kontrol. Samtidig blev der erobret mange bolde højt på banen, og efter 14 minutter scorede Kasper Davidsen et flot mål, da han tog en dribletur, inden han sparkede bolden i det lange hjørne til 1-0.

AaB fortsatte med at være i kontrol, selvom Silkeborg I.F. havde bolden mest, og et kvarter inde i anden halvleg udbyggede Sebastian Lind til 2-0 efter en flot assist fra Oscar Meedom.

Mod slutningen øgede Emil Nymann til slutresultatet 3-0, da han sparkede bolden op i hjørnet.

- Det var en fremragende indsats hele vejen rundt. Spillerne udviste taktisk kløgt og fulgte gameplanen, og samtidig var det en god fysisk præstation, hvor der blev løbet mange meter og fightet godt i duellerne, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen.

- Derudover var det en god revanche at få, for i en af sommerens testkampe tabte vi 5-0 til netop Silkeborg I.F., så det lader til, at vi har taget nogle gode skridt i vores udvikling, siger U/17 Ligatræneren.

AaB ligger i U/17 Ligaen på 11. pladsen inden næste kamp, der spilles på udebane mod AC Horsens 16. oktober.

U/15: AaB-Silkeborg I.F. 3-4

AaB’s U/15 Ligahold løb ind i et nederlag til Silkeborg I.F. i lørdags.

AaB begyndte opgøret godt, og med to mål af Christian Tcacenco kom AaB foran med 2-0. Chancerne var også til mere inden pausen, men mulighederne blev ikke udnyttet, og i stedet reducerede gæsterne lige inden pausefløjtet.

Tidligt i anden halvleg scorede Albert Heyde et flot mål til 3-1, men fra 52. minut til 57. minut indkasserede AaB tre mål, og dermed var gæsterne pludselig i front.

Herfra forsøgte AaB at ændre spilsystem for at jagte en udligning, men den udeblev, og dermed endte det med et nordjysk hjemmebanenederlag på 4-3.

AaB’s U/15 Ligahold spiller igen på lørdag på hjemmebane mod Lyngby Boldklub. Forud for den kamp ligger AaB på 11. pladsen i U/15 Ligaen.

AaB TV: AaB-SønderjyskE 4-0

4. oktober 2021 kl. 07:15 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går eftermiddags 4-0 på Aalborg Portland Park foran flere end 8.000 tilskuere.

Allerede i kampen 10. minut headede Iver Fossum AaB på 1-0 efter en assist og flot forarbejde af Milan Makaric.

Sidstnævnte gjorde det selv til 2-0 i slutningen af første halvleg, da han lidt tilfældigt dirigerede bolden i mål med skulderen efter oplæg fra Frederik Børsting.

Tidligt i anden halvleg var Milan Makaric igen involveret i en AaB-scoring. Serberen holdt solidt fast i bolden og fandt Louka Prip helt ude ved sidelinjen. Herfra tog Louka Prip med en stærk solotur vejen ind i SønderjyskE-feltet, hvorfra han sikkert sparkede bolden ind ved fjerneste opstander til 3-0.

Endelig blev det kort efter 4-0, da Jakob Ahlmann fandt Iver Fossum, som uden besvær scorede sit andet mål i kampen.

Se det fyldige sammendrag af kampen i denne video.