Målrige akademikampe mod Vejle Boldklub

25. oktober 2021 kl. 09:11 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 3-4

På AaB’s anlæg på Hornevej tabte U/19 Ligahjemmeholdet en målrig affære til Vejle Boldklub.

Det var ellers AaB, der startede bedst med et forrygende mål. Bolden blev kombineret op igennem AaB-holdet fra stopperpositionen, og efter en lille håndfuld spilstationer kunne Jakob Gaardsøe på en assist fra Oliver Ross afdrible sin modstander og sparke AaB på 1-0.

Straks efter var Jakob Gaardsøe igen på tavlen, da han på Gustav Dahls oplæg kunne bringe AaB foran med 2-0 inden for opgørets første fem minutter.

I 10. minut reducerede Vejle Boldklub på et langskud til pausestillingen 2-1.

I begyndelsen af anden halvleg sparkede Oliver Ross AaB på 3-1, men kort efter udnyttede gæsterne en personlig fejl i AaB-defensiven til at gøre det til 3-2.

Med mindre end et kvarter tilbage sparkede Vejle Boldklub et frispark i kassen til 3-3.

Fem minutter før tid havde AaB en stor mulighed for at snuppe sejren, men chancen blev brændt, og i stedet scorede Vejle Boldklub til 4-3 på endnu en personlig fejl i tillægstiden.

- I første halvleg var vi i fin kontrol og havde de største chancer, men efter pausen foregik spillet mere på Vejles præmisser, og da vi efter en time måtte foretage nogle udskiftninger, skabte det lidt usikkerhed i holdet, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Det var desværre nogle personlige fejl, der gjorde, at vi ikke tog de tre point, men der er mange positive ting at tage med fra kampen, siger Kim Leth Andersen.

AaB’s U/19 Ligahold ligger på 12. pladsen med seks point efter ni kampe, og på lørdag gælder det en udekamp mod OB.

U/17 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 4-1

AaB’s U/17 Ligahold lykkedes i weekenden med at snuppe en komfortabel sejr på 4-1 på eget græs mod Vejle Boldklub.

Efter en lige indledning på kampen sende Oscar Meedom AaB foran midt i første halvleg, da Kasper Davidsen headede et indlæg på tværs til Oscar Meedom, som headede bolden over stregen.

Ti minutter før pausen fordoblede Sebastian Lind den nordjyske føring, da Anders Noshe erobrede kuglen, driblede fremad og serverede en stikning til AaB-angriberen.

To minutter efter pausen var Anders Noshe igen i oplæggerens rolle, da en AaB-omstilling førte til en hælafslutning af Oscar Meedom, som dermed scorede sit andet mål i kampen. 

Efter knap en times spil gjorde Nikolaj Holmegaard Larsen det til 4-0 på Benjamin Damsgaards assist efter et frisparksindlæg.

Kort før tid reducerede Vejle Boldklub til slutresultatet 4-1.

- Vi leverede en rigtig god og disciplineret holdindsats, hvor vi stod godt i vores organisation og samtidig viste kynisme og skarphed i vores offensive omstillinger, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen. 

- Vi havde også noget at revanchere fra sidste uge, så det var stærkt, at drengene på denne måde fik rejst sig, og forhåbentlig gør sejren, at vi kan holde snuden i sporet uden for mange udsving fremadrettet, siger U/17 Ligatræneren. 

Inden lørdagens udekamp mod OB ligger AaB på 11. pladsen i U/17 Ligaen med ni point efter otte kampe.

Tags på denne nyhed

AaB jagter fem på stribe på Aalborg Portland Park

24. oktober 2021 kl. 17:04 af Brian Andersen

Den forestående modstander fra Viborg F.F. har spillet sine seneste fire kampe uafgjort inklusive udekampe mod FC København og Vejle Boldklub.

Efter søndagens træningspas er følgende 19 spillere udtaget for AaB:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo.

Mathias Ross har karantæne, mens eneste mand på skadeslisten er anfører Lucas Andersen.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 29 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 122.454 kr.

Køb sæsonkortabonnement eller billet til dysten mod Viborg F.F. her.

Der er kickoff på Aalborg Portland Park kl. 19.00. Fanzonen åbner kl. 16.30 – billethusene kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Noshe kan debutere for U/16-landsholdet

24. oktober 2021 kl. 10:18 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold skal en tur til Ungarn, hvor der venter to venskabskampe mod netop Ungarn. Kampene spilles 2. november og 5. november. 

Med på turen er Anders Noshe fra AaB Akademiet. 

Anders Noshe, der spiller højrekant for AaB's U/17 Ligahold, var i august udtaget til en træningssamling med U/16-landsholdet, men han har endnu til gode at få debut i landsholdstrøjen. 

Tags på denne nyhed

Flere end 8.000 AaB-fans har billet til i morgen

24. oktober 2021 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

Skal du selv være med til at opleve og skabe den gode stemning på Aalborg Portland Park, kan du købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk

Det er i morgen også muligt at købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 18.00. 

Kampstart i morgen er kl. 19.00, og fanzonen åbner 16.30. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Viborg F.F…

23. oktober 2021 kl. 17:07 af Brian Andersen

- at knap 8.000 billetter er ude til opgøret, og at billetter i forsalg kan købes her.

- at AaB har vundet sine seneste fire hjemmekampe i 3F Superligaen – og at det har været med sammenlagt 10-1.

- at mandagens dyst er 3F Superligakamp nummer 50 mellem AaB og Viborg F.F. AaB har vundet 29 af de første 49 opgør, syv er endt uafgjort og 13 gange er Viborg F.F. endt i sejrherrens rolle. Målscoren er 93-60 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet seks af de seneste syv hjemmekampe mod Viborg F.F. i 3F Superligaen, men at man dog tabte med 1-0 senest Viborg F.F. var på besøg i april 2017.

- at AaB har spillet 23 hjemmekampe mod Viborg F.F. i 3F Superligaen og har vundet 15 af dem. Tre er endt i en pointdeling og fem gange har Viborg F.F. vundet i Aalborg.

- at klubberne senest mødte hinanden 12. september 2021, hvor AaB sejrede 3-2 i Viborg efter to scoringer af Pedro Ferreira og et sejrsmål af Kasper Kusk.

- at fra den nuværende trup har udover Kasper Kusk (3 mål) og Pedro Ferreira (2) har også Frederik Børsting (1 mål) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Viborg F.F.

- at ud af de 49 tidligere 3F Superligakampe mellem AaB og Viborg F.F. er blot en enkelt endt 0-0. Der er scoret i samtlige 23 indbyrdes 3F Superligaopgør i Aalborg.

- at der er scoret 153 mål i de første 49 3F Superligakampe mellem AaB og Viborg F.F., hvilket er lig med en snit på 3,12 mål pr. kamp.

- at i de 49 tidligere 3F Superligakampe mod Viborg F.F. har AaB scoret først i 30 tilfælde, hvilket har resulteret i 25 sejre, fire uafgjorte og et nederlag. Omvendt har Viborg F.F. scoret kampens første mål i 18 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, to uafgjorte og 12 nederlag.

- at AaB er noteret for fem clean sheets i indeværende 3F Superligasæson, mens Viborg F.F. blot har formået at holde nullet en enkelt gang.

- at AaB står over for endnu en mandagskamp – nummer 132 i 3F Superligaen – og at AaB dermed blot er to mandagskampe fra at indhente AGF på toppen af listen med flest mandagskampe.

- at AaB dog allerede er klubben med flest hjemmekampe i 3F Superligaen på en mandag. AaB har spillet 66 hjemmekampe om mandagen, de er endt med 30 sejre, 19 uafgjorte og 17 nederlag.

- at Viborg F.F. er uden sejr i deres seneste seks 3F Superligakampe, hvoraf fem af kampene dog er endt uafgjort.

- at mandag aftens dommer Michael Tykgaard har dømt AaB 34 gange i 3F Superligaen. 11 kampe er vundet af AaB, ni endt uden vinder og 14 kampe er vundet af modstanderen.

- at Michael Tykgaard en enkelt gang tidligere har dømt AaB og Viborg F.F. i 3F Superligaen. Det skete 30. april 2017, hvor det sluttede 1-1 i Viborg efter en AaB-træffer af Frederik Børsting.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 29 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 122.454 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed