Besøg AaB Shoppen i morgen

2. november 2021 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Kig forbi AaB Shoppen i morgen mellem kl. 12.00 og 17.30. Her kan du du prøve og købe AaB-merchandise til både store og små, så du er sikker på enten at få købt de rigtige julegaver, eller få skrevet de rette juleønsker på din ønskeseddel.  

Hver onsdag frem til 22. december kan du nemlig besøge AaB Shoppen på Aalborg Portland Park fra kl. 12.00 til kl. 17.30. 

AaB Shoppen er selvfølgelig også åbent søndag 7. november og søndag 28. november, når AaB møder henholdsvis Randers FC og FC København. 

I AaB Shoppen kan du blandt andet prøve spillertøj, jakker, træningstøj, huer, halstørklæder og meget mere.

Husk også at du altid kan handle online på https://www.aabshoppen.dk/

Tags på denne nyhed

Stor børnefest i fanzonen før AaB-Randers FC

1. november 2021 kl. 14:38 af Martin Stigaard Skammelsen

Der er lagt op til et ægte topbrag på Aalborg Portland Park søndag kl. 14.00, når Randers FC gæster Aalborg Portland Park. De to hold er placeret som henholdsvis nummer tre og fire i 3F Superligaens tabel, og begge har 24 point efter de første 14 spillerunder.

Fra kl. 11.30 er der opvarmning til kampen i fanzonen, hvor der denne dag er fokus på børn og børnefamilier med en række sjove aktiviteter:

  • Prøv fodboldbowling eller Animal Fun Race-aktiviteterne fra Funcenter
  • Goalstation 360 – prøv dine færdigheder med en fodbold og se, om du får den bedste score
  • AaB-hoppeborg – giv den gas i en ægte fodbold-hoppeborg
  • Sparkestationer – mål hvor hurtigt eller hårdt du kan sparke
  • Gratis ansigtsmaling – bliv klar til kampen
  • Live musik på scenen
  • Lækker mad fra Bogø Sandwich
  • Nyeste merchandise i AaB Shoppens bod
  • Drikkevarer i AaB-baren

Samtidig er der naturligvis besøg af AaB’s maskot Theodor, der også vil være til stede i fanzonen og hilse på alle AaB-fans.

For de voksne er der også lækkerier inden kampen. I AaB-baren i fanzonen kan man således fra søndag købe X-Mas fadøl og den særlige Nohrlund Christmas Edition Gløgg Cocktail.

Der er derfor ingen grund til ikke at komme i fanzonen før søndagens kamp mod Randers FC.

Køb dine billetter til kampen her – vi glæder os til at se dig, din familie og dine venner på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Christensen i karantæne mod Randers FC

1. november 2021 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Kort før pausen i søndagens udekamp mod FC Nordsjælland blev Magnus Christensen præsenteret for sin fjerde advarsel i sæsonen. Med 20 karantænepoint i alt er midtbanespilleren i karantæne til AaB's næste kamp i 3F Superligaen. 

AaB's nummer 16 er således ikke i spil til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Randers FC. En kamp, du kan købe billet til her. 

Magnus Christensen er igen til disposition for cheftræner Martí Cifuentes efter på søndag, og dermed kan han bringes i spil når AaB 22. november spiller på udebane mod SønderjyskE. 

Tags på denne nyhed

7.000 fans har billet til søndag

1. november 2021 kl. 12:49 af Rasmus Estrup

Søndag spiller AaB efterårets næstsidste hjemmekamp, når Randers FC gæster Aalborg Portland Park i en direkte duel om tredjepladsen. 

AaB og Randers FC har således begge 24 point inden søndagens kamp, men AaB har overhånden i tabellen med en bedre målscore, og dermed ligger AaB på tredjepladsen og Randers FC på fjerdepladsen.  

Flere end 7.000 AaB-fans har købt billetter til søndagens kamp på Aalborg Portland Park, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Kampstart på søndag er kl. 14.00, og dørene samt billethusene åbner kl. 13.00. Allerede fra 11.30 kan du også besøge fanzonen uden for Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

Velspillet U/19-remis i Odense

1. november 2021 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 0-0

AaB’s U/19 Ligahold gæstede lørdag OB i en underholdene og jævnbyrdig, men målløs kamp. Efter seks minutter fik AaB’s Jakob Gaardsøe tilkendt et straffespark. Oliver Ross tog sig af sparket, der desvære blev reddet flot af OB-målmanden.

Resten af kampen var meget jævnbyrdig med gode perioder til begge mandskaber. Hjemmeholdet havde flest afslutninger, mens AaB havde de største tilbud, men det lykkedes ikke nordjyderne at passere OB-keeperen, og dermed sluttede opgøret 0-0.

- Det var en fed U/19-kamp med to hold, der spillede god fodbold og gik til stålet, og kampen lå hele tiden på vippen, siger U/19 ligatræner Kik Leth Andersen.

- Overordnet var det en rigtig fin kamp. Vi havde længere perioder, hvor vi var rigtig gode på bolden, endt vi har haft hidtil, så vi er godt tilfreds med indsatsen, siger U/19 Ligatræneren.

AaB ligger på 11. pladsen i U/19 Ligaen. Næste kamp spilles på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB.

U/17 Ligaen: OB-AaB 2-1

I U/17 Ligaen blev det til et knebent nederlag til AaB i weekendens udekamp på Fyn.

Efter en målløs første halvleg scorede hjemmeholdet tidligt i anden halvleg til 1-0 på et indlæg, men seks minutter senere udlignede Sebastian Lind efter en god dribletur fra Anders Noshe.

Stillingen var længe 1-1, men 30 sekunder før tid scorede OB sejrsmålet til 2-1, da bolden blev headet over AaB's bagkæde til en fynsk friløber.

- Det var en meget, meget lige kamp med chancer i begge ender. Vi kom frem til de største chancer, og derfor er det ærgerligt, at vi ender med at tabe i tillægstiden, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen. 

- Vi gjorde generelt mange gode ting med bolden. Vores opbygningsspil var fint, og vi lykkedes også med vores presspil, så vi kan heldigvis tage flere gode ting med fra kampen, siger U/17 Ligatræneren. 

AaB’s U/17 Ligahold indtager 12. pladsen i U/17 Ligaen, inden næste kamp der spilles 20. november på udebane mod FC Nordsjælland. 

U/15 Ligaen: OB-AaB 4-0

Til trods for en ellers god præstation tabte AaB’s U/15 Ligahold med 4-0 på udebane til OB.

AaB’s opbygningsspil og presspil lykkedes langt hen ad vejen, men trods et par gode AaB-muligheder og et misbrugt AaB-straffespark i første halvleg kunne fynboerne gå til pause foran med 2-0 efter to personlige fejl.

I begyndelsen af anden halvleg slog OB atter til på to personlige fejl, og stillingen var således 4-0 til hjemmeholdet.

Senere i kampen blev AaB-drengene også afvist af overliggeren, og dermed endte opgøret med et nederlag på 4-0.

AaB’s U/15 Ligahold spiller allerede igen i morgen på udebane mod AC Horsens. Inden kampen ligger AaB på 13. pladsen.

Tags på denne nyhed