Allerede 5.000 billetter ude til AaB-Viborg F.F.

6. oktober 2021 kl. 19:01 af Rasmus Estrup

Mandag 25. oktober kl. 19.00 spiller AaB sin næste hjemmekamp på Aalborg Portland Park, når Viborg F.F. kommer på besøg. 

Allerede nu har flere end 5.000 AaB-fans sikret sig billetter til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. Og der er tidligere i denne uge frigivet nye sæsonkortpladser på Complea Tribunen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Årets Frivillig - Jakob Thor Bertelsen

6. oktober 2021 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

Rundt omkring i AaB's 118 partnerklubber bliver der hver dag leveret et enormt stykke frivilligt arbejde. 

Denne indsats ønskede AaB sammen med Macron, Goal Station og Unisport at markere ved Partnerklubbernes Dag i søndags. 

Her skulle Årets Frivillig også kåres, og prisen, som blev uddelt af AaB og Spar Nord, gik til Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev Idrætsforening, som dermed fik et gavekort på 25.000 kr. til sportsudstyr fra Macron. 

Hør fra Jakob Thor Bertelsen og AaB Akademiets ansvarlige for partnerklubsamarbejdet, Andreas Moe Rasmussen, i dette indslag. 

Tags på denne nyhed

Oliver Ross startede inde for U/18-landsholdet

6. oktober 2021 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets Oliver Ross spillede opgørets første 67 minutter, da Danmarks U/18-landshold i går tog hul på en landsholdsturnering i Kroatien med en kamp mod Tjekkiet. 

Oliver Ross startede som spidsangriber, og med tre danske scoringer i første halvleg var danskerne foran med 3-1 ved pausen. 

I anden halvleg reducerede Tjekkiet til 3-2, inden Oliver Ross efter 67 minutter blev udskiftet. Syv minutter senere udlignede Tjekkiet til slutresultatet 3-3. 

Det danske U/18-landshold spiller sin anden kamp i turneringen på fredag mod værtsnationen Kroatien. 

Tirsdagens kamp var Oliver Ross' tredje U/18-landskamp og fjerde ungdomslandskamp i alt. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Årets Partnerklub - Støvring I.F.

5. oktober 2021 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

AaB hyldede alle sine 118 partnerklubber ved Partnerklubbernes Dag i søndags. En dag, der var arrangeret i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport. 

Som en del af Partnerklubbernes Dag skulle Årets Partnerklub kåres, og her faldt valget på Støvring I.F., der dermed får et gavekort på 25.000 kr. til sportsudstyr fra Macron. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra Støvrings I.F.'s sportschef Rasmus Gissel og AaB Akademiets ansvarlige for partnerklubsamarbejdet, Andreas Moe Rasmussen. 

Tags på denne nyhed

Flere sæsonkortpladser frigivet på Complea Tribunen

5. oktober 2021 kl. 09:21 af Rasmus Estrup

Lige nu har 3.636 AaB-fans sæsonkort til Aalborg Portland Park, og du kan selv være sikker på at få en fast plads til alle AaB's hjemmekampe i 3F Superligaen med et sæsonkortabonnement.

I søndags var Complea Tribunen udsolgt, og nu er der igen blevet frigivet gode pladser på Complea Tribunen til sæsonkortholdere. 

Så hop ind på www.billet.aabsport.dk og tegn et sæsonkortabonnement med det samme. Prisen for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

Det er selvfølgelig også muligt at tegne sæsonkort til de unummererede tribuner, Vesttribunen og 3F Tribunen. 

Tags på denne nyhed