AaB TV: Vinder af månedens mål i september

2. oktober 2021 kl. 09:32 af Rasmus Estrup

Blandt de 10 kandidater til månedens mål i september, har AaB's fans peget på Louka Prips scoring på udebane mod Brøndby I.F., som det bedste AaB-mål. 

Søndagens scoring fik 32 procent af stemmerne, mens Kasper Kusks 3-2-scoring mod Viborg F.F. kom på andenpladsen med 26 procent af stemmerne. Tredjepladsen gik til Rasmus Thelanders 1-0-mål mod OB.

AaB takker alle der deltog i konkurrencen og dermed også lodtrækningen om Pedro Ferreiras kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson. Vinderen af lodtrækningen blev Lars, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Gense månedens bedste AaB-mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Dronninglund I.F. nomineret til Årets Partnerklub

1. oktober 2021 kl. 14:50 af Rasmus Estrup

På søndag hylder AaB alle sine 118 nordjyske partnerklubber ved Partnerklubbernes Dag, som er arrangeret i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport. 

I den forbindelse bliver også uddelt to nye priser, hvoraf den ene går til Årets Partnerklub. Prisen overrækkes til vinderen af AaB og Design Aalborg i pausen af søndagens kamp mellem AaB og SønderjyskE. 

De tre nominerede til prisen er Støvring I.F., Gug Boldklub og Dronninglund I.F. Vinderen udvælges af en jury bestående af AaB's administrerende direktør Thomas Bælum, AaB's akademichef Anders Damgaard og tre repræsentanter fra partnerklubberne. 

I dette indslag kan du høre nærmere om Dronninglund I.F., der ynder at være en breddeklub for alle børn, og som gennem Åbent Hus-arrangementer to gange årligt får introduceret nye børn for fodboldtræning i klubben. 

Du kan købe billet til søndagskampen mod SønderjyskE på www.billet.aabsport.dk

Tags på denne nyhed

10.000 AaB-fans har billet til søndag

1. oktober 2021 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

Flere end 10.000 fans har billet til kampen mod SønderjyskE på søndag, hvor AaB hylder sine 118 partnerklubber med Partnerklubbernes Dag i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport. 

3F Tribunen er udsolgt, og der er kun ganske få pladser tilbage på Complea Tribunen. 

Du kan stadig købe billet til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk, eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 13.00. 

Kampstart er kl. 14.00. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og SønderjyskE…

1. oktober 2021 kl. 12:20 af Brian Andersen

- at flere end 9.500 billetter allerede er ude til kampen. Køb i forsalg billet eller sæsonkortabonnement her.

- at AaB har vundet tre hjemmekampe i træk. Skulle det blive til endnu en hjemmebanesejr, vil det være første gang siden efteråret 2015, at AaB vinder fire hjemmekampe i træk i 3F Superligaen. Der er dog et stykke op til klubrekorden på ti sejre i træk på hjemmebane (oktober 2007 til maj 2008).

- at AaB og SønderjyskE er tørnet sammen 42 gange i 3F Superligaen, og at statistikken siger 19 sejre til AaB, ti uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 64-52 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet de seneste tre 3F Superligakampe mod SønderjyskE. Og det med en samlet målscore på 8-2.

- at klubberne senest mødte hinanden 24. maj  2021, hvor det i Haderslev sluttede 4-0 til AaB efter scoringer af Tom van Weert, Iver Fossum, Rufo og Jakob Ahlmann.

- at klubbernes seneste indbyrdes duel på Aalborg Portland Park 5. april 2021 endte 3-2 til AaB efter et selvmål og øvrige AaB-træffere af Kasper Kusk og Rufo.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (5 mål), Rufo (2), Iver Fossum (2) og Jakob Ahlmann (1) også Lucas Andersen (2 mål) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod SønderjyskE.

- at én gang tidligere har AaB og SønderjyskE mødt hinanden i 11. spillerunde af 3F Superligaen, og at det gik meget godt, hvis man altså holder med AaB. Kampen blev spillet i oktober 2015 og blev vundet med 5-0 på træffere af Lukas Spalvis (2), Nicolaj Thomsen, Thomas Enevoldsen, Frederik Børsting.

- at AaB 20 gange har mødt SønderjyskE på hjemmebane i 3F Superligaen, ni kampe er vundet, fire kampe sluttet uafgjort og syv kampe er tabt.

- at AaB er ubesejrede i de fire seneste hjemmekampe i 3F Superligaen mod SønderjyskE – og at det har været med tre sejre og en uafgjort som udbytte.

- AaB har scoret minimum én gang i sine seneste syv 3F Superligakampe.

- at dommer Mikkel Redder for første gang skal dømme et opgør mellem AaB og SønderjyskE.

- at AaB senest var i aktion på datoen 3. oktober, da Silkeborg I.F. i 2004 blev besejret 1-0 på Aalborg Portland Park efter en scoring 12 minutter før tid af Tulio de Melo. Den brasilianske angriber havde i øvrigt i det 62. minut afløst nuværende assistenttræner Rasmus Würtz på grønsværen.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 28 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 106.284 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kom gratis til AGF-AaB

30. september 2021 kl. 15:24

I morgen kl. 15.00 åbner muligheden for gratis at hente op til fire billetter til opgøret AGF-AaB.

AaB opfordrer til, at man kun henter det antal billetter, man skal bruge, for at sikre en så høj udnyttelse som mulig. Skulle du sidenhen blive forhindret i støtte AaB til kampen, opfordres du til at give billetten videre til en ven.

AaB Support Club er i fuld gang med at arrangere bustur til opgøret. Følg med på www.aabsupportclub.dk for yderligere informationer.

Tags på denne nyhed
'