Kun 1.500 pladser tilbage til AaB-fans på søndag

22. november 2021 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Interessen er fortsat stor for årets sidste kamp på Aalborg Portland Park mellem AaB og FC København på søndag kl. 18.00. 

Samlet set er der på Vesttribunen og Complea Tribunen nu færre end 1.500 billetter tilbage, heraf færre end 200 siddepladser på Complea Tribunen og færre end 1.300 ståpladser til Vesttribunen. 3F Tribunens afsnit for AaB-fans blev udsolgt i forrige uge. 

Ønsker du at se kampen, kan du med det samme hoppe ind på www.billet.aabsport.dk og købe dine billetter. 

Foruden de 1.500 tilgængelige pladser på Vesttribunen og Complea Tribunen, er der også stadig ledige pladser i udebaneafsnittet. Her er der kun adgang for medlemmer af FCK Away. Læs mere her. 

Husk at der på søndag er krav om coronapas til kampen. Sørg i den forbindelse også for at komme i god tid inden kampen, så vi undgår lange køer lige op til kampstart. 

Tags på denne nyhed

AaB foran årets sidste udekamp

21. november 2021 kl. 16:14 af Brian Andersen

Magnus Christensen og Frederik Børsting vender tilbage for AaB i forhold til den trup, der i seneste spillerunde delte point med Randers FC.

Efter søndagens træningspas har AaB-cheftræner Martí Cifuentes udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 30 Rufo og 35 Marcus Hannesbo.

Pedro Ferreira har karantæne, mens skadeslisten omfatter Daniel Granli og Lucas Andersen.

Der er kickoff på Sydbank Park kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

Vidste du om SønderjyskE og AaB…

20. november 2021 kl. 15:53 af Brian Andersen

- at AaB og SønderjyskE tidligere er tørnet sammen 43 gange i 3F Superligaen, og statistikken siger 20 sejre til AaB, ti uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 68-52 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet fire 3F Superligakampe i træk mod SønderjyskE og har vundet de seneste to med cifrene 4-0.

- at seneste besøg i Haderslev forekom 24. maj 2021, hvor det var Tom van Weert, Iver Fossum, Rufo og Jakob Ahlmann, der scorede i 4-0 gevinsten, mens matchen i Aalborg blev afviklet 3. oktober 2021 – her med Iver Fossum (2), Milan Makaric og Louka Prip som målscorere for AaB.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Iver Fossum (4 mål), Rufo (2), Louka Prip (1), Milan Makaric (1) og Jakob Ahlmann (1) også Kasper Kusk (5 mål), Lucas Andersen (2) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i et 3F Superligaopgør mod SønderjyskE.

- at AaB bliver ved med at battle med AGF om at have flest mandagskampe i 3F Superligaen. AGF topper lige nu med 135 mandagskampe, men når kampen mod SønderjyskE er spillet, er AaB oppe på 133 kampe på ugens første dag.

- at kun en gang tidligere har AaB mødt sønderjyderne i 16. spillerunde. Det var tilbage i 2000/2001-sæsonen, hvor sønderjyderne for øvrigt hed Haderslev FK. Her blev Allan Gaarde matchvinder, da han scorede AaB’s og kampens eneste mål i det 82. minut.

- at AaB 22 gange har mødt SønderjyskE på udebane i 3F Superligaen; ti kampe er vundet, seks kampe sluttet uafgjort og seks kampe er tabt. Målscoren på udebane er 33-25 i AaB’s favør.

- at AaB indtil videre har holdt nullet i seks kampe i denne 3F Superligasæson, hvilket er dobbelt så mange gang som SønderjyskE har holdt rent bur.

- at ud af de 43 tidligere 3F Superligakampe mod SønderjyskE har AaB scoret først i 23 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har SønderjyskE scoret kampens første mål i 18 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, fem uafgjorte og ti nederlag.

- at AaB én gang tidligere har spillet en udekamp i 3F Superligaen på datoen 22. november; dengang i 2008 sørgede scoringer af Kasper Risgård, Patrick Kristensen og Andreas Johansson for en 3-0 sejr i Vejle.

- at mandag aftens dommer er Peter Kjærsgaard, der 26 gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen, hvilket har resulteret i seks AaB-sejre, otte uafgjorte og 12 nederlag.

- at Peter Kjærsgaard aldrig tidligere har dømt en kamp mellem AaB og SønderjyskE.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten på mandag

19. november 2021 kl. 09:02 af Rasmus Estrup

AaB spiller i den rød-hvide klubdragt fra Macron, når Hele Nordjyllands Hold mandag aften gæster SønderjyskE på Sydbank Park i Haderslev.

Du kan købe trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du selvfølgelig også kan få fingrene i den blå andentrøje og den lyserøde håndsrækningstrøje. 

Kampstart på mandag er kl. 19.00, og du kan se kampen på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Ross: Nøglekampe foran os

18. november 2021 kl. 13:43 af Rasmus Estrup

Humøret og intensiteten på træningsbanen har været højt i de første træningspas i denne uge, hvor AaB arbejder frem mod næste kamp. 

- Vi skal slutte godt af og lægge yderligere lag ovenpå det spil, vi har leveret hidtil. Gør vi det, så er jeg ikke i tvivl om, at vi slutter året godt af. Men det er to nøglekampe, vi har foran os, siger Mathias Ross om årets to sidste kampe mod henholdsvis SønderjyskE og FC København.

Første udfordring venter på udebane i Haderslev på mandag, hvor AaB skal forsøge at bevare en plads i top-3, mens SønderjyskE i modsatte ende af tabellen skal kæmpe for at holde snor i holdene over nedrykningsstregen.

- Jeg ser det som en nøglekamp og en ekstremt svær kamp, for de kommer til at kæmpe med alt, hvad de har, for at få point i kampen. De vil forsøge at gøre det svært for os og gøre det til en fysisk kamp, så for os gælder det om at få spillet over på vores præmisser, siger den 20-årige forsvarsspiller, der håber, AaB-mandskabet kan udvikle sig inden vinterpausen.

- Vi skal gerne blive bedre til at skabe chancer. Især i det åbne spil. Og så skal vi fastholde vores høje bundniveau og ikke levere udfald. Gør vi det, så vinder vi også årets to sidste kampe, og så giver vi os selv et godt udgangspunkt til at begynde 2022 med, siger Mathias Ross.

Udekampen mod SønderjyskE på mandag kl. 19.00 kan ses på TV3 Sport. Til hjemmekampen mod FC København søndag 28. november kl. 18.00 har flere end 10.000 AaB-fans allerede købt billetter til. Du kan gøre det samme her.

Tags på denne nyhed