Flere siddepladser frigivet til AaB-FC København

10. november 2021 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Til AaB's hjemmekamp mod FC København søndag 28. november kl. 18.00 er der netop blevet frigivet nye siddepladser på Complea Tribunen. 

Det drejer sig om ca. 370 pladser med begrænset udsyn på række 1 og række 20 på Complea Tribunen, som nu er blevet tilgængelige, fordi der er stor efterspørgsel på siddepladser til kampen. 

Med 18 dage til kampstart har har flere end 8.400 fans allerede købt billetter til årets sidste hjemmekamp, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Bemærk, at der med genindførelsen af coronapas, vil være krav om et gyldigt coronapas, når AaB møder FC København. Mere info om dette følger.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: 10-årige Malthe var stadionspeaker for en dag

9. november 2021 kl. 16:53 af Rasmus Estrup

Med nummer 1: Jacob.... RINNE

I søndags tog 10-årige Malthe Brink fra Aabybro tilskuerne på Aalborg Portland Park med storm, da den unge sæsonkortholder skulle stå for at opråbe AaB's startopstillingen i samarbejde med de øvrige tilskuere. 

Egentlig skulle Malthe Brink have været navneopråber til i marts 2020, men det satte corona en stopper for. Efter halvandet års ventetid kunne Malthe Brink endelig få sin længe ventede oplevelse, da AaB i søndags mødte Randers FC. 

AaB TV fulgte i hælene på Malthe Brink under forberedelserne til navneopråbet, og du kan komme med på turen og genopleve opråbet i denne video. 

Tags på denne nyhed

Besøg AaB Shoppen på Aalborg Portland Park i morgen

9. november 2021 kl. 14:44 af Rasmus Estrup

Frem til 22. december har AaB Shoppen på Aalborg Portland Park åbent hver onsdag fra kl. 12.00 til 17.30.

Du kan altså kigge forbi AaB Shoppen i morgen og købe spillertøj, julesweater og andre fede AaB-ting til dig selv eller som julegave. 

Du kan selvfølgelig også altid besøge AaB Shoppen online på www.aabshoppen.dk

Tags på denne nyhed

Ferreira i karantæne mod SønderjyskE

9. november 2021 kl. 10:09 af Rasmus Estrup

Pedro Ferreira har fået en spilledags karantæne for sin udvisning i søndags. Udvisningen kom af to gule kort i tillægstiden af AaB's uafgjorte kamp mod Randers FC. 

Den portugisiske midtbanespiller er således ikke i spil for cheftræner Martí Cifuentes i AaB's næste 3F Superligakamp, der spilles mandag 22. november mod SønderjyskE. 

Når AaB søndag 28. november spiller årets sidste kamp mod FC København, er Pedro Ferreira igen tilgængelig for spilletid. 

På nuværende tidspunkt har flere en 8.000 AaB-fans købt billet til kampen mod FC København. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk

Tags på denne nyhed

Flere end 8.000 har billet til AaB-FCK

9. november 2021 kl. 07:49 af Rasmus Estrup

AaB indtager i øjeblikket tredjepladsen i 3F Superligaen, mens FC København ligger lige foran på andenpladsen, og de to klubber mødes i årets sidste kamp på Aalborg Portland Park søndag 28. november kl. 18.00.

Allerede nu har flere end 8.000 AaB-fans sikret sig billet til kampen, og du kan skynde dig at gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, så du ligeledes er sikker på at have plads til AaB's kampe i foråret. 

Tags på denne nyhed