AaB's populære klubtrøje kan nu forudbestilles

24. november 2021 kl. 14:53 af Martin Stigaard Skammelsen

Interessen for AaB's klubtrøje fra Macron har været ekstrem stor - så stor at mange størrelser har været udsolgt i et stykke tid.

I starten af næste uge forventes den populære trøje atter på lager igen, og allerede nu kan du bestille dit eksemplar, så du enten kan forkæle dig selv eller sikre dig julegaven til venner og familie.

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads eller send den videre til en ven

24. november 2021 kl. 13:07 af Martin Stigaard Skammelsen

Via en ny funktion i AaB's billetsystem, er det nu muligt for sæsonkortholdere nemt og hurtigt at frigive sin plads eller konvertere sæsonkortet til en billet, hvis man ikke kan komme til en kamp.

Flere sæsonkortholdere er jævnligt forhindret i at komme til en hjemmekamp på Aalborg Portland Park, og for at sikre den bedste mulige opbakning til AaB opfordres sæsonkortholdere derfor til at benytte denne nye funktion, så andre får mulighed for at bruge den plads der ikke benyttes til en specifik kamp.

Se i videoen her hvordan du gør, ellers følg instruktionerne herunder.

Klik på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

 • Log ind på din konto i billetsystemet.
 • Nu vises en liste over kommende kampe. Vælg den kommende kamp – i dette tilfælde kampen mod FC København.
 • Her kan du se dit sæsonkort og to muligheder:
 • Frigiv min plads
 • Konverter til billet
 • Vælg den mulighed, du ønsker.
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod FC København. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.

Har du glemt dit login?

Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det. 

Du kan også finde linket til at frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet direkte på din konto i billetsystemet.

På computeren

 1. Log ind på din konto på billet.aabsport.dk.
 2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg “Min konto”.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

På mobilen

 1. Log ind på din konto på  billet.aabsport.dk
 2. Klik på “Konto” i menuen i bunden.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan sikre et fyldt Aalborg Portland Park og den bedste opbakning til drengene på banen. .

Tags på denne nyhed

AaB og Complea fortsætter samarbejdet til minimum 2025

24. november 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Siden 2017 har AaB og Complea været samarbejdspartnere, og i november 2019 blev Complea tribunesponsor for den nordlige langside på Aalborg Portland Park.  

Nu har AaB og Complea udvidet samarbejdet til en platinpartneraftale, der indebærer, at den nordjyske IT-virksomhed fortsætter sit tribunesponsorat af Complea Tribunen indtil udgangen af 2025.  

- Complea er med sin markante vækst i IT-branchen et lysende eksempel på digitaliseringen i Aalborg, og det er enormt glædeligt, at vi kan fortsætte udviklingen af vores gode samarbejde med Complea, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.  

- Allerede inden Complea blev tribunesponsor i 2019, havde vi et godt samarbejde. Siden har tribunen fået et nyt og forbedret udseende med røde sæder, og vi glæder os til at AaB’s fans skal få mange gode oplevelser på Complea Tribunen de næste fire år, fortsætter Thomas Bælum.   

Complea er en virksomhed i hastig vækst, og fire gange siden 2015 er Complea blevet udnævnt til Gazellevirksomhed. I 2020 modtog IT-virksomheden også erhvervsprisen Succesvirksomhed, initieret af Spar Nord og BDO.  

- Gennem vores partnerskab er det blevet mere og mere tydeligt, at Complea og AaB deler værdier. Eksempelvis har Complea stor respekt for AaB’s CSR-projekt Hele Nordjyllands Håndsrækning, som giver stor værdi for mange nordjyder og er i tråd med Compleas handlinger inden for samfundsmæssige tiltag, udtaler Morten Hovaldt, direktør ved Complea. 

- Derudover har eksponeringen af Complea Tribunen været rigtig god, og det har klart hævet kendskabsgraden til Complea. Samtidig har opdateringen med de nye sæder gjort Complea Tribunen til Danmarks flotteste tribune. Det er der ingen tvivl om, og vi nyder at kunne invitere både trofaste og nye kunder med på Aalborg Portland Park, siger Morten Hovaldt.  

Complea blev grundlagt i 2010 af Morten Hovaldt og har foruden hovedsædet i Nørresundby også kontor i Frederikshavn. IT-virksomheden, der i dag beskæftiger mere end 50 ansatte, leverer IT-løsninger til både nationale og internationale virksomheder. 

Tags på denne nyhed

AaB Shoppen er åben i dag fra 12.00 til 17.30

24. november 2021 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

Mangler du noget merchandise inden årets sidste kamp på søndag, eller skal du have købt den rigtige julegave til en AaB-fan? 

Så kig forbi AaB Shoppen i foyeren på Aalborg Portland Park i dag. Hver onsdag frem til jul er AaB Shoppen nemlig åben fra kl. 12.00 til 17.30. 

Her kan du for eksempel købe spillertøj, træningstøj, julekugler og årets julesweater. 

Husk også, at du altid kan besøge AaB Shoppen online på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Færre end 1.000 billetter tilbage til AaB-fans

23. november 2021 kl. 18:49 af Rasmus Estrup

På søndag kan du på Aalborg Portland Park opleve en direkte duel om, hvem der overvintrer på andenpladsen i 3F Superligaen, når AaB og FC København møder hinanden kl. 18.00. 

I skrivende stund er der færre end 1.000 ledige pladser tilbage til AaB-fans. Ca. 30 af disse er siddepladser på Complea Tribunen, mens de resterende er ståpladser på Vesttribunen. Køb billet her. 

Derudover er der stadig pladser tilbage i udebaneafsnittet, som kun er for fans af FC København og kræver et medlemsskab af FCK Away. 

Husk at medbringe et gyldigt coronapas og ID på til kampen på søndag, da der igen er krav om coronapas. 

Tags på denne nyhed
'