AaB TV: Stem på månedens mål i november

30. november 2021 kl. 11:23 af Rasmus Estrup

AaB's tre kampe i November førte til fem AaB-mål, og nu skal månedens mål i november kåres i samarbejde med Faxe Kondi. Se alle målene i videoen øverst.

Alle, der deltager i afstemningen, er også med i lodtrækningen om Jacob Rinnes kampbrugte og signerede målmandshansker samt Football Manager 2022.

Kandidaterne er:

1: Milan Makaric til 1-1 mod Randers FC, 7. november
2: Louka Prip til 1-1 mod SønderjyskE, 22. november
3: Kasper Kusk til 2-1 mod SønderjyskE, 22. november
4: Louka Prip til 3-1 mod SønderjyskE, 22. november
5: Louka Prip til 1-1 mod FC København, 22. november

Afstemningen løber indtil fredag 3. december kl. 8.00. Herefter får vinderen direkte besked fra AaB.

Kig forbi AaB Shoppen onsdag

30. november 2021 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Hver onsdag til og med 22. december har AaB Shoppen på Aalborg Portland Park åben fra 12.00 til 17.30.

Så mangler du AaB's julesweater eller en julegave til en ægte AaB-fan, kan du lægge vejen forbi AaB Shoppen og købe AaB-merchandise.

Her kan du for eksempel både købe spillertøj, træningstøj, nissehue, julekugler og årets julesweater.

Ferreira-karantæne i forårspremieren

29. november 2021 kl. 15:17 af Brian Andersen

Ferreira havde netop overstået sin karantæne efter den nylige udvisning mod Randers FC, men det gule kort søndag aften mod FCK sender igen den defensive profil over grænsen for strafpoint.

23-årige Pedro Ferreira har foreløbig spillet 45 officielle kampe for AaB og scoret to mål.

Tre Akademinederlag mod Brøndby I.F.

29. november 2021 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-4

AaB’s U/19 Ligahold tabte årets sidste kamp med 4-0 på hjemmebane til Brøndby I.F., der scorede tre hurtige mål lige efter pausen.

Første halvleg bød ellers på mange gode ting med højt tempo og et par store AaB-muligheder, men efter pausen slog Brøndby I.F. til og udnyttede flere forsvarsfejl. Med tre mål fra 48. minut til 57. minut lukkede gæsterne kampen.

Med endnu en scoring kort før tid vandt Brøndby I.F. 4-0. Alle målene blev scoret af Yousef Salech.

- Vi er skuffede over, at vi tabte 4-0, og at vi ikke bød dem op til dans i anden halvleg, for første halvleg var meget lige, og der var mange positive ting fra vores side i første halvleg, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Med lidt mere skarphed kunne vi også have været foran ved pausen, men til anden halvleg kom vi slet ikke ud, og Brøndby I.F. moste os bare efter pausen, siger Kim Leth Andersen.

AaB’s U/19 Ligahold ligger ved vinterpausen på 12. pladsen med 10 point efter 13 kampe.

AaB indleder forårssæsonen i U/19 Ligaen på hjemmebane mod OB 19. februar.

U/17 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-4

Også U/17 Ligaholdet går på vinterpause efter et nederlag på 4-0 til Brøndby I.F.

Langt hen ad vejen var det ellers en mere jævnbyrdig kamp, end cifrene dikterer, og AaB lykkedes generelt godt med at spille sig rundt om Brøndbys gode presspil.

Gæsternes stærke offensive pres gav dog også omstillingsmuligheder, og to af disse blev udnyttet til scoringer og en pauseføring på 2-0.

Mod slutningen af opgøret forsøgte AaB at satse for at komme nærmere tre point, men det gav i stedet muligheder i modsatte ende, og Brøndby I.F. scorede yderligere to gange i slutminutterne.

- Det er et nederlag, vi er ærgerlige over, og kampen var mere lige end 4-0. Men sådan blev det, da vi satsede mere offensivt til sidst, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen.

- Alt i alt leverede drengene faktisk en god præstation og fulgte gameplanen godt mod et hold, der muligvis er det bedste i U/17 Ligaen, siger Jonas Nødbak Petersen.

AaB’s U/17 Ligahold ligger også på 12. pladsen i vinterpausen, da holdet har 12 point efter 11 kampe.

Næste U/17 Ligakamp spilles 26. februar på udebane mod Vejle Boldklub.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-2

Heller ikke i U/15 Ligaen formåede AaB-holdet at tage point fra weekendens opgør mod Brøndby I.F.

Efter en målløs første halvleg scorede gæsterne tidligt i anden halvleg til 1-0.

Føringen blev fordoblet 13 minutter før tid til slutresultatet 2-0.

Dermed ligger U/15 Ligaholdet på 11. pladsen med 13 point efter 12 kampe. AaB’s U/15 Ligahold spiller igen på lørdag kl. 14.00 på hjemmebane mod FC København i efterårets sidste kamp.

AaB TV: AaB-FCK 1-3

29. november 2021 kl. 07:20 af Rasmus Estrup

Med flere end 10.000 tilskuere på Aalborg Portland Park og Lucas Andersen som capo på Vesttribunen blev AaB's 2021 i går afsluttet mod FC København.

Desværre endte kampen med et nederlag på 3-1. I denne video kan du se et sammendrag af opgøret.

FC København startede bedst, og i 15. minut headede Lukas Lerager gæsterne foran med 1-0.

AaB svarede dog straks tilbage efter et godt gennemspillet angreb, som førte til en afslutning fra Kasper Kusk. Kamil Grabara gav en farlig returbold, som Louka Prip hurtigt var over, og AaB-spilleren sparkede udligningen i nettet i 16. minut.

Efter en halv time kom FC København igen foran. Denne gang på et flot langskud fra Roony Bardghji, og ti minutter senere øgede William Bøving til pausestillingen 3-1.

Det blev også slutresultatet, for trods et godt langskud af Louka Prip, lykkedes det ikke nordjyderne at komme tilbage i kampen.

Nederlaget betyder, at AaB overvintrer på fjerdepladsen i 3F Superligaen.