AaB og Complea fortsætter samarbejdet til minimum 2025

24. november 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Siden 2017 har AaB og Complea været samarbejdspartnere, og i november 2019 blev Complea tribunesponsor for den nordlige langside på Aalborg Portland Park.  

Nu har AaB og Complea udvidet samarbejdet til en platinpartneraftale, der indebærer, at den nordjyske IT-virksomhed fortsætter sit tribunesponsorat af Complea Tribunen indtil udgangen af 2025.  

- Complea er med sin markante vækst i IT-branchen et lysende eksempel på digitaliseringen i Aalborg, og det er enormt glædeligt, at vi kan fortsætte udviklingen af vores gode samarbejde med Complea, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.  

- Allerede inden Complea blev tribunesponsor i 2019, havde vi et godt samarbejde. Siden har tribunen fået et nyt og forbedret udseende med røde sæder, og vi glæder os til at AaB’s fans skal få mange gode oplevelser på Complea Tribunen de næste fire år, fortsætter Thomas Bælum.   

Complea er en virksomhed i hastig vækst, og fire gange siden 2015 er Complea blevet udnævnt til Gazellevirksomhed. I 2020 modtog IT-virksomheden også erhvervsprisen Succesvirksomhed, initieret af Spar Nord og BDO.  

- Gennem vores partnerskab er det blevet mere og mere tydeligt, at Complea og AaB deler værdier. Eksempelvis har Complea stor respekt for AaB’s CSR-projekt Hele Nordjyllands Håndsrækning, som giver stor værdi for mange nordjyder og er i tråd med Compleas handlinger inden for samfundsmæssige tiltag, udtaler Morten Hovaldt, direktør ved Complea. 

- Derudover har eksponeringen af Complea Tribunen været rigtig god, og det har klart hævet kendskabsgraden til Complea. Samtidig har opdateringen med de nye sæder gjort Complea Tribunen til Danmarks flotteste tribune. Det er der ingen tvivl om, og vi nyder at kunne invitere både trofaste og nye kunder med på Aalborg Portland Park, siger Morten Hovaldt.  

Complea blev grundlagt i 2010 af Morten Hovaldt og har foruden hovedsædet i Nørresundby også kontor i Frederikshavn. IT-virksomheden, der i dag beskæftiger mere end 50 ansatte, leverer IT-løsninger til både nationale og internationale virksomheder. 

Tags på denne nyhed

AaB Shoppen er åben i dag fra 12.00 til 17.30

24. november 2021 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

Mangler du noget merchandise inden årets sidste kamp på søndag, eller skal du have købt den rigtige julegave til en AaB-fan? 

Så kig forbi AaB Shoppen i foyeren på Aalborg Portland Park i dag. Hver onsdag frem til jul er AaB Shoppen nemlig åben fra kl. 12.00 til 17.30. 

Her kan du for eksempel købe spillertøj, træningstøj, julekugler og årets julesweater. 

Husk også, at du altid kan besøge AaB Shoppen online på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Færre end 1.000 billetter tilbage til AaB-fans

23. november 2021 kl. 18:49 af Rasmus Estrup

På søndag kan du på Aalborg Portland Park opleve en direkte duel om, hvem der overvintrer på andenpladsen i 3F Superligaen, når AaB og FC København møder hinanden kl. 18.00. 

I skrivende stund er der færre end 1.000 ledige pladser tilbage til AaB-fans. Ca. 30 af disse er siddepladser på Complea Tribunen, mens de resterende er ståpladser på Vesttribunen. Køb billet her. 

Derudover er der stadig pladser tilbage i udebaneafsnittet, som kun er for fans af FC København og kræver et medlemsskab af FCK Away. 

Husk at medbringe et gyldigt coronapas og ID på til kampen på søndag, da der igen er krav om coronapas. 

Tags på denne nyhed

Husk coronapas til søndagens topkamp

23. november 2021 kl. 09:56 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park danner på søndag ramme om et topbrag i 3F Superligaen, når AaB møder FC København. AaB indtager inden kampen tredjepladsen med 28 point, mens FC København ligger på andenpladsen med 30 point.

Det er således en direkte duel om andenpladsen, der udspiller sig søndag aften kl. 18.00, og du kan stadig nå at købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk

Husk gyldigt coronapas og ID til kampen

Husk at det igen er et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en, skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet inden for det seneste halve år, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 15 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19-test.

For tilskuere på Complea Tribunen og Vesttribunen vil coronapas blive tjekket ved et fremskudt checkpoint, inden man kommer til fanzonen. 

Tilskuere på A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen får tjekket coronapas ved indgangen. 

Følg disse trin, inden du skal vise coronapas: 

- Geninstaller dit digitale coronapas ved brug af NEMid eller MITid
- Skru op for lysstyrken på din telefon
- Hav coronapasset klar, når du ankommer til checkpoint eller indgangen

Sørg for at komme i god tid til kampen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: SønderjyskE-AaB 1-3

23. november 2021 kl. 07:26 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 3-1 på udebane over SønderjyskE, og her kan du se et fyldigt sammendrag af kampen. 

SønderjyskE fik tidligt testet Jacob Rinne, som leverede en stærk redning efter halvandet minut, men efter en halv time begik AaB-målmanden et straffespark, som Emil Holm udnyttede til at bringe SønderjyskE foran med 1-0. 

AaB svarede straks tilbage, da Kasper Kusks indlæg fandt Louka Prip, som midt i feltet sparkede udligningen ind med højrebenet. 

Otte minutter efter pausen gjorde Kasper Kusk det til 2-1 på en nedfaldsbold, som Louka Prip tilfældigt lagde til rette for Kasper Kusk. 

Midt i anden halvleg havde hjemmeholdet en friløber, som Faris Moumbagna sendte på overliggeren, og i 90. minut stod den indskfitede AaB-debutant Anosike Ementa for oplægget til Louka Prips 3-1-scoring. 

AaB ligger nu på tredjepladsen i 3F Superligaen med 28 point. På søndag venter årets sidste kamp, når FC København gæster Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed
'