Flere pladser frigivet til søndagskampen

12. maj 2021 kl. 15:59 af Rasmus Estrup

Til seneste hjemmekamp blev Aalborg Portland Park udsolgt, og allerede nu har 3.580 tilskuere sikret sig billet til søndagskampen mod AC Horsens kl. 14.00. Den samlede kapacitet er 3.927 tilskuere. 

På nuværende tidspunkt er Complea Tribunen udsolgt og Vesttribunen er næsten udsolgt. På 3F Tribunen er der forsat ledige pladser, og nu er der også åbnet yderligere op for billetter på A. Enggaard Tribunen. Det gælder pladser i Blok A, Blok B, Blok F og Blok G. 

Køb din billet med det samme på www.billet.aabsport.dk 

Bemærk: har du købt billetter til kampen er det ikke muligt at bytte pladser til andre sæder eller en anden tribune.

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre, F Nedre og G Nedre på Complea Tribunen.

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder. 

Husk mundbind, ID og gyldigt coronapas til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er der krav om brug af mundbind, når man træder ind på Aalborg Portland Parks matrikel. Mundbindet skal bæres indtil man sidder på sin plads. Rejser man sig igen, skal mundbindet igen bæres, indtil man igen har forladt Aalborg Portland Parks matrikel. 

Ved indgangen vil der også være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation. Medbring også eget ID, eksempelvis sit pas, kørekort, sundhedskort eller et andet offentligt udstedt identifikationskort. 

Et gyldigt coronapas kræver, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Tag gerne en test i god tid, så du er sikker på at få svar, inden du skal ind på Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper er undtaget coronapas: 

- Børn under 15 år.

- Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test. 

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket.

Klik her for at finde al praktisk information om retningslinjer til søndagskampen mod AC Horsens. 

 

Tags på denne nyhed

Unikke sæder fra Aalborg Portland Park kommer til salg

12. maj 2021 kl. 14:00 af Simon Vangsgaard Jensen

Få et unikt minde med en rig historie

Da Aalborg Portland Park i foråret 2002 blev genindviet til den nuværende udgave, blev det, vi i dag kender som Complea Tribunen installeret med røde og blå sæder. Efterfølgende er der også blevet monteret blå sæder på 3F Tribunen, ligesom der på Vesttribunen har været monteret blå sæder når vi har deltaget i europæiske gruppespil. En del af disse blå sæder bliver nu sat til salg, og overskuddet geninvesteres i forbedringer af Aalborg Portland Park.

Prisen for et sæde er 150 kr., hvor det er muligt at købe op til ti sæder per ordre.

Sæderne har været benyttet i perioden 2002-2021 og har derfor været vidne til en række store højdepunkter i AaB’s historie:

  • UEFA Cup-gruppespil 2007/2008
  • Dansk mesterskab 2007/2008
  • UEFA Champions League-gruppespil 2008/2009 og efterfølgende 1/16- og 1/8-finale i UEFA Cup
  • Dansk mesterskab 2013/2014
  • UEFA Europa League-gruppespil 2014/2015 og efterfølgende 1/16-finale

 

Sæsonkortholdere har forkøbsret

Idet der er begrænsning på antallet af sæder, vil sæsonkortholdere få forkøbsret til at sikre sig et unikt minde. Forkøbet varer fra onsdag 12. maj kl. 14.00 til torsdag d. 13. maj kl. 14.00. Er der efterfølgende sæder tilbage, vil disse blive sat i åbent salg fra fra 13. maj kl. 14.00. Salget slutter mandag d. 17. maj kl. 8.00.

Alle sæsonkortholdere kontaktes onsdag direkte via e-mail med nærmere information om hvordan, man kan købe sæderne.

Få dit navn på dit sæde

Når du bestiller et sæde, bliver der lavet et klistermærke med navnet, som oplyses i navnefeltet, der kommer frem i købsprocessen. Navneklistermærket er selvfølgelig magen til dem, som har prydet sæsonkortholderes sæder på Complea Tribunen.

Således får du personliggjort dit sæde, som er et element fra AaB’s og Aalborg Portland Parks historie.

NB: Man er selv ansvarlig for at navnefeltet er udfyldt korrekt. 

Forbedringer af fanforhold

Der er allerede gang i flere forskellige projekter, der skal være med til at højne tilskueroplevelsen på Aalborg Portland Park. Processen omkring udskiftning af sæder er i fuld gang, anlægningen af ny fanzone er ligeledes i fuld gang og allerede nu er er blevet installeret LED-lys i passagen under tribunerne, som kan lyse rød og hvid, og er med til at højne kampoplevelsen med den helt rigtige AaB-belysning. Der arbejdes derudover på yderligere udsmykning af Aalborg Portland Park, der skal gøre det til en bedre oplevelse at komme på stadionet og benytte dets faciliteter.

Røde sæder gemmes

De røde sæder på Complea Tribunen vil blive gemt til fremtidig brug, hvorfor disse sæder ikke bliver sat til salg.

Det betyder samtidig, at sæsonkortholdere i de afsnit, hvor der er monteret blå sæder, med overvejende sandsynlighed kan sikre sig lige præcis dét sæde, de har siddet på. Det kan ikke garanteres, at man som sæsonkortholdere i sektion med blå sæder kan få sit sæde, men vi tilstræber os, at så mange som muligt får deres sæde, hvis de bestiller.

Sæder skal afhentes lørdag d. 22. maj

Alle købte sæder skal afhentes ved AaB Tyren foran Complea Tribunen lørdag d. 22. maj. Nærmere information kommer i en efterfølgende mail til alle købere. 

Bemærk:

  • Alle sæder købes som beset
  • Købte sæder kan ikke returneres/ombyttes
  • Der medfølger ikke beslag eller ben til montering af sædet
  • Det er kun muligt at købe sæderne i forsalg online, det vil ikke være muligt at købe sæderne på dagen for udlevering.
Tags på denne nyhed

Forårsudsalg på AaB Shoppen

12. maj 2021 kl. 12:35

I AaB Shoppens forårsudsalg kan du nemlig lige nu som medlem spare mellem 20-70% på udvalgte varer. 

Som det tidligere blev meldt ud, stopper AaB og hummel samarbejdet efter denne sæson og derfor har vi en særlig afskedsrabat på vores hummelvarer, såsom spillertøj og træningstøj. Udover hummel-merchandise kan du opnå besparelser på huer, halstørklæder, caps, sengetøj og meget mere. 

Er du endnu ikke medlem, kan du tilmelde dig her helt gratis og få de gode tilbud med det samme.

BEMÆRK: Tilbuddene på hummel-merchandise gælder kun så længe lager haves

AaB og hummels veje skilles efter indeværende sæson

12. maj 2021 kl. 10:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Siden foråret 2016 har AaB’s spillere i 3F Superliga-truppen og på AaB Akademiet været klædt i hummel-udstyr på såvel kampdage som på træningsbanen på Hornevej. Dette ændres dog, når sæsonen 2020/2021 afsluttes, og en ny sæson går i gang fra 1. juli.

- Vi har været glade for samarbejdet med hummel, der har været en dygtig og seriøs partner gennem alle årene. Samtidig har vi dog også haft et ønske om at gå nye veje med vores beklædningsaftale, så derfor er vi i fred og fordragelighed blevet enige om, at samarbejdet for denne omgang ophører. Vi har dog en lang historik med hummel, så hvem ved om vores veje krydser hinanden igen på et senere tidspunkt, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Afskedsgave til AaB’s fans fra hummel

Som afskedsgave vil hummel og AaB gerne markere afslutningen på samarbejdet i forbindelse med AaB’s sidste hjemmekamp i denne sæson mod mod Vejle Boldklub onsdag den 19. maj.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med AaB, det skal der ikke være tvivl om, og der har de seneste fem et halvt år været flere mindeværdige tiltag, ligesom vi synes, at vi sammen med AaB har skabt nogle unikke og flotte kamptrøjer, som klubbens fans har taget godt imod, forklarer Allan Vad Nielsen, CEO for hummel.

- Derfor er det også passende, at vi slutter af med en lille gave i form af en fan T-shirt til 500 udvalgte AaB-fans til sæsonens sidste hjemmekamp mod Vejle Boldklub, lyder det fra Allan Vad Nielsen.

Sådan får du fat i en trøje

I forbindelse med næste onsdags hjemmekamp mod Vejle Boldklub vil alle tilskuerne i en af de i alt ni sektioner på Aalborg Portland Park modtage en særlig fan T-shirt fra hummel.

Hvilken sektion det bliver er dog ikke bestemt endnu, dette afgøres i stedet via en konkurrence, hvor man som billetindehaver til kampen kan gå ind og deltage i konkurrencen om hvilken sektion, der skal vinde trøjerne.

Den heldige vinder modtager naturligvis en fan T-shirt, samt en kampbrugt signeret trøje, mens de øvrige 499 tilskuere i samme sektion får en ”sidemandsgevinst” i form af en fan T-shirt fra hummel.

Klik her for at gå til konkurrencen med det samme, hvis du har en gyldig billet til opgøret. 

Tags på denne nyhed

AaB kvalificeret til eSuperliga Finals

12. maj 2021 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

Brøndby I.F.-AaB 2-6

Efter en oversidderrunde i mandags var AaB i tirsdagens første kamp oppe imod Brøndby I.F., og her ville en AaB-sejr cementere en plads i Top 4, og dermed direkte kvalifikation til eSuperliga Finals.

I første duel spillede Mads Skibsted 1-1 på hjemmebane mod Blazek, og dermed var alt åbent inden returopgøret, men her spillede Oliver Roberts sig frem til en flot 5-1-sejr over Lillelys.

Dermed var AaB sikret en samlet sejr på 6-2 og en plads ved eSuperliga Finals allerede inden grundspillet sidste kamp mod FC København.

FC København-AaB 4-3

Grundspillets sidste kamp mod FC København var en direkte duel om, hvem der ville ende blandt de to øverste klubber i grundspillet, og første opgør endte 1-1 mellem Mads Skibsted og LordHjorth.

Det hele skulle derfor afgøres i duellen mellem Oliver Roberts og Marcuzo, og her trak FC Københavns Marcuzo det længste strå med en hjemmebanesejr på 3-2.

Dermed vandt FC København samlet set 4-3, og det betyder, at AaB slutter på tredjepladsen i eSperligaens grundspil.

AaB er således kvalificeret til eSuperliga Finals sammen med FC København, AGF og Lyngby Boldklub. Hvem de øvrige fire deltagere til eSuperliga Finals bliver, afgøres i dag ved eSuperliga Playoffs.

eSuperliga Finals spilles 1. juni.

Tags på denne nyhed