AaB TV: Seneste sejr over OB

7. maj 2021 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

I aften skal AaB op imod OB på udebane i 3F Superligaens Kvalifikationsspil. Inden da kan du her se de tre AaB-scoringer fra det tidligere møde i Kvalifikationsspillet, hvor AaB vandt 3-2.

Se blandt andet Tom van Weerts kølige scoring ned mod Vesttribunen og Tim Pricas resolutte hug i modsatte ende.

Aftenens kamp i Odense spilles kl. 19.00, og du kan se kampen på TV3 Sport, der viser optakt fra kl. 18.00.

AaB TV: Interview med Martí Cifuentes

6. maj 2021 kl. 19:45 af Rasmus Estrup

Cheftræner Martí Cifuentes har i fire måneder stået i spidsen for AaB.

I dette længere indslag fra AaB TV kigger cheftræneren blandt andet tilbage på sine første fire måneder i klubben, han ser nærmere på 4-0-sejren over Lyngby Boldklub og så kigger han frem mod afslutningen på Kvalifikationsspillet og de udforinger, der venter.

Hiljemark foran comeback

6. maj 2021 kl. 16:44 af Brian Andersen

AaB har i sine seneste ni kampe i 3F Superligaen hentet 17 point og indtager med fire spillerunder igen førstepladsen i Kvalifikationsspillet.

Efter torsdagens træningspas har cheftræner Martí Cifuentes udtaget følgende 19 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 7 Oscar Hiljemark, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Martin Samuelsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 30 Rufo, 31 Daniel Granli, 35 Marcus Hannesbo og U/19 Ligaspiller Casper Gedsted.

Jakob Ahlmann og Mathias Ross har karantæne, mens Pedro Ferreira må sidde over med en mindre overanstrengelsesskade.

Bemærk at kun hjemmeholdets fans har adgang til kampen, der i morgen aften kan følges i Liga på P3 og på TV3 Sport fra kl. 18.00 med kickoff en time senere.

AaB TV: Vinder af månedens mål i april

6. maj 2021 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Da Iver Fossum på Lyngby Stadion udlignede i tillægstiden til 2-2 på et flot frispark, scorede han månedens AaB-mål. Det har AaB’s fans vurderet i denne måneds afstemning.

Her fik nordmanden næsten halvdelen af stemmerne. Lucas Andersens 1-0-scoring mod Lyngby Boldklub i fredags kom ind på andenpladsen med 25 procent af stemmerne, mens Tim Pricas 3-0-scoring i selvsamme kamp nåede tredjepladsen.

AaB og Mr. Green takker alle der har stemt i konkurrencen og dermed også deltaget i lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje og Football Manager 2021. Vinderen af lodtrækningen blev Alex, som kontaktes direkte på mail af AaB.

Du kan gense månedens mål i videoen øverst.

AaB på tredjeplads før eSuperligaens sidste uge

6. maj 2021 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

Randers FC-AaB 3-5

I tirsdagskampen mod Randers FC startede Daniel ‘Shoppen’ Mogensen på udebane mod OneWayCrazyy, og efter 20 minutter havde AaB-kaptajnen bragt sig i front.

Randers-spilleren fik udlignet efter en halv time, men kort før pausen kombinerede ‘Shoppen’ sig sig på fornem vis frem til en 2-1-føring.

Tidligt i anden halvleg udbyggede han føringen til 3-1, og i opgørets tillægstiden blev det også 4-1 til AaB.

Returkampen stod mellem Mads Skibsted og Grøn, og her var det Randers FC’s Grøn, der kom på tavlen efter ti minutter.

Mads Skibsted fik fin kontrol på kampen, og midt i anden halvleg var der udlignet til 1-1.

Grøn scorede dog straks efter til 2-1, men tættere blev det ikke, og Mads Skibsted fik kørt en samlet AaB-sejr på 5-3 hjem.

Se målene fra kampene her.

AaB-Vejle Boldklub 0-2

Knap så målrigt blev det onsdag, da AaB tabte samlet til Vejle Boldklub.

I første kamp spillede Daniel ‘Shoppen’ Mogensen ellers godt mod Esser, men trods flere AaB-muligheder scorede Vejle-spilleren kampens eneste mål, da han efter et hjørnespark fik sendt bolden ind til 1-0.

I returopgøret sad Oliver Roberts over for Arrow, og Arrow bragte sig efter blot syv minutter foran med 1-0. Det blev også dette opgørs eneste scoring, og dermed tabte AaB 2-0 samlet set. Se målene fra kampen her.

Denne uges resultater betyder, at AaB ligger på tredjepladsen i eSuperligaen med 24 point efter 12 kampe.

I næste uge afgøres eSuperligaens grundspil. Mandag er AaB oversidder, mens der tirsdag kl. 19.30 skal spilles mod Brøndby I.F. i en kamp, der kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Grundspillets sidste kamp spilles tirsdag kl. 22.00 mod FC København.

Ender AaB blandt de fire øverste hold i grundspillet, vil holdet være direkte kvalificeret til eSuperliga Finals. Lykkes det ikke, skal AaB i aktion igen onsdag i næste uge ved eSuperliga Playoffs.