AaB TV: Ombold i Aalborg for socialt udsatte

4. maj 2021 kl. 15:28 af Rasmus Estrup

I sidste uge var der på Aalborg Changs baner den første Ombold-træning for socialt udsatte borgere i Aalborg.

Den tidligere AaB-spiller og AaB-træner Søren Kusk har været med til at arrangere det sammen med Café Parasollen, og AaB's første mestertræner, Poul Erik Andreasen, stod for træningen sammen med den tidligere AaB-spiller Ole Madsen.

Alle de fremmødte spillere fik en kampbrugt håndsrækningstrøje fra AaB til at bruge under træningen, og bagefter var der mad og drikke.

Planen er, at der er Ombold-træning på Aalborg Changs baner en gang om ugen.

Se OB-AaB på TV3 Sport på fredag

4. maj 2021 kl. 10:14 af Rasmus Estrup

Når AaB fredag aften gæster OB i Kvalifikationsspillet, er der fortsat ikke adgang for udefans til kampen. I stedet kan AaB's fans følge kampen på TV3 Sport. Kickoff er kl. 19.00, og optakten begynder en time før. 

Fredagskampen kan også følges på radiokanalen DR P3 fra kl. 19.00. 

Den næste kamp med AaB-tilskuere på lægterne er AaB-AC Horsens 16. maj kl. 14.00. Du kan købe billet til den kamp her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål april

3. maj 2021 kl. 16:05 af Rasmus Estrup

April bød masser af AaB-scoringer, og i samarbejde med Mr. Green skal månedens mål nu kåres, og der er intet mindre end 11 kandidater. 

Klik her for at se alle målene og stem på din favorit. Når du afgiver din stemme via linket, deltager du også i lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje samt Football Manager 2021. 

Kandidaterne til månedens mål i april er: 

1: Kasper Kusk, AaB-SønderjyskE 1-1, 5. april
2: Rufo, AaB-SønderjyskE 3-1, 5. april
3: Mathias Ross, Lyngby Boldklub-AaB 0-1, 12. april
4: Iver Fossum, Lyngby Boldklub-AaB 2-2, 12. april
5: Rufo, Vejle Boldklub-AaB 0-1, 16. april
6: Tom van Weert, AaB-OB 1-0, 21. april
7: Tim Prica, AaB-OB 3-1, 21. april
8: Lucas Andersen, AaB-Lyngby Boldklub 1-0, 30. april
9: Tom van Weert, AaB-Lyngby Boldklub 2-0, 30. april
10: Tim Prica, AaB-Lyngby Boldklub 3-0, 30. april
11: Tim Prica, AaB-Lyngby Boldklub 4-0, 30. april

Afstemningen løber frem til torsdag morgen, hvorefter vinderen kåres og får direkte besked. 

Tags på denne nyhed

Ross og Ahlmann i karantæne

3. maj 2021 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Fredag aften mod OB må AaB undvære Jakob Ahlmann og Mathias Ross, der begge fik advarsler i 4-0-sejren over Lyngby Boldklub. 

Jakob Ahlmann fik sæsonens syvende advarsel i 33. minut af fredagssejren, og med i alt 40 karantænepoint er han for anden gang i sæsonen i karantæne. 

Mathias Ross modtog i slutningen af første halvleg sin femte advarsel i sæsonen, og han har nu skrabet 24 karantænepoint sammen. Dermed er han i karantæne for første gang i denne sæson. 

Begge spillere er igen til rådighed for Martí Cifuentes, når AaB søndag 16. maj spiller på hjemmebane mod AC Horsens. Du kan købe billetter til den kamp her. Bemærk i øvrigt, at der ikke er adgang for udefans i 3F Superligaen. Det gælder, både når AaB spiller på hjemmebane og udebane. 

Tags på denne nyhed

Få plads til sæsonens sidste hjemmekampe

3. maj 2021 kl. 12:01 af Rasmus Estrup

Hvis du vil være sikker på at få en plads til sæsonens sidste to hjemmekampe, så er det nu du skal klikke ind på www.billet.aabsport.dk og sikre dig billetter til kampene mod AC Horsens søndag 16. maj kl. 14.00 og mod Vejle Boldklub onsdag 19. maj kl. 18.00. 

Sæsonkortholdere har henover weekenden haft førsteret på billetter, og den midterste sektion af Complea Tribunen er allerede udsolgt. Nu er billetsalget åbent for alle. 

Sæsonkortholdere har fortsat mulighed for at hente en billet til kampene, så længe der er billetter tilbage. 

Til fredagskampen, der blev vundet med 4-0 over Lyngby Boldklub, var der udsolgt, og kapaciteten til de to kommende kampe vil igen være på 3.927 tilskuere, så hop ind på www.billet.aabsport.dk med det samme.

Samarbejdspartnere kontaktes i løbet af ugen

AaB's samarbejdspartnere er garanteret adgang til begge kampe og vil modtage nærmere information om tilmelding i denne uge. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Krav om coronapas, mundbind og ID

På grund af Covid-19 er der stadig en række retningslinjer, der skal følges. Det gælder blandt andet krav om coronapas, ID og mundbind samt bestemte ankomst- og afgangstidspunkter på Aalborg Portland Park. Find et overblik over alle retningslinjerne her. 

Tags på denne nyhed