Vind et halvt års sæsonkortabonnement

20. juni 2021 kl. 11:03 af Rasmus Estrup

Om under en måned fløjtes 3F Superligaen igen i gang, og med et sæsonkortabonnement vil du være sikret din egen plads til alle AaB's hjemmekampe. Du har mulighed for at købe et sæsonkort her. 

Men hver uge frem til sæsonstart har du også mulighed for at vinde et sæsonkort. 

Frem til sæsonpremieren på udebane mod FC København 18. juli udlodder vi nemlig et gavekort til seks måneders sæsonkort-abonnement. 

Du deltager i lodtrækningen ved at tilmelde dig AaB's nyhedsbrev. Klik her for at tilmelde dig. 

Gavekortet gælder til en valgfri tribune (med undtagelse af A. Enggaard Tribunen) og kan aktiveres når som helst i løbet af efterået. 

Er ud allerede sæsonkortholder, kan du også deltage i lodtrækningen. Gavekortet kan nemlig indløses på dig eksisterende abonnement. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Louka Prip - ny AaB-spiller

19. juni 2021 kl. 10:07 af Rasmus Estrup

AaB har købt Louka Prip i AC Horsens, og den 23-årige offensivspiller med det farlige venstre ben har skrevet en fireårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

I dette indslag fra AaB TV fortæller både Louka Prip og sportschef Inge André Olsen om spillerens skifte til AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Anders Hagelskjær

18. juni 2021 kl. 15:23 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Anders Hagelskjær skrev i foråret under på en treårig aftale med AaB. En aftale, der gik i gang i går, hvor den 24-årige forsvarsspiller havde første træningsdag med Hele Nordjyllands Hold. 

Anders Hagelskjær kommer til AaB efter tre år i Silkeborg I.F., og inden da spillede forsvarsspilleren for Skive I.K. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra AaB's nye nummer 15. 

Tags på denne nyhed

AaB køber Louka Prip

18. juni 2021 kl. 10:00 af Brian Andersen

23-årige Louka Prip har igennem sine sæsoner i AC Horsens udviklet sig til en større og større profil, og i alt blev det til 82 officielle kampe, 15 scoringer og seks assists i den gule trøje.

Forinden optrådte Louka Prip for Hvidovre I.F., hvor det ligeledes i 82 kampe udmøntede sig i 17 mål og to assists.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Louka Prip er en spiller, som vi i sidste sæson fulgte tæt, og vi er glade for at have fået en aftale på plads med ham og AC Horsens.

- Louka er både kreativ, arbejdsom og udfordrende i sit spil, og hans usædvanligt gode venstreben er et godt våben såvel i åbent spil som ved standardsituationer, siger Inge André Olsen.

- Vi er overbeviste om, at Louka vil passe godt ind og udvikle sig yderligere hos os, hvor han kan dække flere offensive positioner, hvorfor vi har en klar forventning om, at han kan blive en profil i AaB, lyder det fra Inge André Olsen.

Louka Prip ser frem til at få Aalborg Portland Park som hjemmebane de næste fire år:

- Jeg er superglad for at have skrevet en fireårig aftale med AaB. Jeg har jo spillet i Aalborg et par gange og mærket en fantastisk atmosfære fra fansene, så det glæder jeg mig til at opleve iført en AaB-trøje.

- AaB står for mig som en klub, der spiller spændende, god og hurtig fodbold langs jorden. Det er et hold, der skaber mange chancer, leverer en masse fight og har et stærkt sammenhold, så klubben passer helt perfekt til mig, siger Luoka Prip.

- Nu skal jeg bruge opstarten på at lære spillemønstrene at kende, og så er vores målsætning i første omgang at komme i Top 6, og det vil jeg gøre alt for at bidrage til, slutter Louka Prip.

Louka Prip tiltræder i AaB øjeblikkeligt og vil bære trøje nummer 18.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens første træningsdag

17. juni 2021 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

Opstarten til sæsonen 2021-2022 blev i dag skudt i gang, da AaB's Superligatrup havde første træningspas på Hornevej. 

Efter Covid-19-tests blev spillerne testet på flere fysiske parametre, og først fra i morgen, fredag, vil der være decideret fodboldtræning for spillertruppen. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra Kasper Kusk, der kigger frem mod opstarten og den sæson, der står for døren. 

Tags på denne nyhed