U/19 Ligaholdet slutter sæsonen med uafgjort

21. juni 2021 kl. 10:47 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-OB 0-0

Lørdag spillede AaB’s U/19 Ligamandskab sæsonens sidste kamp, da nordjyderne på hjemmebane tog imod OB.

Opgøret blev indledt i et højt tempo i den kraftige varme, og i en første halvleg med et par muligheder til begge hold, var det AaB, der havde første halvlegs bedste mulighed.

Efter pausen begyndte gæsterne at styre spillet, men fynboerne lykkedes ikke med at skabe afgørende målchancer, og derfor endte opgøret 0-0.

AaB slutter dermed sæsonen på niendepladsen med 34 point efter 26 kampe.

- Kigger vi på et udviklingsperspektiv, har det været en god sæson, for vi har fået spillere igennem til Superligatruppen. Marcus Hannesbo rykkede op i vinter, og nu er Casper Gedsted, Oliver Børsting og Anosike Ementa også blevet en del af Superligatruppen. Samtidig har vi rykket en række U/17 Ligaspillere op på U/19 Ligaholdet i løbet af sæsonen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Spillemæssigt havde vi et godt efterår med flere fede kampe, mens resultaterne her i foråret ikke har været, som vi havde ønsket. Men vi har i løbet af sæsonen arbejdet med vores spiludtryk, som er blevet mere aggressivt, og på de parametre har vi rykket os både som hold og individuelt, siger Kim Leth Andersen.

U/17 Ligaen: AaB-AC Horsens 1-2

AaB’s U/17 Ligahold tog desværre ikke point i sæsonens sidste kamp, der blev spillet på hjemmebane mod AC Horsens.

AaB fik ellers en god start på kampen, da Anders Noshe efter blot to minutter bragte nordjyderne foran med 1-0, da han pressede bolden fra AC Horsens-målmanden. 

AaB havde bolden mest, men allerede få minutter senere fik gæsterne udlignet på en omstilling, og pausestillingen var derfor 1-1.

Efter en lille times spil kom AC Horsens på tavlen for anden gang i kampen, og da det ikke lykkedes AaB at omsætte mange gode takter til mål, endte sæsonen med et nederlag på 2-1.

AaB slutter denne U/17 Ligasæson på en 12. plads med 25 point efter 26 kampe.

- Det har været en sæson, der har stået i skyggen af Covid-19, som i efteråret betød nedlukning af Nordjylland og deraf fire måneders fodboldpause for flere af vores spillere. Derfor har vi været nødt til at prioritere de enkelte spilleres udviklingsmål frem for en kontinuerlig udvikling i holdet, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

- Det er også lykkedes os at accellerere den individuelle udvikling for flere spillere, og syv af efterårets U/17 Ligaspillere har spillet U/19 Ligakampe her i foråret. Men opgaven frem til næste sæson bliver især få bedre kontrol på vores aggressive presspil, som vi har haft udfordringer med at få implementeret til fulde i denne sæson, siger Nikolaj Hørby.

U/15 Ligaen: AaB-AC Horsens 2-1

I U/15 Ligaen lykkedes AaB-holdet med at slutte sæsonen med en sejr og tre point, da AC Horsens lørdag gæstede Hornevej.

Hjemmeholdet spillede en god første halvleg, hvor gæsterne havde svært ved at dæmme op for AaB’s opbygningsspil, og i 26. minut kunne Albert Heyde efter en assist fra Marcus Emil Sørensen bringe AaB på 1-0.

Fem minutter senere scorede Albert Heyde også opgørets andet mål, da han efter oplæg fra Malthe Holt Nielsen scorede til pausestillingen 2-0.

Den stilling holdt indtil ti minutter efter pausen, hvor AC Horsens fik reduceret til slutresultatet 2-1.

Sejren betyder, at AaB efter 26 runder ligger på en syvendeplads i U/15 Ligaen. Sæsonen er slut for AaB, men både SønderjyskE og Lyngby Boldklub, der begge har henholdsvis en og to kampe tilbage, kan med sejre i de sidste kampe overhale AaB-mandskabet.

Tags på denne nyhed

Vind et halvt års sæsonkortabonnement

20. juni 2021 kl. 11:03 af Rasmus Estrup

Om under en måned fløjtes 3F Superligaen igen i gang, og med et sæsonkortabonnement vil du være sikret din egen plads til alle AaB's hjemmekampe. Du har mulighed for at købe et sæsonkort her. 

Men hver uge frem til sæsonstart har du også mulighed for at vinde et sæsonkort. 

Frem til sæsonpremieren på udebane mod FC København 18. juli udlodder vi nemlig et gavekort til seks måneders sæsonkort-abonnement. 

Du deltager i lodtrækningen ved at tilmelde dig AaB's nyhedsbrev. Klik her for at tilmelde dig. 

Gavekortet gælder til en valgfri tribune (med undtagelse af A. Enggaard Tribunen) og kan aktiveres når som helst i løbet af efterået. 

Er ud allerede sæsonkortholder, kan du også deltage i lodtrækningen. Gavekortet kan nemlig indløses på dig eksisterende abonnement. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Louka Prip - ny AaB-spiller

19. juni 2021 kl. 10:07 af Rasmus Estrup

AaB har købt Louka Prip i AC Horsens, og den 23-årige offensivspiller med det farlige venstre ben har skrevet en fireårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

I dette indslag fra AaB TV fortæller både Louka Prip og sportschef Inge André Olsen om spillerens skifte til AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Anders Hagelskjær

18. juni 2021 kl. 15:23 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Anders Hagelskjær skrev i foråret under på en treårig aftale med AaB. En aftale, der gik i gang i går, hvor den 24-årige forsvarsspiller havde første træningsdag med Hele Nordjyllands Hold. 

Anders Hagelskjær kommer til AaB efter tre år i Silkeborg I.F., og inden da spillede forsvarsspilleren for Skive I.K. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra AaB's nye nummer 15. 

Tags på denne nyhed

AaB køber Louka Prip

18. juni 2021 kl. 10:00 af Brian Andersen

23-årige Louka Prip har igennem sine sæsoner i AC Horsens udviklet sig til en større og større profil, og i alt blev det til 82 officielle kampe, 15 scoringer og seks assists i den gule trøje.

Forinden optrådte Louka Prip for Hvidovre I.F., hvor det ligeledes i 82 kampe udmøntede sig i 17 mål og to assists.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Louka Prip er en spiller, som vi i sidste sæson fulgte tæt, og vi er glade for at have fået en aftale på plads med ham og AC Horsens.

- Louka er både kreativ, arbejdsom og udfordrende i sit spil, og hans usædvanligt gode venstreben er et godt våben såvel i åbent spil som ved standardsituationer, siger Inge André Olsen.

- Vi er overbeviste om, at Louka vil passe godt ind og udvikle sig yderligere hos os, hvor han kan dække flere offensive positioner, hvorfor vi har en klar forventning om, at han kan blive en profil i AaB, lyder det fra Inge André Olsen.

Louka Prip ser frem til at få Aalborg Portland Park som hjemmebane de næste fire år:

- Jeg er superglad for at have skrevet en fireårig aftale med AaB. Jeg har jo spillet i Aalborg et par gange og mærket en fantastisk atmosfære fra fansene, så det glæder jeg mig til at opleve iført en AaB-trøje.

- AaB står for mig som en klub, der spiller spændende, god og hurtig fodbold langs jorden. Det er et hold, der skaber mange chancer, leverer en masse fight og har et stærkt sammenhold, så klubben passer helt perfekt til mig, siger Luoka Prip.

- Nu skal jeg bruge opstarten på at lære spillemønstrene at kende, og så er vores målsætning i første omgang at komme i Top 6, og det vil jeg gøre alt for at bidrage til, slutter Louka Prip.

Louka Prip tiltræder i AaB øjeblikkeligt og vil bære trøje nummer 18.

Tags på denne nyhed