Nye lækkerier fra Macron i webshoppen

23. juli 2021 kl. 13:41 af Martin Stigaard Skammelsen

Med skiftet til italienske Macron er AaB-truppen ikke kun blevet iklædt nye flotte spillertrøjer, men også nye opvarmnings- og indløbstøj.

Alle tre dele er også lavet i unikt AaB-design og kan nu også købes i webshoppen.

Både AaB’s opvarmningstrøje og tilhørende tracktop for sæson 2021-22 er med vævet AaB-logo og særligt ”Hele Nordjyllands Hold” mønster, samt ”Aalborg” trykt på ryggen.

Oplagt til træning, løb eller bare med et par jeans når du skal heppe på drengene på Aalborg Portland Park eller hjemme i stuen.

Den nye rød-hvide indløbstrøje, der bruges når Hele Nordjyllands Hold løber på banen, er tilsvarende i lækker kvalitet og med AaB-logo på brystet og Aalborg trykt på ryggen. 

Tags på denne nyhed

Billetsalg åbent til udekampen i Silkeborg

23. juli 2021 kl. 08:52

Billetpriser i forsalg
Børn u/16: 30,-
Voksen: 80,-
Pensionist: 80,- 
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/16: 50,-
Voksen: 100,-

Retningslinjer i henhold til covid-19
Det er et krav, at man kan fremvise gyldigt coronapas.

Tilskuere skal sidde ned på den plads, der står anvist på billetten. Dette gælder både inden og under kampen - kun med undtagelse for besøg af toilet- og bodfaciliteter.

Det er ikke adgang for AaB-fans i andre afsnit end udebaneafsnittet.

Transport til og fra JYSK Park

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bus til kampen, hvor alle AaB Support Club-medlemmer gratis kan deltage. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også bus til kampen samt fælles opvarmning inden opgøret. Læs mere her.

Kør selv:
Ansvej 104, 8600 Silkeborg

Få flere informationer om udebaneafsnittet her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hannesbo på debutanttavlen

22. juli 2021 kl. 15:30 af Rasmus Estrup

Hvert halvår markeres det, hvis en spiller, der har været igennem AaB Akademiet, får debut i 3F Superligaen for AaB i den forgangne halvsæson. 

I dag blev det derfor markeret, at Marcus Hannesbo fik sin 3F Superligadebut mod FC København 3. februar 2021 i en kamp, hvor Marcus Hannesbo sågar kom på tavlen. 

Traditionen tro sagde Inge André Olsen et par ord til den tidligere Støvring I.F.-spiller, og i dette interview kan du høre Marcus Hannesbo fortælle, hvad det betyder for ham at få en plads på tavlen i Børge Bach Huset. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB-FC Midtjylland

22. juli 2021 kl. 11:18 af Rasmus Estrup

- der er udsolgt til lørdagens kamp, hvor stadionkapaciteten er på ca. 4.150 tilskuere?

- AaB er ubesejret i de seneste fem hjemmekampe i 3F Superligaen med fire sejre og en pointdeling?

- FC Midtjylland omvendt har tabt holdets seneste tre udekampe i 3F Superligaen?

- AaB har mødt FC Midtjylland 62 gange i 3F Superligaen? Statistikken siger 23 sejre til AaB, ni uafgjorte og 30 nederlag samt en målscore på 74-90 set med AaB’s øjne.

- de to klubber har spillet 35 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park? AaB har vundet 16 af kampene, seks er endt uafgjort og 13 gange har FC Midtjylland sejret. På Aalborg Portland Park hedder den samlede målscore 44-41 til AaB.

- det ikke er blevet til en AaB-sejr i de seneste tre 3F Superligakampe mod FC Midtjylland? 

- AaB har besejret FC Midtjylland de seneste tre gange, de er tørnet sammen i 3F Superligaen i juli måned? Sidst det skete var den 26. juli sidste år, hvor AaB vandt 2-1 i Herning.

- AaB har spillet fire 3F Superligakampe på datoen 24. juli? De seneste tre af kampene er endt med en AaB-sejr: 2-1 over AGF i 2011, 1-0 over Hobro I.K. i 2015 og 1-0 over Randers FC i 2016.

- Jakob Ahlmann kan spille sin kamp nummer 250 for AaB, hvis han kommer på banen mod FC Midtjylland? I så fald vil 225 af kampene være spillet i 3F Superligaen, og han vil være den 10. AaB-spiller til at opnå dette kampantal i 3F Superligaen. 

- der blot er lavet to selvmål i 3F Superligakampene mellem AaB og FC Midtjylland? Brian Priske lavede det første for FC Midtjylland i 2010 og Lasse Nielsen det andet for AaB i 2013.

- dommer Jakob Kehlet på lørdag skal dømme sin 3F Superligakamp nummer 245? 43 gange har han dømt en 3F Superligakamp med AaB, og det har ført til 17 AaB-sejre, 10 pointdelinger og 16 nederlag.

- Jakob Kehlet tre gange tidligere har dømt 3F Superligamøder mellem AaB og FC Midtjylland? Det er endt med en sejr til begge klubber samt en uafgjort kamp og en samlet målscore på 4-4.

- Kasper Kusk (3 mål) og Frederik Børsting (1) er de to spillere i AaB-truppen, der tidligere har scoret for AaB i en 3F Superligakamp mod FC Midtjylland?

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 24 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 55.832 kr.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Klitten udlejes til Hobro I.K.

22. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Oliver Klitten, der kom til AaB som U/15-spiller via partnerklubberne Skalborg Sportsklub og Aalborg Freja, skal i denne sæson tørne ud for Hobro I.K. i NordicBet Ligaen.

- Det bliver godt for Oliver at komme til Hobro I.K. Lige nu har han i AaB ikke udsigt til så meget spilletid, så vi har arbejdet på at finde ham en god klub, hvor han kan gøre en forskel og være en vigtig spiller, så han kan vende tilbage til AaB som en stærkere spiller næste sommer, siger sportschef Inge André Olsen. 

21-årige Oliver Klitten var i en del af forrige sæson udlejet til norske FK Haugesund, og han ser nu frem til lejemålet i Hobro I.K., hvor han håber på at få godt med spilletid.

- Jeg har kun hørt gode ting om Hobro I.K, der også har skruet et godt hold sammen til denne sæson, siger Oliver Klitten.

- Forhåbentlig byder sæsonen på mange kampe og en masse spilletid, for spilletid er det vigtigste for mig, hvis jeg skal fortsætte min udvikling, fortsætter han.

Oliver Klitten, der hidtil har spillet 29 kampe og scoret et mål for AaB-mandskabet, har kontrakt med AaB frem til sommeren 2023.

Tags på denne nyhed
'