Nu er de her - se de nye spillertrøjer fra Macron

11. juli 2021 kl. 10:00 af Martin Stigaard Skammelsen

I maj offentliggjorde AaB, at Hele Nordjyllands Hold fra denne sæson spiller og træner i udstyr fra Macron, og i dag er vi klar til at fremvise de nye kamptrøjer for den kommende sæson 2021/2022.

Trøjerne er blevet skabt i tæt samarbejde mellem Macrons designteam og AaB. Gennem hele processen har været vigtigt for Macron at skabe trøjer med en stærk identitet, der taler til holdet, AaB’s mange fans, Aalborg og hele Nordjylland.

Klubdragten er en nyfortolkning af AaB’s klassiske hjemmebanetrøje med rød-hvide striber tilsat en række flotte detaljer på blandt andet krave, ærme og nakke.

Andentrøjen sender ligeledes en hilsen til AaB’s historie, alt imens man i detaljerne sikrer, at såvel AaB’s fans som de rød-hvide striber også er med, når der dystes på fremmed græs.

Begge spillersæt er produceret i Eco-Softlock, et miljøvenligt materiale lavet af 100% genanvendt plastic. Én trøje består således af plastic fra 13 halv-liters plasticflasker. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste international standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Se trøjerne i videoen herover og bestil din trøje nu på aabshoppen.dk, så er du klædt på til den nye sæson.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-AGF 1-0

10. juli 2021 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

I en god, underholdende og chancerig testkamp mod AGF vandt AaB fredag eftermiddag 1-0 på en scoring af Kasper Kusk i tillægstiden.

AaB begyndte opgøret godt, og i løbet af første halvleg måtte både Louka Prip og Daniel Granli se hovedstødsforsøg prelle af på stolpen, mens også Tim Prica var tæt at flugte AaB foran, men med en flot redning fra Jesper Hansen i målet blev også dette forsøg dirigeret på træværket.

I modsatte ende havde AGF også et par muligheder på omstillinger, men med redninger af Jacob Rinne og i et tilfælde en blokade fra Daniel Granli blev nullet holdt halvlegen ud.

I anden halvleg fik AGF i indledningen tilspillet sig et par muligheder, der dog ikke gav gevinst for århusianerne, inden Tim Prica og et imponerende saksespark fra Pedro Ferreira tvang redninger ud af Jesper Hansen.

I tillægstiden fik AGF en friløber, som Jacob Rinne fornemt reddede, og straks efter slog AaB til i modsatte ende, da Louka Prip sendte et indlæg ind omkring straffesparkspletten, hvorfra Kasper Kusk pandede bolden i netmaskerne til en 1-0-sejr.

Se sammendrag af kampen i denne video og få reaktioner fra Kristoffer Pallesen og cheftræner Martí Cifuentes.

Tags på denne nyhed

Sent Kusk-hovedstød sikrer sejr i generalprøven

9. juli 2021 kl. 16:09 af Martin Stigaard Skammelsen

I den sidste testkamp før premieren i 3F Superliga var AGF dagens modstander på AaB’s træningsanlæg på Hornevej.

Begge hold lagde energisk fra land med højt pres og stor intensitet, og allerede i tredje minut var AaB tæt på at tage teten. Mathias Ross fik ikke afsluttet på et hjørnespark i feltet fra Iver Fossum, men i den efterfølgende sekvens headede Daniel Granli bolden på trekantsammenføjningen.

Den gode start blev fulgt op af tilløb til chancer fra Louka Prip og Tim Prica, inden AGF første gang fik afsluttet på Jacob Rinne efter 10 minutters spil.

Herefter viste AaB igen tænder, og Louka Prip blev noteret for AaB’s anden afslutning på træværket, da et indlæg fra Kristoffer Pallesen blev headet forbi Jesper Hansen i AGF-målet, men desværre også på den ene opstander.

Et hjørnespark efter en lille halv time gav AaB’s tredje træffer på træværket. Tim Prica havde sneget sig fri ved fjerneste stolpe, og firsttimede Iver Fossums hjørnespark i jorden med retning mod målet, men en refleksredning fra Jesper Hansen betød af bolden i stedet ramte undersiden af overliggeren og sprang tilbage i spil.

Efter 36 minutter kom AGF’s største mulighed i halvlegen, da Jón Dagur Thorsteinsson fik afsluttet på Jacob Rinne, hvis returbold endte hos en fri Gift Links, men afslutningen fra sydafrikaneren ramte Daniel Granli, der fik blokeret skuddet på målstregen.

Umiddelbart herefter valgte kampens dommer at afbryde kampen på grund af et nærliggende tordenvejr og hensynet til spillernes sikkerhed. Holdene besluttede at springe de resterende otte minutter af første halvleg over og holde pause.

Fra anden halvlegs begyndelse tog gæsterne initiativet, og havde flere halve chancer og blokerede afslutninger. AaB’erne fik i modsatte ende lavet tilløb til muligheder, men manglede at få slutproduktet med.

AGF’s Søren Tengstedt blev efter 62 minutter spillet fri i feltet, men det afsluttende vip over Jacob Rinne sneg sig heldigvis akkurat forbi den fjerneste stolpe.

Fem minutter senere var indskiftede Pedro Ferreira tæt på at levere en smuk scoring, da en retur efter et hjørnespark blev sendt mod mål med et halvtliggende saksespark, der tvang AGF-keeper Hansen til at vippe bolden over mål for at afværge.

I kampens tillægstid fik begge hold mulighed for at afgøre kampen til egen fordel. En misforståelse mellem Casper Gedsted og Jacob Rinne betød at AGF’s Patrick Olsen fik en friløber på AaB-målet, men Rinne hev en sublim redning ud af ærmet og fik afværget.

I stedet blev det så AaB der til sidst tog sejren, da Louka Prip fik slidt sig fri på venstrekanten og sendte et indlæg i feltet, som Kasper Kusk headede i mål.

Med sejren fik AaB et godt udgangspunkt inden inden det søndag 18. august gælder sæsonpremieren i 3F Superliga, hvor FCK er modstanderen i Parken.

Matchfacts – testkamp

AaB-AGF 1-0 (0-0)

92. min. 1-0 Kasper Kusk

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Daniel Granli (68. Anders Hagelskjær), Kristoffer Pallesen (76. Casper Gedsted), Magnus Christensen (58. Pedro Ferreira), Iver Fossum, Malthe Højholt (58. Rufo), Jakob Ahlmann (58. Marcus Hannesbo), Louka Prip, Tim Prica (68. Kasper Kusk).

Billetsalg åbent til AaB-FC Midtjylland

9. juli 2021 kl. 09:01 af Rasmus Estrup

Det er nu muligt for alle AaB-fans at købe billet til sæsonens første hjemmekamp på Aalborg Portland Park. Opgøret spilles lørdag 24. juli kl. 18.00 mod FC Midtjylland. Køb billet her. 

Fra tirsdag eftermiddag og frem til i morges kl. 8.00 har sæsonkortholdere haft førsteret på billetter, og nu er de resterende billetter sat i åbent salg. 

Under de gældende Covid-19-retningslinjer er der plads til ca. 4.600 tilskuere på Aalborg Portland Park, og der er fortsat billetter tilbage på både Vesttribunen, Complea Tribunen og 3F Tribunen. På Complea Tribunen og 3F Tribunen er der sat nye, røde sæder op, mens tilskuere på Vesttribunen skal sidde på en pude på betonunderlaget. 

Ingen adgang for fans af udeholdet

Inden 1. august er det fortsat ikke muligt for tilhængere af det gæstende hold at overvære kampe i 3F Superligaen. Dette gælder således også 24. juli, hvor tilhængere af FC Midtjylland må se kampen hjemmefra. Såfremt der dukker FC Midtjylland fans op til kampen, vil de omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det selvfølgelig, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen før 1. august - altså har AaB-fans ikke adgang til sæsonpremieren på udebane mod FC København 18. juli. 

Husk gyldigt coronapas

Til kampe i 3F Superligaen er det et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Læs mere om de øvrige retningslinjer her. 

Særlige ankomst- og afgangstider

Tags på denne nyhed

AaB klar til sidste test

8. juli 2021 kl. 15:36 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 14.00 gælder det opstartens femte og sidste testkamp inden sæsonpremieren næste søndag mod FC København.

Modstanderen i morgen er AGF, og AaB’s cheftræner Martí Cifuentes har udtaget følgende 20 spillere til kampen:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 26 Rasmus Thelander, 28 Jeppe Pedersen, 30 Rufo, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo. 

Ukampdygtige er Frederik Børsting, Vladimir Prijovic, Anosike Ementa og Lucas Andersen.

På grund af de gældende Covid-19-retningslinjer er der ikke adgang for udefans til kampen. Samtidig er der maksimalt plads til 440 AaB-fans, da forsamlingsforbuddet på 500 personer inklusive spillere, stab og dommere skal følges.

Kampen livestreames på nordjyske.dk og på AaB’s officielle Twitterkonto vil der være liveopdateringer undervejs.

Tags på denne nyhed
'