Forudbestil din spillertrøje på webshoppen

20. juli 2021 kl. 12:25 af Martin Stigaard Skammelsen

Interessen for de nye flotte spillertrøjer fra Macron har været overvældende, og det har betydet at adskillige størrelser af AaB’s klubdragt p.t. er udsolgt. 

En ny og større sending af trøjer er i løbet af august på vej, og vil du være sikker på at sikre dig et eksemplar, kan du allerede nu forudbestille trøjen på aabshoppen.dk – så snart trøjerne er på lager igen, vil de blive afsendt.

Det er fortsat muligt at bestille den lækre andentrøje i alle størrelser, ligesom klubdragten også findes i alle børnestørrelser og en minikit-udgave til de allermindste.

Tags på denne nyhed

AaB og 3F forlænger partnerskab med tre år

20. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

I mere end et årti har fagforeningen 3F og AaB haft et tæt samarbejde, og 3F fortsætter som tribunesponsor på Aalborg Portland Park indtil minimum sommeren 2024.

Således har AaB og 3F indgået en treårig forlængelse af platinpartneraftalen.

- 3F har i adskillige år været en stor og trofast partner i AaB, og det er selvsagt meget glædeligt, at vi kan forsætte samarbejdet med 3F, som er en stolt og anerkendt fagforening, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Vi ser nu frem til, at 3F også i minimum de næste tre år vil pryde den ene af vores fire tribuner på Aalborg Portland Park, udtaler Thomas Bælum.

3F, der er Danmarks største fagforening, er også hovedpartner for hele 3F Superligaen, og siden 2011 har 3F været tribunesponsor i AaB. 

- AaB er et samlingspunkt for mange nordjyder og aalborgensere, og mange af vores lokale medlemmer støtter AaB. Som fagforening vil vi gerne være til stede, hvor vores medlemmer er, og i den forbindelse er et partnerskab med AaB omkring blandt andet 3F Tribunen et naturligt valg for os, siger Allan Busk, formand, 3F Aalborg.

På lørdag kan AaB’s fans tage plads på de nye røde sæder på 3F Tribunen, når AaB tager imod FC Midtjylland kl. 18.00 i sæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen. 

Tags på denne nyhed

Mæhle har meldt sin ankomst på lørdag

19. juli 2021 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

På lørdag kl. 18.00 spiller AaB sæsonens første hjemmekamp på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland, og en af tilskuerne til kampen bliver den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle, der spillede en stor rolle, scorede to mål og lavede en assist under sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark nåede til semifinalen. 

Den nuværende Atalantaspiller vil til kampen blive hyldet på banen for sin præstation, mens også Morten Skjoldager, der er fysioterapeut for AaB og landsholdet, ligeledes vil blive hyldet for sin indsats under slutrunden. 

Derudover vil der blive taget officielt afsked med Ashley Tootle, som har valgt at takke af efter omtrent 19 år som fysisk træner i AaB. 

Såfremt Jakob Ahlmann er i startopstillingen på lørdag, vil han ligeledes blive hyldet, da han på lørdag kan runde den flotte milepæl af 250 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold. 

Til lørdagens kamp er der stadig ca. 800 ledige pladser, så du kan stadig nå at købe billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Stadion kalder nu igen

19. juli 2021 kl. 10:58 af Rasmus Estrup

For at fejre at vi igen må fylde Aalborg Portland Park til hjemmekampen mod AGF 8. august kl. 18.00, går AaB sammen med tre samarbejdspartnere og inviterer alle fans gratis til fodbold. Det er Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, der har købt alle billetter for at kunne give dem gratis videre til AaB-fans til sæsonens anden hjemmekamp. 

AaB’s sæsonkortholdere har førsteret på billetter og samtidig har Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus mulighed for at dele et begrænset antal billetter ud til egne medarbejdere og kunder før de resterende billetter frigives 26. juli.  

Hvis du vil være sikker på at få billet til kampen, kan du blive sæsonkortholder her. 

Sådan henter du billet som sæsonkortholder

Sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen

Da der fortsat er krav om en fast siddeplads for alle tilskuere, skal sæsonkortholdere på de unummererede tribuner, Vesttribunen og 3F Tribunen, hente billet online på www.billet.aabsport.dk efter følgende fremgangsmåde. Sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen kan trække to billetter til kampen, fordi Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har tildelt alle sæsonkortholdere en ekstra billet. 

Sæsonkortholdere til Complea Tribunen:

Som sæsonkortholder til Complea Tribunen kan du anvende dit fysiske sæsonkort ved indgangene. 

Den ekstra billet, som er tildelt til sæsonkortholderne fra Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus skal hentes online på www.billet.aabsport.dk efter samme fremgangsmåde som ved de foregående kampe.  

Nye omgivelser og ny tradition
 
Første kamp uden tilskuerbegrænsing falder sammen med åbningen af en ny fanzone uden for Aalborg Portland Park mellem Complea Tribunen og Vesttribunen. Desuden har AaB i samarbejde med Aalborg Kommune brugt sommerpausen på at opsætte nye stadionsæder i AaB’s røde klubfarve. Udover den nye farve er det også slut med væltede fadøl, da de nye sæder har kopholder. 

Planen er, at Stadion kalder nu igen skal blive en tilbagevendende tradition, der hvert år kan give spillerne i AaB et brag af en sæsonstart. Som en ekstra optakt til AGF-kampen vil Klarup Pigekor inden opgøret optræde med deres version af fansangen ”Stadion kalder nu igen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FCK-AaB 2-2

19. juli 2021 kl. 07:12 af Rasmus Estrup

AaB spillede i går 2-2 på udebane mod FC København. 

Efter 36 minutter var det AaB, der nåede først på måltavlen, da Louka Prip fra en spids vinkel bragede Hele Nordjyllands Hold i front med 1-0. 

Minuttet senere udlignede Kamil Wilczek, da han sled sig fri og vippede kuglen over Jacob Rinne. 

Umiddelbart efter pausen blev det 2-1 til FC København, da Mohamed Daramy flugtede bolden i mål fra kanten af feltet. 

AaB svarede tilbage midt i anden halvleg, da Kasper Kusk samlede bolden op midt i feltet og sparkede 2-2-scoringen op i nettaget. 

Små tyve minutter før tid fik Nicolai Boilesen rødt kort, og mod slutningen havde AaB blandt andet muligheder til Iver Fossum og Malthe Højholt, men opgøret endte 2-2. 

Se fyldigt sammendrag af kampen i denne video. 

Tags på denne nyhed
'