Flest sæsonkortholdere nogensinde

20. juli 2021 kl. 15:27 af Rasmus Estrup

AaB har lige nu flere sæsonkortholdere end nogensinde før. 

Gradvist henover sommeren er antallet af sæsonkortholdere steget, og med fire dage til sæsonens første hjemmekamp er antallet af sæsonkortholdere på 3.250. Tallet dækker udelukkende over fans med et personligt sæsonkort, så partnerkort og lignende er ikke medregnet. 

De 3.250 sæsonkortholdere slår alle tidligere rekorder og er således også flere end i august 2008, hvor AaB fik ca. 500 nye sæsonkortholdere efter lodtrækningen af Champions League-puljen med kampe mod Manchester United, Celtic og Villareal og i alt nåede over 3.200 sæsonkortholdere. 

På grund af stor interesse for billetter til de kommende to kampe mod FC Midtjylland og AGF, er der i øjeblikket ikke mange ledige pladser på Complea Tribunen til nye sæsonkortabonnenter, men efter kampen mod AGF 8. august vil der blive frigivet flere tilgængelige pladser på tribunen. 

På Vesttribunen og 3F Tribunen er der lige nu stadig plads til at tegne sæsonkortabonnementer. 

Bliv sæsonkortholder her og vær sikker på at få plads til alle AaB's hjemmekampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen. 

OBS. Er du sæsonkortholder til Vesttribunen eller 3F Tribunen, skal du til kampen mod FC Midtjylland og AGF aktivt ind og hente din billet på www.billet.aabsport.dk, da alle tilskuere skal have en fast plads. 

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholder: Sådan forholder du dig til de to første hjemmekampe

20. juli 2021 kl. 14:18 af Simon Vangsgaard Jensen

 

Kampen er udsolgt.

Sæsonkortholdere på Vesttribunen

Dit sæsonkort virker ikke til denne kamp. Det er nødvendigt, at du aktivt henter billet på www.billet.aabsport.dk. Du kan både vælge plads på Vesttribunen, 3F Tribunen og Complea Tribunen. Til denne kamp kan du hente op til to billetter.

Sæsonkortholdere på 3F Tribunen

Dit sæsonkort virker ikke til denne kamp. Det er nødvendigt, at du aktivt henter billet på www.billet.aabsport.dk. Du kan både vælge plads på 3F Tribunen, Vesttribunen og Complea Tribunen. Til denne kamp kan du hente op til to billetter.

Sæsonkortholdere på Complea Tribunen

Dit sæsonkort virker til denne kamp. Du kan derudover hente en ekstra billet til Complea Tribunen, hvilket du gør på www.aabsport.dk. Du kan både vælge plads på Complea Tribunen, 3F Tribunen og Vesttribunen.

Tags på denne nyhed

Forudbestil din spillertrøje på webshoppen

20. juli 2021 kl. 12:25 af Martin Stigaard Skammelsen

Interessen for de nye flotte spillertrøjer fra Macron har været overvældende, og det har betydet at adskillige størrelser af AaB’s klubdragt p.t. er udsolgt. 

En ny og større sending af trøjer er i løbet af august på vej, og vil du være sikker på at sikre dig et eksemplar, kan du allerede nu forudbestille trøjen på aabshoppen.dk – så snart trøjerne er på lager igen, vil de blive afsendt.

Det er fortsat muligt at bestille den lækre andentrøje i alle størrelser, ligesom klubdragten også findes i alle børnestørrelser og en minikit-udgave til de allermindste.

Tags på denne nyhed

AaB og 3F forlænger partnerskab med tre år

20. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

I mere end et årti har fagforeningen 3F og AaB haft et tæt samarbejde, og 3F fortsætter som tribunesponsor på Aalborg Portland Park indtil minimum sommeren 2024.

Således har AaB og 3F indgået en treårig forlængelse af platinpartneraftalen.

- 3F har i adskillige år været en stor og trofast partner i AaB, og det er selvsagt meget glædeligt, at vi kan forsætte samarbejdet med 3F, som er en stolt og anerkendt fagforening, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Vi ser nu frem til, at 3F også i minimum de næste tre år vil pryde den ene af vores fire tribuner på Aalborg Portland Park, udtaler Thomas Bælum.

3F, der er Danmarks største fagforening, er også hovedpartner for hele 3F Superligaen, og siden 2011 har 3F været tribunesponsor i AaB. 

- AaB er et samlingspunkt for mange nordjyder og aalborgensere, og mange af vores lokale medlemmer støtter AaB. Som fagforening vil vi gerne være til stede, hvor vores medlemmer er, og i den forbindelse er et partnerskab med AaB omkring blandt andet 3F Tribunen et naturligt valg for os, siger Allan Busk, formand, 3F Aalborg.

På lørdag kan AaB’s fans tage plads på de nye røde sæder på 3F Tribunen, når AaB tager imod FC Midtjylland kl. 18.00 i sæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen. 

Tags på denne nyhed

Mæhle har meldt sin ankomst på lørdag

19. juli 2021 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

På lørdag kl. 18.00 spiller AaB sæsonens første hjemmekamp på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland, og en af tilskuerne til kampen bliver den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle, der spillede en stor rolle, scorede to mål og lavede en assist under sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark nåede til semifinalen. 

Den nuværende Atalantaspiller vil til kampen blive hyldet på banen for sin præstation, mens også Morten Skjoldager, der er fysioterapeut for AaB og landsholdet, ligeledes vil blive hyldet for sin indsats under slutrunden. 

Derudover vil der blive taget officielt afsked med Ashley Tootle, som har valgt at takke af efter omtrent 19 år som fysisk træner i AaB. 

Såfremt Jakob Ahlmann er i startopstillingen på lørdag, vil han ligeledes blive hyldet, da han på lørdag kan runde den flotte milepæl af 250 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold. 

Til lørdagens kamp er der stadig ca. 800 ledige pladser, så du kan stadig nå at købe billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed