Januarudsalg i AaB Shoppen

23. januar 2021 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

I denne uge begyndte januarudsalget i AaB Shoppen for medlemmer af AaB Shoppen+. Nu er januarudsalget tilgængeligt for alle, og der vil være store rabatter at hente resten af måneden. 

Spar blandt andet: 

- 50% på retrotrøjer
- 50% på Allez Allez-kollektionen fra Streetammo
- 30% på hummelsko
- 25% på træningstøj
- 25% på sengetøj

Derudover er der 3 for 2 på huer, vanter og halstørklæder, hvor du får den billigste vare gratis. 

Tilbuddene gælder resten af januar eller så længe lager haves. 

Tags på denne nyhed

Luton Shelton er gået bort

22. januar 2021 kl. 22:46 af Brian Andersen

Luton Shelton var på leje i AaB i foråret 2009, hvor det i 17 officielle kampe blev til fire scoringer. Blandt andet var Luton Shelton en afgørende faktor i de minderige, europæiske dobbeltopgør mod henholdsvis Deportivo La Coruna og Manchester City, hvor han kom på måltavlen i udekampen i Spanien og i hjemmekampen mod englænderne.

I sine sidste år led Luton Shelton af sygdommen ALS – en nervesygdom.

For sit hjemland Jamaica opnåede Luton Shelton 74 landskampe og imponerende 35 mål.

Vores tanker går til Luton Sheltons pårørende.

Æret være Luton Sheltons minde.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Juristen Pallesen om jubilæum

22. januar 2021 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

Kristoffer Pallesen, der kom til AaB for tre et halvt år siden, rundede kort før vinterpausen 100 kampe for Hele Nordjyllands Hold. 

Sideløbende med sin karriere som fodboldspiller har højrebacken læst jura på Aarhus Universitet. En uddannelse han netop har færdiggjort efter ni et halvt års studier. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre om vejen til de 100 AaB-kampe, den nye titel som jurist og fremtidsudsigterne på Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af Randers FC-AaB

21. januar 2021 kl. 07:18 af Rasmus Estrup

Onsdag tabte AaB 3-1 på udebane til Randers FC i årets første testkamp. I videoen øverst kan du se et sammendrag af opgøret og få reaktioner fra Iver Fossum og cheftræner Martí Cifuentes.  

AaB kom godt fra start i opgøret og havde i første halvleg flere gode muligheder til blandt andre Iver Fossum og Timothé Nkada, men holdene måtte gå målløst til pausen. 

Til anden halvlegs start var der skiftet ud på samtlige positioner på AaB-mandskabet, og anden halvleg sad hjemmeholdet på. 

Tre minutter efter pausen blev det 1-0 til Randers FC, da Kasper Høgh headede et hjørnespark i mål via overliggeren. 

Hjemmeholdet udbyggede til 2-0 på en straffesparksscoring af Marvin Egho efter en times spil, og i 82. minut blev det 3-0 til gæsterne, da Filip Bundgaard fik serveret en fri målchance tæt under mål. 

Herfra lykkedes det AaB at skabe flere gode muligheder, og i 85. minut reducerede Tom van Weert til 3-1. Mathias Ross fandt fornemt Marcus Hannesbo, som elegant vippede bolden over Randers-målmanden. Hannesbos forsøg ramte indersiden af bagstolpen, og på stregen prikkede Tom van Weert læderet ind over stregen. 

Tags på denne nyhed

AaB tabte første testkamp

20. januar 2021 kl. 16:50 af Brian Andersen

Og selvom AaB var på hælene i anden halvlegs første 35 minutter, så kunne det alligevel snildt være blevet til et uafgjort resultat, da Tom van Weert efter sit reduceringsmål i det 86. minut i slutfasen kom til yderligere to store muligheder.

I en livlig og tempofyldt indledning på opgøret var AaB umiddelbart det farligste mandskab, hvilket resulterede i det godt forsøg fra Kasper Kusk i det femte minut.

To minutter senere tilspillede AaB sig kampens første chance, da Tim Prica sørgede for oplægget til Iver Fossum, hvis afslutning desværre trillede fladt forbi fjerneste stang.

Efter 12 minutter opstod AaB’s næste store mulighed til Timothé Nkada, men Randers FC-målmand Patrik Carlgren fik reddet med en fodparade.

Midtvejs i halvlegen opstod med et par minutters mellemrum to tilbud til værternes Bassala Sambou og Tosin Kehinde, men i begge tilfælde gik afslutningen lige på AaB-keeper Jacob Rinne, mens Mathias Greve efter godt en halv time sendte sit forsøg forbi mål.

Herefter var det AaB’s tur, da Kristoffer Pallesen med et fremragende forarbejde serverede bolden i panden på Iver Fossum ved den bageste stolpe, men en Randers-forsvarer fik reddet på selve mållinjen.

Inden pausen nåede Patrik Carlgren igen at stå i vejen for Kasper Kusk, og alt i alt var der tale om en opløftende indsats af AaB i de første 45 minutter.

I pausen byttede cheftræner Martí Cifuentes ud på alle pladser, og allerede i det 49. minut tog hjemmeholdet føringen, da Kasper Høgh fra tæt hold med hovedet snittede en hjørnesparksbold fra Erik Marxen i nettet via underkanten af overliggeren.

Randers FC sad i denne fase tungt på begivenhederne, og føringen blev efter knap en time fordoblet, da Marvin Egho eksekverede et straffespark begået mod ham selv.

AaB-målmand Andreas Hansen nåede at redde fra både Nikola Mileusnic og Filip Bundgaard, inden sidstnævnte alligevel kom på måltavlen til 3-0 efter en stor fadæse af Robert Kakeeto otte minutter før tid.

Med fire minutter tilbage fik AaB imidlertid reduceret, da en lang fremlægning fra Mathias Ross fandt vej til lynhurtige Marcus Hannesbo, der elegant lagde bolden over den fremstormende keeper; læderet ramte stolpen, inden Tom van Weert skubbede riposten over stregen.

I det 88. minut sendte Tom van Weert en pasning fra Frederik Børsting på overliggeren, og sidste minut blev det også til en friløber til den hollandske angriber, men målmanden fik afværget.

Trods en godkendt første halvleg og en fin slutspurt var det på baggrund af billedet i anden halvleg ikke ufortjent, at Randers FC sejrede 3-1.

AaB’s anden og næstsidste testkamp venter på søndag mod FC Midtjylland.

Matchfacts – testkamp
Randers FC-AaB  3-1 (0-0)
49. min 1-0 Kasper Høgh, 59. min 2-0 Marvin Egho, 82. min 3-0 Filip Bundgaard, 86. min 3-1 Tom van Weert.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne (46: Andreas Hansen), Kristoffer Pallesen (46: Frederik Børsting), Jores Okore (46: Daniel Granli), Vladimir Prijovic (46: Mathias Ross), Lukas Klitten (46: Christoffer Ravn), Malthe Højholt (46: Robert Kakeeto), Magnus Christensen (46: Pedro Ferriera), Iver Fossum (46: Jeppe Pedersen), Kasper Kusk (46: Oliver Klitten), Tim Prica (46: Tom van Weert), Timothé Nkada (46: Marcus Hannesbo).

Tags på denne nyhed