AaB TV: Preseason 2021

29. januar 2021 kl. 15:45 af Rasmus Estrup

Se blandt andet interview med administrerende direktør Thomas Bælum, sportchef Inge André Olsen, cheftræner Martí Cifuentes, analytiker Jim Holm Larsen og spillerne Lucas Andersen, Iver Fossum, Rasmus Thelander og Jacob Rinne.

Vært for Preseason 2021 var Per Rishøj.

Tags på denne nyhed

AaB tilknytter Langagergaard som præstationspsykologisk konsulent

28. januar 2021 kl. 16:34 af Brian Andersen

Dette er nu faldet på plads med tilknytningen af Martin Langagergaard, der tidligere i 12 år og indtil sommeren 2018 var en del af AaB som sportspsykologisk rådgiver og mentaltræner.

Martin Langagergaard valgte for to et halvt år siden at tiltræde en tilsvarende rolle i FC København.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi kigger hele tiden på at forbedre setuppet omkring holdet, og at muligheden opstod for, at vi igen kunne få Martin ombord som en del af staben i AaB, betragter vi som et scoop.

- Martin har udover sine stærke faglige og menneskelige kompetencer en unik erfaring med at arbejde med præstationskultur inden for forskellige miljøer, og fra 1. februar kan vi igen drage nytte af den del såvel for den enkelte spiller som på holdniveau, siger Inge André Olsen.

Martin Langagergaard ser frem til igen at blive en del af AaB:

- Det er dejligt at vende tilbage. AaB er en stor klub, som jeg har et særligt forhold til, og jeg glæder mig til at blive en del af staben omkring Superligaholdet, hvor jeg skal være med til at understøtte og drive det arbejde, som handler om den psykologiske del af at præstere.

- Det handler om, hvordan man som hold kan blive dygtige til at samarbejde under pres og dygtige til at stille krav til hinanden og skabe et godt team, et godt samarbejdsklima og en god præstationskultur, og det bliver spændende både at arbejde sammen med nye mennesker og folk, jeg kender fra min tidligere periode i klubben, lyder det fra Martin Langagergaard.

Inden sin tilknytning til FC København havde Martin Langagergaard blandt andet haft andel i to danske mesterskaber og en pokaltitel i AaB.

Husk preseason-arrangement i aften på Facebook

28. januar 2021 kl. 12:46 af Martin Stigaard Skammelsen

Preseason er normalt et synonym for opvarmning og forberedelse til starten på et nyt fodboldår, samt ikke mindst gode stunder mellem sæsonkortholdere, spillere og trænerstab i hyggelige omgivelser med masser af grin og god indsigt i Hele Nordjyllands Hold.

Omstændighederne omkring Covid-19 gør dog, at AaB i samarbejde med hovedpartner Spar Nord i år i stedet rykker hyggen hjem i stuerne til alle AaB-fans.

Samarbejdet med Spar Nord muliggør nemlig, at preseason-arrangementet 2021 streames live på Facebook i aften fra kl. 19.00-20.30. Det er gratis for alle at kigge med. 

Det er også muligt at tilmelde sig begivenheden til Preseason 2021 for at være sikker på at få en notifikation omkring arrangementets start.

Programmet for preseason-arrangement 2021, der streames live fra Aalborg Portland Park, ser således ud:

  • Administrerende direktør Thomas Bælum giver en status
  • Sportschef Inge André Olsen sætter ord på transfervinduet og rekruttering af ny cheftræner
  • Cheftræner Martí Cifuentes fortæller omkring hans spilfilosofi og sin første tid i klubben
  • Analytiker Jim Holm Larsen fortæller om sin rolle i forhold til træning, kamp og scouting
  • Interview med AaB-spillerne Lucas Andersen, Iver Fossum, Jacob Rinne og Rasmus Thelander.

Tilmeld dig begivenheden her, og vær sikker på at få notifikation på Facebook omkring arrangementet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Lyngby Boldklub

28. januar 2021 kl. 07:18 af Rasmus Estrup

AaB tabte onsdag 1-0 til Lyngby Boldklub i opstartens tredje testkamp. Det var samtidig den sidste, inden 3F Superligaens forårssæson for AaB's vedkommende sættes i gang på onsdag. 

AaB fandt ikke fodfæstet i første halvleg, og Kasper Jørgensen kunne efter 26 minutter sende Lyngby Boldklub på 1-0, da han fulgte op på et stolpeskud fra Jens Martin Gammelby. 

Som anden halvleg skred frem kom AaB bedre med i opgøret, og Iver Fossum havde blandt andet et på fine muligheder, inden Kristoffer Pallesen kort før tid fik et mål annulleret. 

I videoen øverst kan du se sammendrag af kampen og høre, hvad cheftræner Martí Cifuentes tænker med en uge til forårspremieren mod FC København. 

Tags på denne nyhed

AaB-nederlag mod Lyngby

27. januar 2021 kl. 16:38 af Brian Andersen

Dermed led AaB nederlag for tredje gang af tre mulige før næste onsdag aftens forårspremiere i 3F Superligaen mod FC København.

Dagens duel bød på en første halvleg, hvor AaB ikke satte mange fødder rigtigt, og gæsternes Victor Torp havde kampens første forsøg i det sjette minut.

Det mest positive i kampens første halvdel var egentlig, at AaB holdt udeholdet fra de store chancer, men i det 27. minut kom Lyngby alligevel fortjent i front, da Jens Martin Gammelbys skudforsøg prellede af højt på den fjerneste opstander, hvorefter Kasper Jørgensen var hurtigst over riposten og bragede bolden i netmaskerne.

Inden pausen opstod en mulighed til Jens Martin Gammelby, men afslutningen gik lige på AaB-målmand Jacob Rinne.

Fra anden halvlegs indledning begyndte presspillet at fungere bedre for AaB, og som halvlegen skred frem fik AaB langsomt bedre og bedre fat.

Det blev dog aldrig for alvor farligt fra AaB’s side, selvom Mathias Ross, Timothé Nkada, Rasmus Thelander og Iver Fossum alle var nærgående.

Fem minutter før tid headede Emil Nielsen en god chance forbi for gæsterne, mens det lignede en AaB-udligning to minutter før tid, da Kristoffer Pallesen fra kanten af straffesparksfeltet resolut med venstrebenet bragede bolden i mål, men dommer Mikkel Redder annullerede scoringen for hånd på bolden af Lukas Klitten i situationen forinden.

Om en uge gælder det FC København på Aalborg Portland Park.

Matchfacts – testkamp
AaB-Lyngby Boldklub  0-1 (0-1)
27. min 0-1 Kasper Jørgensen.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Frederik Børsting (84: Oliver Klitten), Mathias Ross (87: Lukas Klitten), Rasmus Thelander, Daniel Granli, Magnus Christensen (68: Robert Kakeeto), Pedro Ferreira, Iver Fossum (84: Malthe Højholt), Tim Prica, Kasper Kusk (68: Kristoffer Pallesen), Marcus Hannesbo (72: Timothé Nkada).

Tags på denne nyhed