8. december 2021 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

Hver onsdag til og med 22. december har AaB Shoppen på Aalborg Portland Park åben fra 12.00 til 17.30. Altså er det også i dag muligt at besøge AaB Shoppen, hvis du eksempelvis mangler en julesweater, nissehue, julekugler til juletræet eller julegaver til andre AaB-fans.

I AaB Shoppen kan du også prøve blandt andet spillertøj, træningstøj og andet merchandise, så du kan være sikker på at få købt den rigtige størrelse, eller få skrevet den rigtige størrelse på ønskesedlen.

AaB glipper eSuperliga Finals

8. december 2021 kl. 07:41 af Rasmus Estrup

eSuperliga Finals bliver denne sæson uden deltagelse af AaB.

Med en femteplads i grundspillet var AaB ellers førstevælger ved gårsdagens playoffkampe, og her valgte AaB at møde AC Horsens. Men det blev sidstnævnte, der tog sejren.

I første duel spillede Daniel “Shoppen” Mogensen mod Niller, og her scorede Niller kampens eneste mål.

Oliver Høegh skulle således hive en sejr for at fastholde håbet om en plads ved finalestævnet, men trods flere gode AaB-muligheder lykkedes det AC Horsens’ Aldin at score det første mål og bringe AC Horsens på 2-0 samlet.

Kort før tid scorede også Oliver Høegh, men det var for sent, og AaB-holdet sluttede dermed denne sæson med et playoffnederlag på 2-1.

AaB deltager i træningsturnering på Malta

7. december 2021 kl. 15:03 af Brian Andersen

Med undtagelse af indeværende kalenderår, hvor træningslejren måtte aflyses på grund af Covid19-situationen, så er det kutyme, at AaB’s Superligatrup i løbet af opstarten til forårssæsonen forbereder sig i et mildere klima end det danske.

Dette bliver igen tilfældet i 2022, hvor AaB i 11 dage i januar rejser til Malta og deltager i turneringen Tipsport Malta Cup, hvor SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet, WSG Tirol fra Østrig samt slovakiske FC Spartak Trnava bliver modstandere.

AaB vil opholde sig på Malta i perioden 14. – 25. januar, hvor de tre testkampe er placeret henholdsvis 18., 21. og 24. januar.

Træningen i AaB indledes 5. januar, og efter hjemkomsten fra træningslejren venter yderligere et par testkampe, inden forårspremieren på udebane mod FC Midtjylland 18., 19., 20. eller 21. februar.

AaB spiller eSuperliga Playoffs i aften

7. december 2021 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

FC Helsingør-AaB 3-2

AaB indledte den sidste dag i grundspillet mod FC Helsingør, der lå på sidstepladsen inden kampen, men desværre var det undertippede mandskab skarpest.

I første duel spillede Daniel “Shoppen” Mogensen på udebane mod Zaka, og 20 minutter inde i kampen bragte “Shoppen” sig planmæssigt foran med det eneste mål i kampen.

Dermed skulle Oliver Høegh forsøge at forsvare den føring mod Blazek, og efter 33 minutter så det også rigtig lovende ud, da Høegh satte læderet ind til 1-0, og dermed en samlet føring på 2-0.

Efter knap en times spil kom FC Helsingør på tavlen for første gang. AaB havde dog stadig en samlet føring ind til et kvarter før tid, hvor et FC Helsingør-langskud gik via begge stolper, inden bolden trillede over stregen til 2-1 og dermed 2-2 i det samlede billede.

Fem minutter senere blev det også 3-1 til FC Helsingør, der dermed tog en samlet sejr på 3-2. Se hele kampen her.

AaB-Lyngby Boldklub 3-1

AaB havde således tre point og otte mål op til en fjerdeplads inden sidste runde, som var mod førstepladsen, Lyngby Boldklub.

Her lagde “Shoppen” ud mod Folmer i en kamp, der endte 0-0.

I returopgøret spillede Høegh på udebane mod Juul, og AaB-spilleren scorede efter et kvarter til 1-0. Kort før pausen udbyggede han også til pausestillingen 2-0.

Tidligt i anden halvleg reducerede Juul, men otte minutter før tid lukkede Høegh kampen med målet til 3-1. Se hele kampen her.

Resultatet betyder, at AaB slutter eSuperligaens grundspil på en femteplads med 25 point og en målscore på +10. Fjerdepladsen, der giver direkte kvalifikation til eSuperliga Finals, gik til AGF, som ligeledes ender med 25 point, men en målscore på +15.

AaB skal således spille eSuperliga Playoffs i aften i en direkte duel om at komme til eSuperliga Finals. Hvem AaB møder i aften, ligger endnu ikke fast.

Giv et sæsonkort i julegave

6. december 2021 kl. 13:40 af Martin Stigaard Skammelsen

Prisen for et gavekort starter ved kun 270 kr. for børn, 654 kr. for pensionister og enten 510 kr. eller 834 kr. for voksne, afhængig af placeringen på Aalborg Portland Park.

Med et sæsonkort i hånden er du garanteret fast plads og adgang til alle forårets hjemmekampe i 3F Superliga, hvor der i grundspillets resterende runder venter opgør mod Silkeborg I.F.,  Vejle Boldklub og Brøndby I.F., hvorefter yderligere spændende kampe venter i slutspillet, hvor spændingen stiger endnu mere.

Bestil dit gavekort på aabshoppen.dk via linket herunder.