Vidste du om Randers FC og AaB?

20. august 2021 kl. 14:37 af Rasmus Estrup

- AaB's fans har fået hele endetribunen på Cepheus Park Randers på søndag? Flere end 700 AaB-fans har allerede købt billet til kampen, og vil du støtte Hele Nordjyllands Hold i Randers, kan du købe billet her.

- AaB har mødt Randers FC 44 gange i 3F Superligaen, og her siger statistikken 18 sejre til AaB, 13 uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 70-59 til AaB?

- de 22 udekampe mod Randers FC i 3F Superligaen fordeler sig på ni AaB-sejre, otte pointdelinger og fem nederlag? Målscoreren er 36-29 i AaB’s favør.

- AaB er ubesejret i de seneste fem udekampe mod Randers FC i 3F Superligaen?

- AaB også er ubesejret i klubbens seneste fire 3F Superligaudekampe?

- fire af de 44 indbyrdes opgør er endt 0-0? Heriblandt de to klubbers seneste møde på Aalborg Portland Park 14. februar i år.

- AaB har vundet de seneste to 3F Superligakampe? Skulle det blive til endnu en sejr på søndag, vil AaB for første gang siden juli 2020 have vundet tre 3F Superligakampe i træk.

- Jacob Rinne og resten af Hele Nordjyllands Hold har holdt buret rent tre gange i træk, mens Randers FC har præsteret to clean sheets i denne sæson?

- Kasper Kusk med syv mål er den mest scorende spiller i indbyrdes 3F Superligakampe mellem AaB og Randers FC? Derudover har Frederik Børsting (3), Magnus Christensen (1), Lucas Andersen (1), Jakob Ahlmann (1) og Rasmus Thelander (1) fra den nuværende trup også tidligere har været på tavlen i 3F Superligaen mod Randers FC.

- Rasmus Würtz og Caca sikrede AaB en 2-1-sejr over Randers FC for 15 år siden, hvor de to klubber også mødte hinanden i 6. spillerunde af 3F Superligaen?

- der har været uddelt 11 udvisninger i 3F Superligakampe mellem AaB og Randers FC? AaB har fået seks spillere udvist, mens Randers FC har fået fem røde kort.

- ud af de 44 tidligere 3F Superligakampe mod Randers FC har AaB scoret først i 26 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, seks uafgjorte og tre nederlag? Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 14 tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, tre uafgjorte og 10 nederlag.

- AaB har spillet tre 3F Superligakampe på datoen 22. august, og AaB har i alle tre tilfælde holdt nullet? I 1993 og 1997 vandt AaB med 3-0 over henholdsvis Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub, mens det i 2011 endte 0-0 på udebane mod SønderjyskE.

- Jones Kusi-Asare i 2010 brugte 59 sekunder på at score det hurtigste mål i en 3F Superligakamp mellem AaB og Randers FC? AaB vandt kampen 3-2. De to øvrige AaB-mål blev scoret af Ronnie Schwartz og Jens-Kristian Sørensen.

- AaB for præcis 50 år siden også spillede en kamp på datoen 22. august? Dengang var modstanderen Hvidovre I.F., og AaB vandt kampen med cifrene 3-1. De tre AaB-mål blev sat ind af Kjeld Thorst, Claus Johansen og Mogens Jespersen.

- dommer Mikkel Redder på søndag dømmer sin 47. 3F Superligakamp? Syv gange tidligere har han dømt AaB i 3F Superligaen, og det har givet fire AaB-sejre, to uafgjorte og et nederlag.

- Mikkel Redder har to gange tidligere dømt 3F Superligakampe mellem AaB og Randers FC? En i Aalborg og en i Randers. Begge kampe er endt med en udesejr på 2-1.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Fantastisk fredagsstemning i vente

20. august 2021 kl. 13:40 af Rasmus Estrup

Der bliver igen gang i AaB's nye fanzone, når det fredag 27. august gælder næste hjemmekamp mod FC Nordsjælland. 

Allerede nu er færre end halvdelen af pladserne tilbage på Vesttribunen, og vil du være med til at støtte AaB til fredagskampen, så kan du købe billet til opgøret her. 

Fanzonen på hjørnet mellem Vesttribunen og Complea Tribunen åbner allerede kl. 16.30, og næste fredag byder fanzonen blandt andet på tilbud på cocktails, så du kan få en lækker drink for kun 40 kr. 

Derudover vil der i fanzonen være hoppeborg, specialøl, sandwiches fra Bogø og livemusik. 

Kampstart er kl. 19.00 og dørene til tribunerne åbner kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Theo Sander og Oliver Ross udtaget til landshold

20. august 2021 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Angriber Oliver Ross og målmand Theo Sander er udtaget til henholdsvis U/18-landsholdet og U/17-landsholdet, der begge står foran kampe i begyndelsen af september. 

Oliver Ross skal med U/18-landsholdet til en fire nationers turnering i Sverige. Her skal Danmark 4. september spille mod Norge, og tre dage senere venter en kamp mod enten Sverige eller Belgien. 

Det danske U/17-landshold med Theo Sander i truppen står foran to venskabskampe mod Østrig, og begge kampe spilles i Nordjylland hos to af AaB's partnerklubber, Skagen I.K. og Frederikshavn fI.

3. september spilles kampen i Skagen, og 6. september tørner Danmark og Østrig sammen i Frederikshavn. 

Oliver Ross har tidligere optrådt en gang for U/17-landsholdet, men har sin U/18-landsholdsdebut til gode. 

Theo Sander har ikke tidligere spillet for U/17-landsholdet, men han har en U/16-landskamp bag sig. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FrivilligAalborg modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning

19. august 2021 kl. 11:12 af Rasmus Estrup

I begyndelsen af 2020 valgte AaB's fans via en afstemning, at Hele Nordjyllands Håndsrækning skulle gå til FrivilligAalborg i foråret 2020. 

Siden ramte Covid-19, og på grund af ingen eller få tilskuere i store dele af både 2020 og 2021 har AaB valgt, at FrivilligAalborg er modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning i de to fulde kalenderår. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB's pris, hvorigennem AaB siden 2015 har doneret 1 kr. pr. tilskuer til 3F Superligahjemmekampe til et velgørende formål i Nordjylland. Siden 2017 har Spar Nord Fonden fordoblet donationen, så hver modtager får 2 kr. pr. tilskuer. 

I dette indslag fra AaB TV kan du se mere til, hvad FrivilligAalborg arbejder med, og hvad Hele Nordjyllands Håndsrækning betyder for foreningen. 

Indtil videre er FrivilligAalborg sikret en donation på minimum 79.206 kr.

Tags på denne nyhed

Thelander: Fansene gør en kæmpe forskel

19. august 2021 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Siden de danske 3F Superligastadions igen måtte fyldes op, har AaB hentet syv point i tre kampe med tre clean sheets og to sejre i træk.

- Det gør en kæmpe forskel, at vi kan mærke fansenes støtte og engagement. Det skal de vide. Det hjælper os, som den klassiske 12. mand, og det gør det også sjovere at være fodboldspiller, siger Rasmus Thelander.

- I Vejle var opbakningen fantastisk, og i hjemmekampen mod AGF, hvor der jo er en rivaliseringen mellem os spillere på banen, gav det noget ekstra, at vi samtidig kunne mærke samme rivalisering på tilskuerrækkerne også. Det vidner om, at det betyder noget, siger Rasmus Thelander.

Forsvarsklippen, der er med i AaB’s anførergruppe og i fraværet af Lucas Andersen har båret anførerbindet hele sæsonen, mærker, at AaB forud for søndagens udekamp er inde i en god periode.

- Mange af de ting, vi arbejder med, begynder at fungere. Presspillet er stærkt, vi er gode defensivt og har mange gode individuelle præstationer også.

- Og så har vi selvtillid. Og den selvtillid skal vi bruge til at fortsætte med at levere gode præstationer, siger Rasmus Thelander.

Den næste gode præstation skal leveres på søndag kl. 14.00, hvor det gælder en udekamp mod Randers FC, der i øjeblikket fører 3F Superligaen med 13 point efter fem kampe.

- Randers har gang i noget godt, og det bliver en fed kamp mod rækkens førsteplads. Men vi skal sørge for at have en god træningsuge, vi skal lægge på fra vores seneste kampe og så skal vi have så mange AaB-fans på stadion som muligt. Det gavner os helt vildt, slutter Rasmus Thelander.

Du kan købe billet til AaB’s udekamp mod Randers FC her.

Tags på denne nyhed
'