Vidste du om AaB og FC Nordsjælland?

25. august 2021 kl. 14:07 af Rasmus Estrup

- AaB har mødt FC Nordsjælland 56 gange i 3F Superligaen? Statistikken hedder 18 sejre til AaB, 19 uafgjorte og 19 nederlag samt en målscore på 67-74 med AaB-briller.

- ud af de 56 tidligere 3F Superligakampe har AaB scoret først i 24 tilfælde, hvilket har resulteret i 14 sejre, seks uafgjorte og fire nederlag? Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 28 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, ni uafgjorte og 15 nederlag.

- både AaB og FC Nordsjælland kun har tabt én kamp i denne sæson indtil videre? AaB tabte i anden runde til FC Midtjylland, mens FC Nordsjælland tabte sæsonpremieren mod Viborg F.F.

- de tre seneste 3F Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland alle er endt uafgjort (2-2, 1-1, 0-0)? Endnu en kamp uden tre point til en af klubberne vil betyde fire indbyrdes uafgjorte kampe i træk for første gang i 3F Superligaen.

- Iver Fossum var direkte involveret i alle AaB’s tre scoringer mod FC Nordsjælland i sidste sæson med to mål og en assist.

- Iver Fossum (2 mål), Kasper Kusk (2), Tim Prica (1) og Kristoffer Pallesen (1) er de fire spillere fra den nuværende AaB-trup, der tidligere har været på tavlen for AaB i 3F Superligaen mod FC Nordsjælland?

- ni af FC Nordsjællands 10 mål i denne sæson er scoret med højrebenet? AaB’s seks scoringer fordeler sig på tre mål med højre, to mål med venstre og et hovedstødsmål.

- AaB har scoret halvdelen af holdets seks mål i denne sæson i første halvlegs sidste kvarter? Omvendt er FC Nordsjælland farligst i kampens første og sidste kvarter, hvor klubben i hver periode har scoret tre mål.

- AaB har scoret sine tre seneste mål i 3F Superligaen efter indlæg?

- hverken AaB eller FC Nordsjælland endnu har scoret fra en position uden for feltet i denne sæson?

- der i de 56 tidligere 3F Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland kun har været dømt 10 straffespark? AaB har scoret på seks af sine syv muligheder fra pletten, hvorimod FC Nordsjælland har scoret på to af deres tre tildelte straffespark mod AaB.

- der er uddelt tre udvisninger i de 56 tidligere indbyrdes 3F Superligakampe? Pudsigt nok faldt de alle i 2018.

- Jacob Rinne efter seks runder står med en redningsprocent på 84,6? Det er kun overgået af FC Midtjyllands Elias Olafsson, der blot har stået en enkelt kamp.

- både AaB og FC Nordsjælland har holdt buret rent tre gange og kun indkasseret fire scoringer i denne sæson? Kun FC Midtjylland overgår det med fire clean sheets og tre indkasserede mål.

- AaB med et clean sheet mod FC Nordsjælland kan holde nullet for anden 3F Superligahjemmekamp i træk? Sidst det skete var i juli 2020, hvor AaB vandt 2-0 over Brøndby IF efterfulgt af 1-0 over AGF.

- AaB er ubesejret i de fire seneste 3F Superligakampe med to sejre og to uafgjorte som resultat? Hvis det ikke bliver til nederlag mod FC Nordsjælland, vil det være første gang siden juni-juli 2020, at AaB er ubesejret i fem 3F Superligakampe i træk.

- FC Nordsjælland har vundet deres fire seneste 3F Superligakampe? AaB vil med point mod FC Nordsjælland forhindre gæsterne i at tangere deres egen klubrekord på fem sejre i træk i 3F Superligaen præsteret senest i maj-august 2017.

- FC Nordsjælland har fået næstflest strafpoint i denne sæson med 107 strafpoint efter 15 gule kort og én udvisning efter seks kampe? AaB ligger fjerdesidst med 58 strafpoint for 13 advarsler.

- Iver Fossum har tilbagelagt over 73 km i denne sæson, hvilket gør ham til den spiller af alle i 3F Superligaen, der har løbet længst?

- datoen 27. august tidligere har været anvendt for 12 af AaB’s kampe i Danmarksturneringen med syv sejre, én uafgjort og fire nederlag som resultat. Seneste sejr på denne dato var i 2011, hvor AaB vandt 4-1 på udebane over HB Køge. På tavlen for AaB var Rasmus Würtz, Henrik Dalsgaard, Nicklas Helenius og Anders Due.

- dommer Aydin Uslu skal dømme sin 28. 3F Superligakamp - og den tredje med AaB som deltager? De to foregående kampe har ført til fire point til AaB.

- du kan købe billet til fredagens kamp på www.billet.aabsport.dk?

(Kilder: danskfodbold.com, Opta og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Prica atter udtaget til Sveriges U/21-landshold

25. august 2021 kl. 12:34 af Rasmus Estrup

AaB-angriber Tim Prica er for anden gang blevet udtaget til Sveriges U/21-landshold, der i september skal spille to EM-kvalifikationskampe. 

3. september spiller Sveriges U/21-landshold på udebane mod Montenegro, og 7. september gælder det en udekamp mod Bosnien-Hercegovina. 

Tim Prica har spillet 31 ungdomslandskampe og scoret 16 mål. I juni spillede Tim Prica sine to første U/21-landskampe for Sverige, hvilket førte en scoring med sig. 

Tags på denne nyhed

Goal Station bliver guldpartner i AaB

25. august 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Goal Station og AaB har forstærket partnerskabet, og fra denne sæson er Goal Station således blevet guldpartner i AaB.  

Partnerskabet betyder blandt andet, at AaB’s fans til alle klubbens weekendkampe i 3F Superligaen kan prøve kræfter med en Goal Station Focus 360 i AaB’s nye fanzone.   

Derudover vil AaB og Goal Station invitere AaB’s 118 partnerklubber til Partnerklubbernes Dag. Det bliver en ny, årlig begivenhed, hvor alle AaB’s partnerklubber inviteres på tribunen til en af AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.  

- Både vores 3F Superligaspillere og i særdeleshed spillerne på AaB Akademiet nyder godt af de træningsmuligheder, vi på Hornevej har fået med vores Goal Station, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.  

- Derfor glæder vi os også meget over, at vi har kunnet øge samarbejdet med Goal Station, så vores fans også til alle weekendkampe kan prøve kræfter med det underholdende træningsredskab i vores helt nye fanzone, og det var tydeligvis et hit til fanzonens åbning mod AGF, siger Thomas Bælum.  

Kristian Krogh, Product Manager for Goal Station, udtaler: 

- Goal Station har indgået et guldpartnerskab med Hele Nordjyllands Hold, da vi ønsker at udvikle fodboldspillere på tværs af alder, køn og niveau på en sjov og motiverende måde, og vi håber, at vi gennem dette partnerskab bliver endnu mere synlige for fodboldspillere på elite- såvel som breddeniveau.   

- Endelig glæder vi os også til at skabe glæde og sjov i fanzonen til AaB’s hjemmekampe, siger Kristian Krogh.   

Goal Station vil frem til sommeren 2023 være guldpartner i AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB Tifo Kaos samler ind på fredag

24. august 2021 kl. 20:01

I forbindelse med 3F Superligalokalopgøret mod FC Nordsjælland vil medlemmer af AaB Tifo Kaos og AaB Support Club stå i dørene til Aalborg Portland Park for at samle ind til tifo-arbejdet.

AaB Tifo Kaos er en del af AaB Support Club og har eksisteret siden 2002. Det er AaB Tifo Kaos, der står for at organisere stemningen på Aalborg Portland Park med blandt andet flag, trommer og megafon.

AaB Tifo Kaos står også for de store rulleflag og bannere, der sætter kolorit på tribunerne på både hjemme- og udebane.

Alle indsamlede midler vil blive brugt på i fremtiden at lave en endnu større fest ud af AaB’s kampe, til gavn og glæde for alle AaB-fans.

Vi opfordrer alle tilskuere til at tage godt imod indsamlerne.

Støt via MobilePay 
Du kan via MobilePay støtte AaB Tifo Kaos allerede i dag. Nummeret, du skal sende din støtte til 85550.

Kampbrugte spillertrøjer på auktion til gavn for AaB Tifo Kaos
AaB har doneret fem kampbrugte spillertrøjer til tifogruppens indsamling. Alle midler fra auktionen går til AaB Tifo Kaos.

Tags på denne nyhed

Ross udtaget til U/21-landsholdet

24. august 2021 kl. 14:17 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Mathias Ross er blevet udtaget til det danske U/21-landshold, der i begyndelsen af september står foran to kampe. 

3. september spiller U/21-landsholdet en venskabskamp mod Grækenland på Gladsaxe Stadion, og 7. september spiller Danmark EM-kvalifikationskamp på udebane mod Kasakhstan. 

Mathias Ross, der har 30 ungdomslandskampe bag sig, har ikke tidligere optrådt på U/21-landsholdet.  

Den tidligere AaB-spiller Mikkel Kaufmann, er også udtaget til U/21-landsholdet, mens Joakim Mæhle er udtaget til A-landsholdet. 

Tags på denne nyhed
'