U/19-remis mod Randers FC

30. august 2021 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Randers Freja FC-AaB 1-1

I en duelpræget kamp spillede AaB's U/19 Ligahold i weekenden 1-1 på udebane mod Randers Freja FC.

Efter en målløs og chancefattig første halvleg, hvor AaB havde overtaget, kunne nordjyderne efter 58 minutter bringe sig fortjent foran. På et hjørnespark fra Christoffer Ravn steg Noah Holmstrøm til vejrs, og forsvarsspilleren headede AaB på 1-0.

I opgørets sidste halve time blev kampen mere kaotisk, og et kvarter før tid udlignede Randers Freja FC på en omstilling til slutresultatet 1-1.

- Vi leverede en fornuftig præstation og spillede fint forbi deres pres, men vi manglede lidt kvalitet i angrebsfasen. Både omkring beslutningerne, afleveringerne og afslutningerne, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Efter vores scoring skiftede vi fire spillere, og derefter manglede vi lidt rytme i spillet, og vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke vandt, siger Kim Leth Andersen.

AaB ligger efter tre kampe på syvendepladsen i U/19 Ligaen. Næste U/19 Ligakamp spilles lørdag 11. september på udebane mod SønderjyskE.

U/17 Ligaen: AaB-Randers FC 1-5

I U/17 Ligaen løb AaB ind i et stort hjemmebanenederlag mod Randers Freja FC.

AaB startede ellers godt spillemæssigt i de første 35 minutter, men AaB-mandskabet havde svært ved at skabe chancer. I stedet gjorde gæsterne det onde ved nordjyderne med tre mål inden for første halvlegs sidste kvarter.

Med to yderligere mål inden for de første ti minutter af anden halvleg stod der pludselig 5-0 til gæsterne.

AaB reducerede til slutresultatet 5-1 med en scoring af Oskar Eckardt Mortensen ti minutter før tid.

- Det var en mærkelig kamp, for i de første 35 minutter var vi altdominerende. Men vi havde svært ved at komme frem til chancerne, og i stedet scorede de to mål på forsvarsfejl og et mål efter et hjørnespark, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen.

- Det rystede selvfølgelig spillerne at være bagud med 3-0 ved pausen efter at have været i kontrol i store dele af første halvleg. Men vi fastholdt troen på et comeback, lige indtil de scorede igen. Så mistede vi troen på det, siger Jonas Nødbak Petersen.

I U/17 Ligaen har AaB tre point efter tre runder, og holdets næste ligakamp spilles ligeledes 11. september på udebane mod SønderjyskE.

U/15 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 6-0

AaB’s U/15 Ligahold tog som det eneste af AaB Akademiets Ligahold en sejr i weekenden. Og det blev endda en stor en af slagsen, da Randers Freja FC måtte tage hjem med et 6-0-nederlag.

Efter 12 minutter bragte Christian Tcacenco AaB foran med 1-0, og to minutter senere udbyggede Emil Borup den nordjyske føring.

Lidt over en halv time var der så spillet, da Georg Ejsing sparkede 3-0-scoringen i nettet, og lige inden pausen sikrede Valdemar Damgaard en nordjysk pauseføring på 4-0.

Tidligt i anden halvleg udbyggede Georg Ejsing til 5-0, og lige før slutfløjt satte Frederik Baandrup den sidste scoring i nettet til 6-0.

AaB’s U/15 Ligahold har efter to kampe seks point, hvilket giver en foreløbig førsteplads i U/15 Ligaen. Sæsonens tredje kamp spilles lørdag 11. september på udebane mod SønderjyskE.

Tags på denne nyhed

Skjoldager modtager af UEFA President’s Award

29. august 2021 kl. 12:40 af Rasmus Estrup

AaB’s fysioterapeut Morten Skjoldager var torsdag i Istanbul, hvor han som en del af landsholdets lægestab fik overrakt UEFA President’s Award af Aleksander Ceferin i forbindelse med Champions League-lodtrækningen. 

Det sker på baggrund af hændelsen i Parken 12. juni, hvor Christian Eriksen modtog førstehjælp i kampen mod Finland. 

Se UEFA’s video med om episoden og prismodtagerne her.

- Det er en enorm ære at modtage prisen. Det er en flot liste af modtagere, vi bliver en del af, og det er stort, at UEFA på denne måde anerkender, at fodbold også er andet end selve spillet på banen. Men i mit hoved er det samtidig surrealistisk, at vi får en pris, for vi gjorde jo bare vores arbejde, siger Morten Skjoldager.  

- I den forbindelse vil jeg også gerne understrege, at det er hele landsholdets skyld, at vi lykkedes med opgaven. Både fordi alle på og uden for banen reagerede eksemplarisk, og fordi vi havde det rette setup til at kunne håndtere den situation, vi stod i, siger Morten Skjoldager. 

Morten Skjoldager skal igen i morgen til samling med det danske A-landshold, der står foran kampe mod Skotland, Færøerne og Israel.

Årets ni modtagere af UEFA President’s Award er:

Simon Kjær, Morten Boesen, Morten Skjoldager, Mogens Kreutzfeldt, Frederik Flensted, Anders Boesen, Peder Ersgaard, Jens Kleinefeld og Valentin Velikov.

Listen over alle tidligere modtagere af UEFA President’s Award ser således ud: 

2020: Didier Drogba
2019: Eric Cantona
2018: David Beckham
2017: Francesco Totti
2016: Ingen modtager
2015: Ingen modtager
2014: Josef Masopust
2013: Johan Cruyff
2012: Franz Beckenbauer
2011: Gianni Rivera
2010: Raymond Kopa
2009: Eusébio
2008: Sir Bobby Charlton
2007: Alfredo Di Stéfano
2006: Wilfried Straub
2005: Frank Rijkaard
2004: Ernie Walker
2003: Paolo Maldini
2002: Sir Bobby Robson
2001: Juan Santisteban
2000: Guy Roux
1999: Ingen modtager
1998: Jacques Delors

Tags på denne nyhed

Støt AaB i Sydbank Pokalen i Odense

28. august 2021 kl. 09:10

Navn: Bolbro Atletikstadion
Kapacitet: 8.000
Placering udebaneafsnit: Sektion C på hovedtribunen 
Kapacitet udebaneafsnit: 291

Billetpriser:
Voksen: 75,- + 8,20 i gebyr
Køb din billet her.

AaB-fans står placeret i dette afskærmet afsnit:

Transport til og fra Odense:

Kør selv og parkering:

Adresse: Stadionvej 43, 5200 Odense V

Der er mulighed for parkering på p-pladsen ved Rømersvej. Den er gratis døgnet rundt og kun 2 minutters gang fra Odense Atletikstadion. Det er ligeledes muligt at parkere ved Odense Renovation på Snapindvej 21, 5200 Odense V.

Letbanebyggeriet, som foregår i området, påvirker både parkeringen ved Odense Atletikstadion såvel som transporten til og fra stadion, og derfor anbefales det at komme i god tid til kampe på Nature Energy Park eller til at cykle eller gå til stadion. I mellemtiden kan du holde dig orienteret på Odenserundt.dk.

 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for jeres støtte til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FCN 2-1

28. august 2021 kl. 07:38 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et sammendrag af fredagssejren på 2-1 over FC Nordsjælland. 

Gæsterne scorede ellers allerede efter 15 sekunder, da en for kort tilbagelægning fra Mathias Ross tvang Jacob Rinne til en glidende clearing, der mislykkedes, så Mohammed Diomande kunne heade bolden i et tomt net. 

Både Jacob Rinne og Mathias Ross kom dog i vejen for en dobbeltchance til FC Nordsjælland efter ni minutter. 

To minutter senere tilfaldt der AaB en dobbeltchance, men gæsternes målmand reddede både forsøget fra Milan Makaric og Kristoffer Pallesen. 

AaB fik dog et hjørne ud af situationen, og dette slog Louka Prip ind i hovedet på Rasmus Thelander, som headede 1-1-scoringen i nettet. 

Tidligt i anden halvleg scorede Iver Fossum sejrsmålet, da et flot opspil gik gennem Jacob Rinne, Daniel Granli, Iver Fossum, Jakob Ahlmann, Milan Makaric, Malthe Højholt og Kristoffer Pallesen, inden nordmanden headede sin tredje sæsonscoring i nettet. 

Mod slutningen var Tim Prica tæt på at udbygge AaB's føring, da han sendte et hovedstød på overliggeren, men opgøret endte 2-1 til AaB, der dermed ligger på femtepladsen i 3F Superligaen med 12 point. 

Tags på denne nyhed
'