Sæsonkortholdere kan hente billet til næste hjemmekamp

10. august 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB's næste hjemmekamp spilles fredag 27. august kl. 19.00 mod FC Nordsjælland. 

Det offentlige billetsalg til kampen åbner mandag 16. august på www.billet.aabsport.dk, for til og med på søndag har AaB's sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen førsteret på at hente deres billet til kampen. 

På grund af de fortsatte corona-retningslinjer, der betyder, at alle tilskuere skal tildeles en fast nummereret plads, vil det også til den kommende kamp mod FC Nordsjælland nemlig være nødvendigt for fans på Vesttribunen og 3F Tribunen at afhente billet online på www.billet.aabsport.dk. De fysiske sæsonkort til Vesttribunen og 3F Tribunen gælder således ikke til kampen. 

Det gør de fysiske sæsonkort til gengæld fortsat for sæsonkortholdere på Complea Tribunen, der - ligesom det også var gældende til søndagens kamp mod AGF - ikke længere skal hente billetter online. 

Alle øvrige billetter vil som sagt blive sat i åbent salg på mandag på www.billet.aabsport.dk

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB's nye fanzone

9. august 2021 kl. 15:47 af Rasmus Estrup

I går kl. 15.00 åbnede AaB's nye fanzone ved Aalborg Portland Park for første gang. Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen klippede snoren til fanzonen, der blandt andet består af en bod fra Bogø Sandwich, en bar med sodavand, øl og drinks fra Royal Unibrew, en Goal Station, en hoppeborg og en fanshop med AaB-merchandise.

Derudover er der også en scene, hvorfra der i går blandt andet var livemusik og en livepodcastudsendelse fra AaB Support Clubs podcast, Rød Aalborg. 

I dette indslag kan du høre fra AaB's administrerende direktør Thomas Bælum samt en række AaB-fans, der sætter ord på den nye fanzone. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-AGF 2-0

9. august 2021 kl. 07:14 af Rasmus Estrup

På et udsolgt Aalborg Portland Park vandt AaB i går fortjent 2-0 over AGF. 

AGF ramte ellers overliggeren efter blot to minutter, men en halv time inde i kampen scorede Iver Fossum til 1-0 efter forarbejde af først Milan Makaric og siden Frederik Børsting. 

Fem minutter efter pausen udbyggede Mathias Ross til 2-0, da han sparkede et hjørnespark fra Iver Fossum ind bag Jesper Hansen. 

AaB havde flere muligheder til at udbygge føringen. Malthe Højholt havde blandt andet et hovedstød på stolpen efter flot AaB-opspil. 

Mod slutningen trykkede AGF på for en reducering, men med flere gode aktioner af Jacob Rinne og et stolpeforsøg fra Alexander Munksgaard lykkedes det AaB at holde nullet og sikre en 2-0-sejr. 

Se sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB vinder 2-0 i forrygende kulisse

8. august 2021 kl. 19:55 af Rasmus Estrup

Stemningen var formidabel på et udsolgt Aalborg Portland Park, da AaB søndag aften besejrede AGF med 2-0.

Det var ellers AGF, der først viste sig frem, da Jon Thorsteinsson efter to minutter sparkede i muren på et frispark lige uden for feltet, men AGF fastholdt kuglen, og ti sekunder senere havde Jon Thorsteinsson en ny chance, da han fra en position inde i AaB-feltet ramte overliggeren. 

Inden længe fik AaB bedre og bedre fat om kuglen, men i første halvdel af første halvleg blev det blot til en række indlæg uden gevinst. 

Gevinsten kom dog efter 31 minutter. Milan Makaric brød igennem over højresiden og slog et godt indlæg ind mod Louka Prip, der lige nøjagtig ikke kunne nå frem til læderet. I stedet angreb Frederik Børsting kuglen, og han fik tacklet bolden over i fødderne på Iver Fossum, der køligt sparkede AaB foran med 1-0. 

Efter pausen var AGF igen først til at komme til afslutning, da Gift Links sparkede forbi fra AaB-feltet. 

Fem minutter inde i anden halvleg blev den nordjyske føring så fordoblet. Iver Fossum slog et hjørnespark ind omkring straffesparkspletten, hvor Mathias Ross stod klar og sparkede kuglen i nettet til 2-0. 

En håndfuld minutter senere var AaB tæt på endnu en scoring. En hælaflevering fra Milan Makaric sendte bolden videre til Malthe Højholt, som gav læderet til Frederik Børsting, der afsluttede på kassen, men måtte se Jesper Hansen redde forsøget. 

Efter en times spil kombinerede AaB sig flot frem til endnu en stor chance. Det gode opspil førte til et indlæg fra Kristoffer Pallesen, som sendte indlægget ind i panden på Malthe Højholt. Desværre var stolpen i vejen for Malthe Højholts hovedstød. 

72 minutter inde i kampen var Malthe Højholt igen på spil i kølvandet på et afværget kantfrispark fra Iver Fossum. Malthe Højholt trak ind i feltet og tog sigte, men afslutningen blev afrettet til et hjørnespark. 

I modsatte ende var AGF kort efter tæt på en reducering efter netop et hjørnespark, men Patrick Mortensens hovedstød blev flot reddet af Jacob Rinne. 

AGF forsøgte deres jagt på en reducering i de følgende minutter med en forbier langt udefra og et par indlæg, som alle blev dirigeret i favnen på Jacob Rinne. 

I 90. minut var AGF tæt på i to omgange. Først headede Alexander Munksgaard på stolpen fra nært hold efter et hjørnespark, og senere måtte Jacob Rinne hive en flot redning frem, da han var alene med Dawid Kurminowski.  

Med en stor arbejdsindsats og en svensk mur i form af Jacob Rinne formåede AaB at holde buret rent og sikre en sejr på 2-0.

Med sejren står AaB med fem point efter de første fire runder, hvilket i skrivende stund rækker til en femteplads i 3F Superligaen. 

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles mandag 16. august kl. 19.00 på udebane mod Vejle Boldklub. 

Matchfacts - 3F Superligaen, 4. spillerunde

AaB-AGF 2-0 (1-0) 
32. min 1-0 Iver Fossum, 51. min 2-0 Mathias Ross
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (79), Rasmus Thelander (85)
Advarsler AGF: Oliver Lund (5), Jon Thorsteinsson (11), Nicolai Poulsen (29), Yann Bisseck (72)
7.903 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen, Iver Fossum, Pedro Ferreira, Malthe Højholt (85: Marcus Hannesbo), Frederik Børsting (65: Jakob Ahlmann), Milan Makaric (76: Tim Prica), Louka Prip (85: Magnus Christensen).

AGF (3-4-3): Jesper Hansen, Oliver Lund (67: Thomas Kristensen), Yann Bisseck, Frederik Tingager (81: Alexander Ammitzbøll), Anthony D'Alberto (67: Albert Grønbæk), Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, Eric Kahl, Jon Thorsteinsson (67: Patrick Mortensen), Dawid Kurminowski, Gift Links (Alexander Munksgaard).

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Tags på denne nyhed
'