Fantastisk fredagsstemning i vente

20. august 2021 kl. 13:40 af Rasmus Estrup

Der bliver igen gang i AaB's nye fanzone, når det fredag 27. august gælder næste hjemmekamp mod FC Nordsjælland. 

Allerede nu er færre end halvdelen af pladserne tilbage på Vesttribunen, og vil du være med til at støtte AaB til fredagskampen, så kan du købe billet til opgøret her. 

Fanzonen på hjørnet mellem Vesttribunen og Complea Tribunen åbner allerede kl. 16.30, og næste fredag byder fanzonen blandt andet på tilbud på cocktails, så du kan få en lækker drink for kun 40 kr. 

Derudover vil der i fanzonen være hoppeborg, specialøl, sandwiches fra Bogø og livemusik. 

Kampstart er kl. 19.00 og dørene til tribunerne åbner kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Theo Sander og Oliver Ross udtaget til landshold

20. august 2021 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Angriber Oliver Ross og målmand Theo Sander er udtaget til henholdsvis U/18-landsholdet og U/17-landsholdet, der begge står foran kampe i begyndelsen af september. 

Oliver Ross skal med U/18-landsholdet til en fire nationers turnering i Sverige. Her skal Danmark 4. september spille mod Norge, og tre dage senere venter en kamp mod enten Sverige eller Belgien. 

Det danske U/17-landshold med Theo Sander i truppen står foran to venskabskampe mod Østrig, og begge kampe spilles i Nordjylland hos to af AaB's partnerklubber, Skagen I.K. og Frederikshavn fI.

3. september spilles kampen i Skagen, og 6. september tørner Danmark og Østrig sammen i Frederikshavn. 

Oliver Ross har tidligere optrådt en gang for U/17-landsholdet, men har sin U/18-landsholdsdebut til gode. 

Theo Sander har ikke tidligere spillet for U/17-landsholdet, men han har en U/16-landskamp bag sig. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FrivilligAalborg modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning

19. august 2021 kl. 11:12 af Rasmus Estrup

I begyndelsen af 2020 valgte AaB's fans via en afstemning, at Hele Nordjyllands Håndsrækning skulle gå til FrivilligAalborg i foråret 2020. 

Siden ramte Covid-19, og på grund af ingen eller få tilskuere i store dele af både 2020 og 2021 har AaB valgt, at FrivilligAalborg er modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning i de to fulde kalenderår. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB's pris, hvorigennem AaB siden 2015 har doneret 1 kr. pr. tilskuer til 3F Superligahjemmekampe til et velgørende formål i Nordjylland. Siden 2017 har Spar Nord Fonden fordoblet donationen, så hver modtager får 2 kr. pr. tilskuer. 

I dette indslag fra AaB TV kan du se mere til, hvad FrivilligAalborg arbejder med, og hvad Hele Nordjyllands Håndsrækning betyder for foreningen. 

Indtil videre er FrivilligAalborg sikret en donation på minimum 79.206 kr.

Tags på denne nyhed

Thelander: Fansene gør en kæmpe forskel

19. august 2021 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Siden de danske 3F Superligastadions igen måtte fyldes op, har AaB hentet syv point i tre kampe med tre clean sheets og to sejre i træk.

- Det gør en kæmpe forskel, at vi kan mærke fansenes støtte og engagement. Det skal de vide. Det hjælper os, som den klassiske 12. mand, og det gør det også sjovere at være fodboldspiller, siger Rasmus Thelander.

- I Vejle var opbakningen fantastisk, og i hjemmekampen mod AGF, hvor der jo er en rivaliseringen mellem os spillere på banen, gav det noget ekstra, at vi samtidig kunne mærke samme rivalisering på tilskuerrækkerne også. Det vidner om, at det betyder noget, siger Rasmus Thelander.

Forsvarsklippen, der er med i AaB’s anførergruppe og i fraværet af Lucas Andersen har båret anførerbindet hele sæsonen, mærker, at AaB forud for søndagens udekamp er inde i en god periode.

- Mange af de ting, vi arbejder med, begynder at fungere. Presspillet er stærkt, vi er gode defensivt og har mange gode individuelle præstationer også.

- Og så har vi selvtillid. Og den selvtillid skal vi bruge til at fortsætte med at levere gode præstationer, siger Rasmus Thelander.

Den næste gode præstation skal leveres på søndag kl. 14.00, hvor det gælder en udekamp mod Randers FC, der i øjeblikket fører 3F Superligaen med 13 point efter fem kampe.

- Randers har gang i noget godt, og det bliver en fed kamp mod rækkens førsteplads. Men vi skal sørge for at have en god træningsuge, vi skal lægge på fra vores seneste kampe og så skal vi have så mange AaB-fans på stadion som muligt. Det gavner os helt vildt, slutter Rasmus Thelander.

Du kan købe billet til AaB’s udekamp mod Randers FC her.

Tags på denne nyhed

AaB får hele endetribunen i Randers

18. august 2021 kl. 17:42

Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: Mascot Tribunen
Kapacitet udebaneafsnit: 1.050

Billetpriser i forsalg:
U/17: 30,-
Voksen: 100,-
Køb din billet her.

Transport til og fra Randers:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv og parkering:

Adresse: Viborgvej 92, 8920 Randers NV

De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Derudover er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden. Ved grusparkeringen på Viborgvej bedes vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness benyttes. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard.

Cepheus Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller Kontantkort på Cepheus Park. Kontantkort er en løsning, som man erhverve i området uden for Cepheus Park og benytte som betalingsmiddel som erstatning for kontanter.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

 

AaB takker Jer alle for jeres støtte til drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed
'