Billetsalget åbner kl. 12.00

16. august 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Fredag 27. august kl. 19.00 spiller AaB sæsonens næste hjemmekamp i 3F Superligaen, når FC Nordsjælland kommer besøg. Fra kl. 12.00 i dag kan du købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

På grund af Covid-19-retningslinjerne om, at alle tilskuere skal have en fast plads, skal sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen hente deres billet til kampen online på www.billet.aabsport.dk. Det fysiske sæsonkort til de to tribuner gælder altså fortsat ikke. 

Derfor har sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen i en uge haft førsteret til billetter, men kl. 12.00 åbner billetsalget for alle. Sæsonkortholdere til endetribunerne kan dog fortsat hente billet til kampen online, så længe der er ledige pladser. 

Sæsonkort til Complea Tribunen er gældende - ligesom de var ved seneste hjemmekamp mod AGF. 

Tags på denne nyhed

Godt og skidt for U/17 og U/19

16. august 2021 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Lyngby Boldklub-AaB 6-1

Sæsonpremieren gik på ingen måde som håbet for AaB’s U/19 Ligahold, der lørdag gæstede Lyngby Boldklub.

Allerede fra start fik Lyngby Boldklub stresset AaB-mandskabet i holdets opbygningsfase, og efter 12 minutter kom hjemmeholdet foran med 1-0 på et nordjysk selvmål.

Selvom AaB efter målet lykkedes bedre med spillet, udbyggede Lyngby Boldklub holdets føring til 2-0 inden pausen.

AaB fik i pausen ændret nogle ting, men tidligt i anden halvleg blev der også scoret til 3-0 efter en AaB-fejl. AaB gav dog ikke op, og to minutter senere reducerede Oliver Ross til 3-1.

De følgende 20 minutter sad AaB på spillet, og nordjyderne fik skabt en masse gode muligheder, men det udmøntede sig ikke i flere scoringer. I stedet scorede Lyngby Boldklub med ca. et kvarter igen til 4-1.

Efter AaB's sidste udskiftning blev holdet ramt af en skade, og derfor måtte AaB imod slutningen spille en mand i undertal, og det førte yderligere to Lyngby-træffere med sig, så det endelige resultat blev et nederlag på 6-1.

- Vi er selvfølgelig skuffede. 6-1 lyder slemt og er slemt. Vi ramte ikke vores niveau rent teknisk, og flere af målene indkasserede vi på baggrund af personlige fejl, og dem skal vi have minimeret, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen. 

AaB’s U/19 Ligahold har mulighed for at revanchere sig på fredag, hvor holdet på udebane møder FC Midtjylland.

U/17 Ligaen: Lyngby Boldklub-AaB 1-3

I U/17 Ligaen blev det til gengæld til tre point i sæsonens første udekamp mod Lyngby Boldklub.

AaB dominerede fra start med et godt offensivt pres og en solid defensiv, og efter 27 minutter sparkede Magnus Velling Pedersen AaB foran med 1-0 på Benjamin Damsgaards indlæg.

Efter pausen fortsatte de gode AaB-takter, og fem minutter inde i anden halvleg blev nordjydernes føring fordoblet. Denne gang var Magnus Velling Pedersen i oplæggerens rolle, da han lagde bolden ind i panden på Jacob Buus, som headede AaB på 2-0.

Fire minutter senere stod Anders Noshe for forarbejdet til et Lyngby-selvmål, og så stod der 3-0 på scoringstavlen.

Lyngby Boldklub fik med 19 minutter tilbage reduceret til slutresultatet på et frispark.

- Vi dominerede både på bolden, og når vi ikke havde bolden. Vores gode presspil stressede dem til at begå fejl, og samtidig var vi gode, når vi havde kuglen, og vi fik både spillet igennem og udenom deres pres, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen. 

- Alt i alt var det en rigtig, rigtig god holdpræstation med en god intensitet i alt, hvad vi foretog os, siger Jonas Nødbak Petersen. 

Også i U/17 Ligaen skal AaB op i mod FC Midtjylland på fredag.

Tags på denne nyhed

AaB har udtaget truppen mod Vejle Boldklub

15. august 2021 kl. 20:23 af Brian Andersen

Cheftræner Martí Cifuentes har efter søndagens træningspas udtaget følgende 19 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo.

Kasper Kusk har fortsat problemer med sin nakke og er derfor ukampdygtig ligesom Rufo og Lucas Andersen.

Der er kickoff på Vejle Stadion kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

Vidste du om Vejle Boldklub og AaB…

14. august 2021 kl. 17:25 af Brian Andersen

- at 34 gange før er AaB og Vejle Boldklub tørnet sammen i 3F Superligaen. Statistikken siger 20 sejre til AaB, ti uafgjorte og fire nederlag samt en målscore på 70-37 i AaB’s favør.

- at AaB har mødt Vejle Boldklub 16 gange på udebane i 3F Superligaen; syv kampe er endt med AaB-sejr, seks sluttet udgjort og tre gange har Vejle Boldklub taget alle pointene på eget græs.

- at på udebane har AaB ikke tabt til Vejle Boldklub i deres seneste seks indbyrdes 3F Superligaopgør. Seneste Vejle-sejr i Vejle var den 28. oktober 2001.

- at klubberne senest mødte hinanden 19. maj 2021, hvor dysten på Aalborg Portland Park sluttede 2-1 til AaB efter et selvmål og et sejrsmål af Tom van Weert.

- at klubbernes seneste indbyrdes duel i Vejle forekom 16. april 2021, hvor det endte 1-1 efter en AaB-træffer af Rufo.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Rufo (1 mål) også Jakob Ahlmann (1 mål) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Vejle Boldklub.

- at ud af de 34 tidligere 3F Superligakampe mod Vejle Boldklub har AaB scoret først i 21 tilfælde, hvilket har resulteret i 16 sejre, fire uafgjorte og et enkelt nederlag. Omvendt har Vejle Boldklub scoret kampens første mål i 12 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, fem uafgjorte og tre nederlag.

- at AaB har holdt nullet i to af sæsonens fire foreløbige 3F Superligakampe, mens Vejle Boldklub stadig har deres første clean sheet til gode.

- at det farligste minuttal i en 3F Superligakamp mellem AaB og Vejle Boldklub er det 62. minut, da seks af de 107 mål er scoret i lige præcis dette minuttal.

- at AaB senest var i aktion på datoen 16. august, da det i 2014 i Aalborg blev 1-1 mod Esbjerg fB efter et tidligt føringsmål af Kenneth Emil Petersen.

- at AaB og Vejle Boldklub to gange tidligere er tørnet sammen i 5. runde af en 3F Superligasæson, og at i begge tilfælde vandt AaB med tre overskydende mål. I 1997/1998 vandt AaB med 3-0, og sæsonen efter vandt AaB med 5-2.

- at det forestående opgør er AaBs mandagskamp nummer 130 i 3F Superligaen på en mandag, og at AaB dermed er blot en enkelt mandagskamp fra at indhente AGF, der er klubben med flest mandagskampe i 3F Superligaen.

- at dommer mandag aften er Jakob Kehlet, der 44 gange tidligere har dømt AaB med 17 sejre, ti uafgjorte og 17 nederlag som udfald.

- at det er første gang, at Jakob Kehlet skal dømme en dyst i 3F Superligaen mellem AaB og Vejle Boldklub.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonstart i U/19- og U/17 Ligaen

13. august 2021 kl. 13:34 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets to ældste årgange indleder i morgen den nye sæson på udebane mod Lyngby Boldklub. 

I dette indslag fra AaB TV kan du gennem interview med U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen, U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen og U/19 Ligaspiller Theo Sander høre om forventninger til sæsonen og fokusområderne på træningsbanen. 

Tags på denne nyhed
'