ATTENFEMOGFIRS er nu på gaden

23. august 2021 kl. 13:22

I dag har en ny streetwear-kollektion ramt AaB Shoppen. Brandet ATTENFEMOGFIRS er AaB's nye streetwear-mærke, som gør det muligt at vise tilhørsforholdet på til både hverdage og kampdage.

Kollektionen er fyldt med en masse flotte designs og fede detaljer. Tøjet fra ATTENFEMOGFIRS kan genkendes på det unikke logo, som altid er syet ind i nakken således, at personen, der har plads bag dig på tribunen altid kan spotte ATTENFEMOGFIRS-logoet og dit tilhørsforhold.

Som medlem af AaB Shoppen+ har du forkøbsret frem til torsdag, og på fredag kan du til AaB-FC Nordsjælland købe tøjet i AaB Shoppen i både fanzonen og foyeren.

Er du endnu ikke medlem af AaB Shoppen+ kan du tilmelde dig herunder.

Stærk U/19 Ligasejr over FC Midtjylland

23. august 2021 kl. 09:32 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 1-4

AaB’s U/19 Ligamandskab fik i dén grad revancheret nederlaget i sæsonpremieren, da AaB Akademiets ældste årgang fredag besøgte og besejrede FC Midtjylland.

Trods en stor chance til hjemmeholdet i starten, var det AaB-holdet, der efter blot tre minutter var foran med 2-0. Første scoring faldt to minutter inde i kampen, da Christoffer Ravn bragte AaB foran med 1-0 på en ripost fra en afslutning fra Oliver Ross efter indlæg fra Casper Gedsted.

Oliver Ross var selv manden med målet til 2-0 i det tredje minut, da Vladimir Prijovic slog et indlæg ind til Jakob Gaardsøe, som serverede bolden for Oliver Ross.

Efter 18 minutter spillede Gustav Dahl bolden i dybden til Jakob Gaardsøe, som med sin anden assist fandt Oliver Ross, der flot sparkede sit andet mål i nettet til 3-0.

En god halv times tid inde i kampen kom Jakob Gaardsøe selv på måltavlen, da han pressede bolden fra FC Midtjylland-målmanden og sendte læderet ind i et tomt net til 4-0.

Lige inden pausen reducerede FC Midtjylland til 4-1, og det gav hjemmeholdet lidt momentum i starten af anden halvleg, men med en udvisning til FC Midtjylland ca. ti minutter efter pausen kunne AaB sikkert og disciplineret køre 4-1-sejren hjem.

- Rent taktisk spillede vi rigtig klogt. Vores presspil var tilpas varierende, og vi var gode i vores omstillinger. Og så fik vi selvfølgelig selvtillid med to mål efter tre minutter, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen, der også især roser disciplinen i anden halvleg.

- Spillerne var frustrerede over FC Midtjyllands reduceringsmål i tillægstiden til første halvleg, men i anden halvleg stod vi klogt på banen, og da vi blev en mand i overtal, formåede vi at dræbe kampen med en flot seniorpræget præstation, hvor vi spillerne imponerede med en taktisk disciplineret indsats, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB har nu tre point efter to kampe i U/19 Ligaen, og på lørdag gælder det en udekamp mod Randers Freja FC.

U/17 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 3-0

I U/17 Ligaen lykkedes det ikke for AaB-holdet at følge op på den gode udesejr i Lyngby. I stedet blev det til et 3-0-nederlag på udebane mod FC Midtjylland.

Det var et svækket AaB-hold, der gik ind til kampen, men efter en tæt og duelpræget indledning ramte AaB træværket, inden FC Midtjylland kort før pausen bragte sig foran med 1-0 ved et kantfrispark, der blev headet i nettet.

I pausen måtte et par AaB-spillere udgå, og seks minutter inde i anden halvleg blev det også 2-0 til hjemmeholdet.

Herfra blev AaB-mandskabet presset yderligere, og trods en stor arbejdsindsats fra spillerne lukkede FC Midtjylland fredagskampen med den sidste scoring til 3-0 efter 69 minutter.

- Vi tabte til et hold, der var bedre end os på dagen, og især i anden halvleg havde vi det svært. Men alle spillerne kæmpede bravt hele vejen igennem, og det var en fornøjelse at se den arbejdsindsats, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen.

- Derudover er det også positivt, at vores opbygningsspil fungerede fint, men desværre manglede vi skarpheden på sidste tredjedel af banen, siger U/17 Ligatræneren.

AaB’s U/17 Ligahold har ligeledes tre point efter to runder. Næste kamp i U/17 Ligaen spilles på søndag kl. 13.00 på hjemmebane mod Randers Freja FC.

AaB TV: Randers FC-AaB 1-1

23. august 2021 kl. 07:12 af Rasmus Estrup

AaB spillede søndag 1-1 på udebane mod Randers FC.

Efter et par indledende afslutninger fra Frederik Børsting, Iver Fossum og Daniel Granli lykkedes det efter 18 minutter AaB at bringe sig foran, da Kristoffer Pallesen slog et fladt indlæg ind til Milan Makaric, der resolut sparkede læderet ind mellem benene på Patrick Carlgren og videre i nettet til en nordjysk føring på 1-0.

Få minutter senere fik Marvin Egho et mål annulleret for offside, men i 24. minut udlignede Randers FC på et straffespark, som Vito Hammershøj-Mistrati udnyttede.

Efter pausen var Randers FC tæt på med et hovedstød fra Frederik Lauenborg, der ramte overliggeren, inden Kasper Kusk sparkede lige over mål i modsatte ende.

Se sammendrag af kampen i videoen øverst.

Makaric på tavlen i remis i Randers

22. august 2021 kl. 16:05 af Rasmus Estrup

AaB kunne for fjerde gang i træk gå fra banen uden nederlag, da Hele Nordjyllands Hold i dag spillede 1-1 på udebane mod Randers FC. Milan Makaric bragte AaB foran efter 18 minutter, og fem minutter senere udlignede Vito Hammershøj-Mistrati til slutresultatet på et straffespark.

AaB angreb i første halvleg ned mod de flere end 1.000 AaB-fans på Mascot Tribunen, og to minutter inde i kampen stod Frederik Børsting for opgørets første afslutning, da han sendte et langskud op til AaB-fansene.

AaB var i indledningen mest på kuglen, mens hjemmeholdet lurede på omstillinger. Hverken Randers FC eller AaB lykkedes dog med at skabe åbne chancer, før efter 13 minutter da hjemmeholdet kom frem til et ufarligt hovedstød.

Herefter kom AaB til et par blokerede afslutninger fra nordmændene Iver Fossum og Daniel Granli, inden Milan Makaric med sit første mål i AaB-trøjen bragte AaB på 1-0 i 19. minut. Kristoffer Pallesen slog et fladt indlæg ind mod forreste stolpe, hvorfra Milan Makaric sparkede bolden mellem benene på Randers-keeper Patrik Carlgren.

Randers FC's Marvin Egho fik straks efter bolden ind bag Jacob Rinne efter et kantfrispark, men målet blev annulleret for offside.

Midt i første halvleg lykkedes det så for hjemmeholdet at udligne på et straffespark. Malthe Højholt begik forseelsen på Tosin Kehinde, og fra 11-meterpletten sparkede Vito Hammershøj-Mistrati bolden til modsatte side af AaB-målmand Jacob Rinne, og så var der bragt balance i stillingen.

Kort efter dirigerede Rasmus Thelander et kantfrispark lige på Patrik Carlgren, og små ti minutter senere måtte Jakob Ahlmann erstatte en skadet Frederik Børsting. Til anden halvlegs start blev også Kasper Kusk og Anders Hagelskjær sendt i aktion i stedet for Malthe Højholt og Daniel Granli.

Tre minutter efter pausen fandt Kasper Kusk målscorer Milan Makaric, der fik sin afslutning blokeret. Minuttet senere var Randers FC nærgående ved et hjørnespark, som Louka Prip på akrobatisk vis fik afværget.

En håndfuld minutter senere havde hjemmeholdet et forbigående hovedstød, inden Jacob Rinne ti minutter inde i anden halvleg måtte redde et langskud fra Jakob Ankersen.

Med 25 minutter tilbage sendte Randers FC endnu et langskud mod AaB-målet, men forsøget sad denne gang lige på AaB-målmanden.

AaB havde gennem store dele af anden halvleg svært ved at komme igennem hjemmeholdet. Med 16 minutter tilbage havde Iver Fossum dog et langskud, der ikke voldte meget besvær for Patrik Carlgren, og kort efter blev Tim Prica sendt på banen i stedet for Milan Makaric.

I opgørets 78. minut var Randers FC meget tæt på et føringsmål, da et indlæg blev slået ind til en fri Frederik Lauenborg, som fra kanten af det lille felt headede på overliggeren.

Med ti minutter igen var det så AaB's tur til at true offensivt. Jakob Ahlmann fandt Kasper Kusk, som drejede rundt i Randers-feltet og afsluttede lige over mål.

I 90. minut lå bolden pludselig til rette for Bjön Kopplin, som dog sparkede langt forbi AaB-målet.

Dermed endte kampen 1-1, hvilket betyder, at AaB ligger på femtepladsen i 3F Superligaen med ni point efter seks runder.

AaB spiller igen på fredag, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park. Køb billet til kampen her.

Matchfacts - 3F Superliga, 6. spillerunde

Randers FC-AaB 1-1 (1-1)
19. min 0-1 Milan Makaric, 24. min 1-1 Vito Hammershøj-Mistrati (str.)
Advarsler Randers FC: Simon Piesinger (38), Mikkel Kallesøe (74), Simon Tibbling (81), Patrik Carlgren (88), Alhaji Kamara (94) Björn Kopplin (94)
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (41), Pedro Ferreira (55), Rasmus Thelander (88)
4.906 tilskuere på Cepheus Park Randers

Randers FC (4-4-2): Patrik Carlgren, Mikkel Kallesøe (80: Jesper Lauridsen), Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Kopplin, Tosin Kehinde (80: Simon Tibbling), Lasse Berg Johansen, Vincent Onovo (52: Frederik Lauenborg), Jakob Ankersen (61: Tobias Klysner), Vito Hammershøj-Mistrati, Marvin Egho (61: Alhaji Kamara).

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Daniel Granli (46: Anders Hagelskjær), Kristoffer Pallesen (85: Marcus Hannesbo), Iver Fossum, Pedro Ferreira, Malthe Højholt (46: Kasper Kusk), Frederik Børsting (33: Jakob Ahlmann), Milan Makaric (76: Tim Prica), Louka Prip.

Dommer: Mikkel Redder