Få plads til sæsonens sidste hjemmekampe

3. maj 2021 kl. 12:01 af Rasmus Estrup

Hvis du vil være sikker på at få en plads til sæsonens sidste to hjemmekampe, så er det nu du skal klikke ind på www.billet.aabsport.dk og sikre dig billetter til kampene mod AC Horsens søndag 16. maj kl. 14.00 og mod Vejle Boldklub onsdag 19. maj kl. 18.00. 

Sæsonkortholdere har henover weekenden haft førsteret på billetter, og den midterste sektion af Complea Tribunen er allerede udsolgt. Nu er billetsalget åbent for alle. 

Sæsonkortholdere har fortsat mulighed for at hente en billet til kampene, så længe der er billetter tilbage. 

Til fredagskampen, der blev vundet med 4-0 over Lyngby Boldklub, var der udsolgt, og kapaciteten til de to kommende kampe vil igen være på 3.927 tilskuere, så hop ind på www.billet.aabsport.dk med det samme.

Samarbejdspartnere kontaktes i løbet af ugen

AaB's samarbejdspartnere er garanteret adgang til begge kampe og vil modtage nærmere information om tilmelding i denne uge. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Krav om coronapas, mundbind og ID

På grund af Covid-19 er der stadig en række retningslinjer, der skal følges. Det gælder blandt andet krav om coronapas, ID og mundbind samt bestemte ankomst- og afgangstidspunkter på Aalborg Portland Park. Find et overblik over alle retningslinjerne her. 

Tags på denne nyhed

U/19 tog point med hjem fra Brøndby

3. maj 2021 kl. 08:43 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 1-1

AaB indledte opgøret på udebane mod Brøndby I.F. godt, og efter blot to minutter kom de nordjyske gæster foran, da et præcist indlæg fra Benedikt Axelsson blev headet flot i mål af Oliver Ross.

AaB fortsatte gennem første halvleg med at skabe mange åbne chancer, mens Brøndby I.F. blev holdt fra store tilbud, men AaB-spillerne formåede ikke at bringe sig yderligere foran.

Det lykkedes heller ikke i starten af anden halvleg, hvor AaB fortsatte med at presse hjemmeholdet og skabe masser af muligheder.

I løbet af anden halvleg kom Brøndby I.F. bedre med i kampen, og ti minutter før tid udlignede de til slutresultatet 1-1, da et overliggerskud røg tilbage til en Brøndby-spiller, som sendte den ind.

- I forhold til vores præstation, arbejdsmoral og kvalitet i opbygningsspillet, så leverede vi rigtig godt, og vi har ikke skabt så mange chancer tidligere i sæsonen. Det er vildt, at vi ikke scorede mere end et mål, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Vi spillede Brøndby I.F., som de skal spilles. Vi spillede rundt om deres presspil og havde god styring på kampen, men igen var det mangel på kynisme i de rigtige situationer, der blev afgørende, siger Kim Leth Andersen.

AaB ligger på nuværende tidspunkt på syvendepladsen i U/19 Ligaen og spiller sin næste kamp på lørdag på udebane mod Esbjerg fB.

U/17 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 7-0

Det var lidt af en øretæve, AaB’s U/17 Ligahold løb ind i, da holdet lørdag var oppe i mod rækkens andenplads, Brøndby I.F.

Det gulblusede hjemmehold var chanceskabende fra start og misbrugte også et straffespark, inden de midtvejs i første halvleg kom på tavlen.

Med to scoringer yderligere - heriblandt et straffesparksmål - lød pausestillingen på 3-0, og tidligt i anden halvleg bragede hjemmeholdet sig også på 4-0.

Efter en time blev det 5-0, og med to scoringer i de sidste minutter endte opgøret med en 7-0-sejr til Brøndby I.F.

- Brøndby I.F. var rigtig gode. Offensivt dominerede de og fik sat os af i flere en-mod-en-situationer. De scorede også nogle flotte mål, og de fik vist, hvad det vil sige, at være et tophold i U/17 Ligaen, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

- Statistisk kan vi se, at vi havde bolden lige meget, men de får bare skabt meget mere end os på bolden, så det eneste, vi kan gøre nu, er at ramme en højere kvalitet på træningsbanen, så vi kan finde det niveau, der skal være i kampene, siger Nikolaj Hørby.

AaB er på 12. pladsen i U/17 Ligaen før næste kamp, der spilles i Esbjerg på lørdag.

U/15 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 4-0

Også i U/15 Ligaen blev det til et nederlag i Brøndby. Hjemmeholdet dominerede opgøret, og efter 10 minutter blev et straffespark sparket på stolpen og riposten sendt ind til 1-0.

Midt i første halvleg blev føringen fordoblet, og kort inde i anden halvleg blev det også 3-0 til Brøndby I.F.

Kort før tid blev sidste punktum for kampen sat, da 4-0-scoringen blev sat ind.

AaB’s U/15 Ligahold skal ligeledes til Esbjerg på lørdag, og inden det opgør er AaB på 11. pladsen.

Tags på denne nyhed

Billetsalg åbner for alle i morgen

2. maj 2021 kl. 18:02 af Rasmus Estrup

Er du sæsonkortholder, har du og de øvrige 2.900 sæsonkortholdere førsteret på billetter til sæsonens to sidste hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Førsteretten har været gældende fra fredag aften og indtil i morgen kl. 11.30. Kl. 12.00 i morgen frigives de øvrige billetter til åbent salg. 

Fredagens hjemmesejr over Lyngby Boldklub blev spillet på et udsolgt Aalborg Portland Park, så det er med at få sikret dig en plads med det samme på www.billet.aabsport.dk. Du har også modtaget en mail om, hvordan du sikrer dig billetten. 

Og ellers er fremgangsmåden tilsvarende denne videogennemgang. 

De to resterende hjemmekampe i denne sæson spilles mod AC Horsens søndag 16. maj kl. 14.00 og mod Vejle Boldklub onsdag 19. maj kl. 18.00. Tilskuerkapaciteten til begge kampe er 3.927 tilskuere på Aalborg Portland Park.

Billetsalg åbner for alle i morgen kl. 12.00

Efter sæsonkortholdernes førsteret vil alle resterende pladser blive sat til salg på billet.aabsport.dk. Sæsonkortholdere kan fortsat afhente en billet online efter dette tidspunkt, dog uden forkøbsret. 

På grund af Covid-19, er der stadig en række retningslinjer, der skal følges. Det gælder blandt andet krav om coronapas, ID og mundbind.  Find dem alle her. 

Samarbejdspartnere kontaktes i næste uge

AaB's samarbejdspartnere er garanteret adgang til begge kampe og vil modtage nærmere information om tilmelding i den kommende uge. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Tags på denne nyhed

Lejeperiode forlænges ikke for Nkada

2. maj 2021 kl. 12:51 af Brian Andersen

Den tidligere U/19-landsholdsangriber for Frankrig, der har fået sin fodboldopdragelse i Rennes, kom til AaB i august 2020, og efteråret bød på mere spilletid end efter nytår.

Inge André Olsen udtaler:

- Timothé har ikke fået mange minutter på banen for os i dette forår, men han har forholdt sig professionel og været en god fyr at have i truppen.

- Med udsigt til heller ikke at komme på banen i de resterende kampe i sæsonen har vi sammen vurderet, at det vil give mest mening for ham allerede nu at returnere til Stade de Reims, så han kan få så godt et afsæt som muligt i sin klub før den kommende sæson. Vi ønsker Timothé alt det bedste i fremtiden, siger Inge André Olsen.

Timothé Nkada supplerer:

- Jeg har været glad for at være i AaB, hvor jeg har mødt nogle gode mennesker og holdkammerater, som jeg vil fastholde kontakten med. Nu er det tid til, at jeg skal videre fra klubben og kigge fremad.

Timothé Nkada opnåede 13 officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: De Gyldne Ben

2. maj 2021 kl. 10:43 af Rasmus Estrup

Fra 1985 og frem til 1997 var AaB's topscorertrofæ De Gyldne Ben. Trofæet fik efter hver sæson indgraveret klubbens topscorer, og hver topscorer fik hver især en halv størrelse af trofæet med hjem. 

Det skete på foranledning fra den daværende sponsor A/S De Smithske med det mangeårige AaB-medlem Hans Erik Frost i spidsen. I 1985 gav A/S De Smithske, der i dag hedder Desmi, nemlig De Gyldne Ben til klubben i forbindelse med AaB's 100 års jubilæum. 

Siden 1997, da uddelingen af topscorertrofæet stoppede, har De Gyldne Ben stået i cafeteriet på Hornevej, men nu er de Gyldne Ben flyttet ind i Skybox Legenderne på Aalborg Portland Park. Skyboxen hylder nemlig klubbens tidligere topscorere. 

I dette indslag kan du høre fortællingen om De Gyldne Ben fra den daværende direktør for De Smithske, Hans Erik Frost, værkfører og skaber af De Gyldne Ben, Nikolaj Thomsen og tidligere bestyrelsesmedlem og sportsdirektør, Lynge Jakobsen.