Hør Audi Talks med Thomas Bælum

18. september 2020 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Administrerende direktør Thomas Bælum har sat sig bag rettet i en Audi E-tron og sammen med vært Jakob Aagaard Mortensen kørt rundt i Aalborgs gader i tredje afsnit af podcasten Audi Talks, der er lavet af Audi og Mediano. 

Gennem podcasten fortæller Thomas Bælum blandt andet om rollen som administrerende direktør i AaB og sin aktive karriere som spiller, hvor han i 1999 var med til at vinde det danske mesterskab med AaB. 

Hør episoden her, og bliv blandt andet klogere på:

  • Hvordan det var spille fodbold på et hold med Jesper Grønkjær og andre stærke talenter

  • Hvad der skete på mesterholdet i 1999 med Hans Backe som træner

  • Hvordan det er at have tidligere sportsdirektør i AaB, Lynge Jacobsen, som livline, når man har brug for et godt råd

  • Hvilke kolleger og personligheder i fodbolden, Bælum har brugt til at søge gode råd hos.

  • Og om det band, som Bælum spillede i på det gamle AaB-hold, hvor en nuværende Superliga-træner spillede bas.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Kakeeto forlænger til 2023

17. september 2020 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

AaB og Robert Kakeeto har forlænget aftalen frem til sommeren 2023. Dermed er den 25-årige spiller fra Uganda i AaB i yderligere tre år. 

Robert Kakeeto kom i 2013 til AaB fra Uganda og efter at have spillet ungdomsfodbold i klubben, fik han i 2016 debut i 3F Superligaen. 

Siden har han været udlejet to gange, inden han i foråret slog sig fast på holdet og spillede de sidste 12 kampe i sæsonen. 

I dette indslag fra AaB TV fortæller Robert Kakeeto om turen fra Uganda til AaB, tiden på Hele Nordjyllands Hold og perspektiverne i forlængelsen. Hør også fra sportschef Inge André Olsen, der sætter ord på forlængelsen med midtbanespilleren. 

Tags på denne nyhed

Deltag i 3F Superliga Picks og vind en signeret AaB-trøje

17. september 2020 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Fredag 25. september skydes der gang i efterårets udgave af 3F Superliga Picks, og alle kan være med. Tilmeld dig her. 

3F Superliga Picks er et simpelt spil, der ikke kræver den store baggrundsviden om de enkelte spilleres styrker. Alle kan være med. Du skal vælge et udfald i hver kamp i en given runde og derefter rangere kampene. Det udfald, du tror mest på satser du flest point på, og omvendt så rykker du den kamp, du er mest usikker på helt ned på det mindste pointtal.

Alle tilmeldte dyster om de mange fine præmier i spillet, og så har du mulighed for at vise din loyalitet og støtte til AaB.

Hvis du tilmelder dig AaB's fanliga, så får du nyheder om klubben, dyster mod andre medfans og venner, og så er det måske dig, der får fingrene i en signeret spillertrøje for dit mandskab. Det er præmien til vinderen i hver af de 12 fanligaer.

3F Superliga Picks starter for alvor, når FC Midtjylland og Randers tørner sammen d. 25. september kl. 19.00, og foruden den signerede AaB-trøje, som går til vinderen af AaB's fanliga, er følgende præmier på højkant blandt alle deltagere: 

Hovedpræmier

1.Præmie:  3F Superliga underholdningspakke bestående af en PS5, FIFA 21, Forårssæsonkort til valgfri klub, Gavekort til klubshop på 1.000, Officiel 3F Superliga bold fra Select og en 3F Superliga Hoptimist.

2. Præmie: Gavekort på 1.500 til valgfri 3F Superliga klubshop

3. Præmie: Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub

4. Præmie: En officiel 3F Superliga bold fra Select

5-10. Præmie: FM21

Rundepræmier:

1. Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub

2. Gavekort på 500 kr. til valgfri 3F Superliga klubshop

3. FIFA 21

Tags på denne nyhed

Kakeeto forlænget til 2023

17. september 2020 kl. 09:30 af Brian Andersen

25-årige Robert Kakeeto rejste fra hjemlandet Uganda i sommeren 2013 og har været tilknyttet Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, mens han i sine første år i AaB optrådte i U/19 Ligaen.

Robert Kakeeto fik sin førsteholdsdebut for AaB i marts 2016, og karrieren har indtil videre også budt på lejeophold hos finske HIFK Fotboll i efteråret 2019 og hos Jammerbugt FC i efteråret 2018.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Robert har i 2020 taget et stort spring i sin udvikling, og ikke mindst i sidste sæsons Mesterskabsspil gjorde han det fortræffeligt for os.

- Med sin dynamik og sin altid professionelle tilgang har Robert fastslået, at han i fodboldmæssig sammenhæng er en mand, vi kan stole på på den centrale midtbane, hvor han især i dette kalenderår har fået lagt yderligere lag på sit spil, fremhæver Inge André Olsen.

- Tilmed er Robert en meget elskelig person med masser af godt humør, så på den led er han også en gevinst for vores trup, vores omklædningsrum og vores klub, og derfor er vi selvfølgelig glade for at have fået en ny aftale på plads, siger Inge André Olsen.

Udsigten til at fortsætte i AaB og Aalborg glæder Robert Kakeeto:

- Det er fedt. Jeg er glad for at være her, og det er rigtig godt, at jeg skal blive i AaB. Jeg kan lide klubben. Der er gode mennesker, og jeg elsker at spille fodbold, så jeg vil gerne blive her i Aalborg.

- Det var dejligt i sidste sæson at få vist, hvad jeg kan på banen. Spillestilen passer mig godt, men der er gode spillere i klubben, så vi kæmper om pladsen. Det giver noget ekstra til os spillere, at der er konkurrence, for det gør, at vi bliver bedre. Vi kan ikke nøjes med at præstere på samme niveau, for med den konkurrence der er, er vi nødt til at blive bedre. Så det er spændende, når der er konkurrence om pladsen, konstaterer Robert Kakeeto og tilføjer om livet både på og uden for banen:

- Jeg prøver hele tiden at tale dansk med holdkammeraterne. Ikke kun på træningsanlægget, men også når vi er sammen i fritiden. Så jeg øver mig hele tiden på dansk, så det forhåbentlig kan blive endnu bedre i fremtiden. AaB er som en familie for mig. Klubben betyder meget. Aalborg er den eneste by, jeg kender, så hele byen er som min familie. Jeg vil huske byen hele mit liv.

- På holdet har vi mange gode offensive spillere, så jeg skal først og fremmest fokusere på min defensive rolle på midtbanen. Jeg giver bare alt, hvad jeg kan på den del, og så sker det andet. Angriberne scorer mål, og forsvaret står godt, slutter en måbevidst og ydmyg Robert Kakeeto.

Robert Kakeeto er foreløbig noteret for 35 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold, ligesom han også har to A-landskampe for Uganda på sit CV.

I AaB’s nuværende Superligatrup bestående af 25 mand har 14 spillere spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed

Få dit eget AaB-mundbind

17. september 2020 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Mundbind er i øjeblikket obligatoriske i offentlig transport, og i AaB Shoppen kan du nu købe et AaB-mundbind, der er Covid-19-godkendt. Så nu kan du både passe på dig selv og dem omkring dig, samtidig med at du viser din støtte til Hele Nordjyllands Hold. 

Mundbindet koster 75 kroner pr. styk, og du kan købe to for 125 kr. Mundbindet er genanvendeligt og garanteret samme brugseffekt op til 20 gange vask. 

Mundbindet er fremstillet i 3 lag stof (polyester, kraftigt stof, og bomuld/polyester-blanding) og skal bæres over ørerne for at holde det på plads og tæt på ansigtet.

Dette mundbind skal ses som et supplement, og ikke som erstatning for brug af håndsprit eller social distancering. Mundbindet er ikke er et medicinsk eller klinisk mundbind og bør derfor ikke anvendes til disse formål. 

Du kan købe dit AaB-mundbind online på AaB Shoppen, hvor der også er kommet flere nye, spændende varer på hylderne. 

Se blandt andet nye plakater af Aalborg Portland Park, nye AaB-fansko fra hummel og nyt AaB-sengetøj i tre forskellige størrelser. 

Tags på denne nyhed