Billetsalg til de to første hjemmekampe er åbent

16. september 2020 kl. 12:02 af Rasmus Estrup

På mandag spiller AaB sæsonens første hjemmekamp, når AC Horsens gæster Aalborg Portland Park kl. 19.00. 

Siden mandag kl. 10.00 har AaB's sæsonkortholdere og samarbejdspartnere kunne sikre sig billetter til mandagskampen og næste hjemmekamp mod AGF 4. oktober. Da der stadig er ledige pladser til begge opgør, er billetsalget nu åbent for alle. Køb din billet her på www.billet.aabsport.dk. 

Al billetsalg foregår online, da billethusene på kampdagen er lukket af hensyn til Covid-19. 

Sæsonkortholdere kan selvfølgelig stadig hente deres billet på www.billet.aabsport.dk, så længe der er ledige pladser. Man skal som sæsonkortholder hente en billet online, da det fysiske sæsonkort ikke er gældende, ligesom det heller ikke nødvendigvis er muligt at overvære kampen fra sin faste plads på grund af Covid-19.  

Tilskuerkapaciteten til de kommende kampe på Aalborg Portland Park er 3.915 personer. Det er fortsat kun muligt for hjemmebanefans at se kampe på Aalborg Portland Park. 

Ændrede forhold og særlige adfærdsregler

For at vi sammen kan se fodbold på en sikker måde, er det vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der er gældende for kampe i 3F Superligaen. Ganske som i slutningen af den seneste sæson vil man derfor stadig blive placeret forskudt på rækkerne på Aalborg Portland Parks tribuner.

Herudover vil stadion være inddelt i ni forskellige sektioner, der får forskudte ankomst- og afgangstidspunkter, ligesom der vil være øget fokus på at sikre korrekt adfærd, overholdelse af afstand og afspritning af hænder blandt alle tilskuere.

Reglerne, der skal overholdes, er:
• Planlæg din transport til og fra Aalborg Portland Park hjemmefra inden afrejse.

• Ankom til Aalborg Portland Park på det tidspunkt og sted, der er angivet på din billet.

• Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum en meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.

• Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.

• Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.

• Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.

• Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.

• Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.

• Undgå gruppedannelse.

• Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

• Download og aktiver app'en "Smittestop" til din telefon inden ankomst til kampen

• Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Tags på denne nyhed

Akademihold matchet mod HSV

15. september 2020 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

En weekend uden turneringskampe blev i stedet brugt på en tur til Hamborg for AaB’s U/13-, U/14- og U/15-mandskab, der lørdag spillede mod Hamburger SV’s tilsvarende hold.

Alle kampe blev spillet med høj intensitet og stor fysisk, og i U/13-mødet vandt AaB 9-4.

AaB’s U/14-drenge trak sig også sejrrigt ud af deres opgør med en 2-1-sejr, mens U/15-mandskabet tabte deres kamp med 2-1.

- Det var en rigtig god tur, der tydeligt viser, hvor vigtigt det er, at spillerne på AaB Akademiet får international matchning. Der var en større intensitet, hårdhed og fysik i disse kampe, end der er i den hjemlige turnering, så vi skal formå at tage de elementer med hjem og bringe dem i spil herhjemme, fortæller talentchef Anders Damgaard, der var med på turen.

- I alle kampene blev der gået til makronerne, og det rystede lidt vores spillere i starten, men hurtigt gav drengene bare tilbage af samme skuffe, så spillerne fik ufattelig god matchning, der tvang alle til at steppe op, siger Anders Damgaard.

Tags på denne nyhed

Remis i første reserveholdskamp

14. september 2020 kl. 15:49 af Brian Andersen

Selvom AaB indledningsvis havde det svært, så fik man alligevel bragt sig i front i det 14. minut, da et skarpt indlæg fra Jeppe Pedersen blev sendt i eget net af en AC Horsens-forsvarer – hårdt presset ved den forreste stolpe af Tim Prica.

Udligningen kom efter 27 minutter, hvor AaB-keeper Andreas Hansen ellers leverede en god redning, men hjemmeholdet var hurtigst over returbolden, der blev sendt over stregen til 1-1.

Som opgøret skred frem blev AaB bedre og bedre, og chancen for tre point kom ti minutter før tid, da den indskiftede U/19 Ligaspiller Christian Wagner blev nedlagt i straffesparksfeltet.

Fra pletten fik Tim Prica ansvaret, men den tidligere AaB-keeper Michael Lansing fik med en flot redning afværget det ellers velplacerede skud ved roden af den ene stolpe.

Næste opgave i Reserveholdsturneringen er hjemme mod Silkeborg I.F. tirsdag i den kommende uge.

Tags på denne nyhed

AaB’s opstilling mod AC Horsens

14. september 2020 kl. 12:11 af Brian Andersen

Opgøret spilles på udebane, hvor AaB indleder med følgende formation:

Andreas Hansen

Jeppe Pedersen – Thomas Christiansen – Vladimir Prijovic – Lukas Klitten

Malthe Højholt – Magnus Christensen – Robert Kakeeto

Oliver Klitten – Tim Prica – Timothé Nkada

Kampen er sæsonens første i Reserveholdsturneringen, og der er i dag kickoff kl. 13.00 i Horsens.

Tags på denne nyhed

Billetinformation til sæsonkortabonnenter

14. september 2020 kl. 10:56 af Martin Stigaard Skammelsen

Alle sæsonkortabonnenter har naturligvis adgang til alle hjemmekampe, men grundet Covid-19 vil det ikke være muligt at overvære efterårets kampe fra de normale faste pladser, ligesom man heller ikke kan bruge sit fysiske sæsonkort til at få adgang til Aalborg Portland Park.

Billetter fordeles mandag
For at få adgang til kampene skal man i stedet logge ind på sin profil på AaB's billetside, hvor man fra mandag kl. 10.00 kan afhente én billet pr. sæsonkortabonnement til kampene mod AC Horsens og AGF, der spilles henholdsvis mandag 21. september kl. 19.00 og søndag 4. oktober kl. 16.00.

Se i videoen herunder hvordan du gør for at få fat i dine billetter. Bemærk: Billetter vil kun kunne rekvireres online. Benyt IKKE Microsoft Explorer som browser, da denne ikke er kompatibel med vores billetsystem.

Garanteret plads i 48 timer
Frem til onsdag kl. 10.00 er man garanteret en plads til begge disse kampe. Billetter der ikke er afhentet inden dette tidspunkt vil blive frigivet i åbent salg fra onsdag kl. 12.00. Efter dette tidspunkt kan sæsonkortabonnenter dog fortsat afhente en gratis billet online, men pladsen er ikke længere garanteret.

Stemningsskabende fans på Vesttribunen
AaB opfordrer alle stemningsskabende fans til at indløse billetter til Vesttribunen. Vær opmærksom på, at de særlige regler er gældende uanset hvorvidt, man bidrager aktivt til stemningen eller ej.