AaB TV: Vinder af månedens mål i oktober

30. oktober 2020 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

Da Iver Fossum efter et præcist oplæg fra Lucas Andersen bragte AaB foran 1-0 i Parken mod FC København, scorede nordmanden månedens mål i oktober. 

Over halvdelen af de afgivne stemmer i konkurrencen om månedens mål gik nemlig til denne scoring, mens Iver Fossums andet mål i samme kamp og Frederik Børstings føringsmål mod Vejle Boldklub indtog anden- og tredjepladsen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed også i lodtrækningen om eFrederik Børstings kampbrugte og signeret håndsrækningstrøje i bordeaux. Vinderen af præmien blev Christian, som er blevet kontaktet på mail af AaB. 

Gense månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Praktisk info om AaB-Brøndby I.F.

29. oktober 2020 kl. 16:21 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 7
Spilledato: Søndag 29. oktober 2020
Kick-off: Kl. 18.00
Dommer: Peter Kjærsgaard

Udsolgt af billetter

På grund af de fortsatte restriktioner i forhold til Covid-19 er der en begrænsning på maksimalt 500 personer til kampe i 3F Superligaen. Dette tal inkluderer blandt andet spillere, stab, medarbejdere, presse og TV. 

Dermed er der kun adgang for 300 tilskuere på søndag. Pladserne er ligeligt fordelt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, og alle pladser er udsolgt. 

Har du billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i billethuset ved det nordvestlige hjørne af Aalborg Portland Park mellem Complea Tribunen og Vesttribunen, hvor billetinformationen vil holde åben fra kl. 17.00.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra. 

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse herunder:

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

  • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
  • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
  • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
  • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
  • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
  • Undgå gruppedannelse.
  • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
  • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det på søndag heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Pølser, drikkevarer og snacks i boden

På søndag kan tilskuerne på Complea Tribunen igen købe en grillstegt stadionpølse. Bod 6 vil nemlig være åben, og herfra kan der købes pølser, drikkevarer, snacks og slik. Boden åbner en time før kickoff.

Alle opfordres til at betale kontaktløst, men det vil være muligt at betale med kontanter i hver bod.

Intet fan-område foran Complea Tribunen - AaB Shoppen er lukket

For at undgå at folk forsamles tæt omkring Aalborg Portland Park vil der ikke være et fan-område foran Complea Tribunen på mandag. Således er det altså ikke muligt at købe mad- og drikkevarer foran Aalborg Portland Park.

Af samme årsag vil AaB Shoppen og AaB Souvenirbod være lukket på søndag.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBBIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Friis fratræder som cheftræner

29. oktober 2020 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Jacob Friis har af personlige årsager valgt permanent at fratræde rollen som cheftræner i AaB efter knap to år på posten.

Den meddelelse fik AaB-truppen her til morgen. 

AaB TV har i den forbindelse talt med Jacob Friis, sportschef Inge André Olsen og anfører Lucas Andersen om beslutningen. 

Se interviewene i indslaget øverst. 

Friis fratræder som cheftræner i AaB

29. oktober 2020 kl. 08:55 af Brian Andersen

Jacob Friis tiltrådte på cheftrænerposten 26. november 2018 og har således stået i spidsen for AaB i knap to år.

Debuten kom fire dage senere med en sejr i Esbjerg, og i alt har Jacob Friis været cheftræner for AaB i 65 betydende kampe.

For godt et år siden fik Jacob Friis’ yngste datter konstateret leukæmi, hvilket lejlighedsvis har betydet fravær fra trænergerningen i AaB, og det er i et samlet perspektiv, at Jacob Friis har truffet sin beslutning:

- Det er med et blødende hjerte, at jeg har truffet beslutningen om at trække mig som cheftræner i AaB, hvor jeg har nydt rollen og samarbejdet med spillere, ledere og trænerkollegaer, siger Jacob Friis.

- Jeg elsker min familie, og jeg elsker AaB, som har været en del af mig, siden jeg var fire år, og jeg er stolt af at have været cheftræner i AaB.

- Jeg vil gerne understrege, at der ikke er sket en forværring, men min familie og jeg er stadig i et forløb, hvor Luna kæmper en brav kamp for at komme sig helt efter sit transplantationsforløb. Hun har brug for mig, og jeg har brug for hende. Vi i familien har brug for hinanden, og vi skal igennem dette intakt. Cheftrænerjobbet er krævende og suger det meste af ens opmærksomhed, den opmærksomhed skal Luna og min familie have, fastslår Jacob Friis og tilføjer:

- Jeg vil ikke se på Lunas forløb og behandling fra afstand. Jeg er hendes far og jeg vil være hos hende og resten af familien, så selvom det har været en hård beslutning, så har det ikke været den sværeste, da familien er vigtigst.

- I store dele af forløbet har fodbolden været et frirum, hvor jeg kunne fokusere på noget andet, som jeg brænder for, men vi er nået til et sted, hvor prioriteterne vender forkert, siger Jacob Friis.

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring AaB for samarbejde og opbakning og ønsker klubben alt det bedste fremover, slutter Jacob Friis.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Først og fremmest er vi naturligvis berørte af den ulykkelige situation, som Jacobs familie og især hans yngste datter er kommet i, og det er vores højeste ønske, at de alle kommer godt ud på den anden side.

- Derfor har vi selvfølgelig også forståelse og stor respekt for Jacobs beslutning, som vi har efterkommet uden tøven.

- I dette billede er fodbold mindre vigtigt, og vi håber på alt det bedste for hele familien og vil gerne takke Jacob for en dedikeret indsats for AaB igennem mange år, lyder det fra Inge André Olsen.

AaB har straks igangsat processen med at finde en ny cheftræner som afløser for Jacob Friis.

I første omgang vil assistenttræner Peter Feher fra i dag midlertidigt overtage ansvaret som cheftræner med Rasmus Würtz som fortsat assistenttræner.

Tags på denne nyhed

Ny retrotrøje markerer DM-jubilæum

28. oktober 2020 kl. 13:40 af Martin Stigaard Skammelsen

I år er det præcis 25 år siden, at AaB hjemtog den første af foreløbig fire DM-titler, et jubilæum der i denne uge markeres frem mod kampen mod Brøndby I.F. søndag aften på Aalborg Portland Park.

Netop nu kan du derfor bestille din egen retrotrøje fra hummel, der også stod bag den oprindelige trøje i 1995, lavet i et design, der er så tæt på designet fra den første guldsæson som muligt.

Som prikken over i'et kan du på webshoppen også tilkøbe et påtrykt nummer på din trøje (+100 kr), lavet i samme stofmateriale som numrene var det for 20 år siden. Dermed kan man igen få nummer 9 på ryggen som daværende topscorer Erik Bo Andersen, nummer 7 som anfører Ib Simonsen eller måske nummer 10 som blev båret af Henrik "Mini" Rasmussen.

Trøjen har en pris på kun 249 kr. for børn og 299 kr. for voksne og kan bestilles lige nu via linket herunder.

Tags på denne nyhed