AaB TV: Stem på månedens mål i oktober

28. oktober 2020 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

Der ligger nogle gode assists bag de fire mål, som AaB har scoret i løbet af oktobers tre kampe. For enden af assisterne stod Iver Fossum i to tilfælde og Frederik Børsting ligeledes i to tilfælde. 

Dermed duellerer de to om at have scoret månedens mål i oktober 2020. 

Kandidaterne er: 

1: Frederik Børsting, AaB-AGF 1-1, 4. oktober

2: Iver Fossum, FC København-AaB 0-1, 18. oktober

3: Iver Fossum, FC København-AaB 0-2, 18. oktober

4: Frederik Børsting, AaB-Vejle Boldklub 1-0, 26. oktober

Se målene i videoen øverst og afgiv din stemme via dette link, så deltager du i lodtrækningen om Frederik Børstings kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje. 

Afstemningen fortsætter indtil fredag morgen kl. 8.00, hvorefter vinderen kåres, og der trækkes lod om præmien blandt alle der har stemt. 

Tags på denne nyhed

Udsolgt til AaB-Brøndby I.F. på søndag

27. oktober 2020 kl. 17:54 af Rasmus Estrup

Til søndagens kamp mod Brøndby I.F. bliver de 300 tilskuerpladser ligeligt fordelt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere.

Kl. 17.00 blev 150 billetter åbnet for sæsonkortholdere, som online kunne hente billet til kampen, og alle 150 billetter til sæsonkortholdere er nu væk.

Det samlede tilskuertal på 300 tilskuere til kampen skyldes de gældende Covid-19-restriktioner, som betyder, at der maksimalt må befinde sig 500 personer til kampe i 3F Superligaen. Det antal er inkl. spillere, stab, personale, presse osv. 

Sæsonkortholdere kompenseres fortsat

Alle sæsonkortabonnementer er fortsat sat i bero, og der vil således heller ikke blive trukket betaling i den resterende del af oktober måned.

Ønsker man ikke refusion på sit sæsonkort, kan man i stedet støtte AaB’s udsmykningsprojekt. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: 25 år siden mesterskabet i 1995

27. oktober 2020 kl. 16:32 af Rasmus Estrup

1995 var året, hvor AaB for første gang i klubbens historie blev dansk mester. Det er i år 25 år siden, og det markerer vi i denne uge frem mod søndagens kamp mod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park.

Første led i markeringen er dette 12 minutter lange AaB TV-indslag, der går tæt på vejen frem til mesterskabet, kulminationen mod AGF i sidste spillerunde og fejringen af klubbens store triumf - både på Aalborg Stadion og gennem hele byen.

Den daværende cheftræner Poul Erik Andreasen, den daværende anfører Ib Simonsen og den daværende topscorer Erik Bo Andersen fortæller blandt andet om et sammenspillet mesterhold, hvor hver spiller kendte og udførte sin egen specifikke rolle.

De fortæller også om årene op til mesterskabssæsonen, om troen på ikke at kunne tabe og om at skrive historie og fejre det med ikke bare hele Aalborg, men hele Nordjylland.

Tags på denne nyhed

AaB vandt målorgie i Hobro

27. oktober 2020 kl. 15:23 af Brian Andersen

Således var der tale om en sand chance- og målfest, da AaB i dag gæstede Hobro I.K.

Allerede da der var spillet otte minutter havde Daniel Granli og Timothé Nkada bragt AaB foran 2-0, mens hjemmeholdet fik reduceret midtvejs i halvlegen.

Før pausen øgede Timothé Nkada og Malthe Højholt til 4-1 for AaB, og føringen blev yderligere udbygget i anden halvleg ved Oliver Børsting.

Hobro fik herfra reduceret to gange ved gæstespiller Danny Amankwaa, før Oliver Ross cementerede sejren for AaB til slutfacit 6-3.

Næste opgave for AaB i Reserveholdsturneringen er hjemmekampen mod Viborg F.F. 23. november.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, 4. spillerunde
Hobro I.K.-AaB  3-6 (1-4)
0-1 Daniel Granli, 0-2 Timothé Nkada, 1-2, 1-3 Timothé Nkada, 1-4 Malthe Højholt, 1-5 Oliver Børsting, 2-5, 3-5, 3-6 Oliver Ross.

Tags på denne nyhed

Fire AaB'ere i norske og svenske bruttotrupper

27. oktober 2020 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Det svenske A-landshold har Jacob Rinne og Oscar Hiljemark med i bruttotruppen frem mod holdets tre forestående kampe i november. 

11. november skal spiller Sverige venskabskamp på udebane mod Danmark, 14. november gælder det en Nations League-hjemmekamp mod Kroatien og 17. november skal Sverige på udebane op imod Frankrig i endnu en Nations League-kamp. 

Jacob Rinne har hidtil optrådt tre gange for Sveriges A-landshold, mens Oscar Hiljemark har 27 A-landskampe bag sig. Den endelige udtagelse finder sted 4. november. 

Fossum i norsk bruttotrup

Ligesom sine holdkammerater er nordmanden Iver Fossum udtaget til bruttotruppen for sin nations A-landshold. 

For Iver Fossums vedkommende gælder det hjemmekampen mod Israel 11. november, udekampen mod Rumænien 15. november og udekampen mod Østrig 18. november. Mens førstnævnte er en venskabskamp, er de to sidstenævnte Nations League-kampe. 

Iver Fossum har spillet 14 A-landskampe for Norge. Den endelige trup offentliggøres 2. november. 

Prica i svensk U/21-bruttotrup

Angriber Tim Prica, der i seneste landskampspause var på træningslejr med Sveriges U/19-landshold, er med i bruttotruppen til det svenske U/21-landsholds to kommende EM-kvalifikationskampe. 

U/21-holdet fra Sverige spiller 13. november ude mod Armenien og 17. november på udebane mod Italien. 

Tim Prica har foreløbigt spillet 29 ungdomslandskampe og scoret 15 mål, men han har endnu til gode at få debut på U/21-landsholdet.

Ligesom med det svenske A-landshold bliver den endelige trup offentliggjort 4. november.