AaB TV: Mød Oscar Hiljemark

5. oktober 2020 kl. 16:49 af Rasmus Estrup

Midtbanespiller Oscar Hiljemark har i dag indgået en treårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra sportschef Inge André Olsen og midtbanespilleren selv, der kommer til AaB efter ophold i blandt andre PSV Eindhoven, Genoa CFC, Palermo FC, Panathinaikos FC og Dynamo Moskva. 

Tags på denne nyhed

AaB sikrer sig svensk midtbaneprofil

5. oktober 2020 kl. 12:45 af Brian Andersen

I den forgangne sæson optrådte Oscar Hiljemark for Dynamo Moskva, mens det tidligere i karrieren er blevet til flere end 200 førsteholdskampe for klubber som PSV Eindhoven, Genoa CFC, Palermo FC og Panathinaikos FC.

Inden han solgtes i 2013 blev det til 75 kampe og et svensk mesterskab hos IF Elfsborg. Også i tiden i Holland blev det til et nationalt mesterskab.

Landsholdskarrieren inkluderer deltagelse i både EM-slutrunden i 2016 og VM-slutrunden i 2018.

AaB’s sportschef Inge André Olsen glæder sig selvsagt over tilgangen:

- Sidst i et transfervindue åbner der sig som regel nogle muligheder, der ikke umiddelbart vil være tilgængelige tidligere i vinduet, og det må vi sige, er tilfældet her med en topspiller som Oscar Hiljemark, der er en markant forstærkning af vores hold.

- Oscar er præcis, hvad vi har søgt efter og endda mere til. Han er en fantastisk boks til boks spiller, der mestrer de fleste facetter af fodboldspillet, og så kommer han med masser af erfaring fra allerhøjeste niveau, og vi ser frem til at se hans kompetencer udfolde sig i AaB-dragten, siger Inge André Olsen.

28-årige Oscar Hiljemark er spændt på sin nye udfordring:

- AaB har gang i et superspændende projekt, som jeg glæder mig til at være en del af.

- Mit indtryk af klubben er rigtigt godt, og AaB’s ambition om igen at vinde noget og deltage i Europa passer mig fortrinligt, for det vigtigste for mig har altid været at vinde, fastslår Oscar Hiljemark.

- Nu ser jeg frem til at lære mine nye holdkammerater at kende og fremover bidrage bedst muligt med mine kvaliteter, lyder det fra Oscar Hiljemark.

Oscar Hiljemark, der i AaB tilslutter sig landsmændene Jacob Rinne og Tim Prica, får trøje nummer syv.

Tags på denne nyhed

Nederlag og uafgjort for AaB’s Akademihold

5. oktober 2020 kl. 11:54 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AGF-AaB 4-3

AaB-mandskabet startede godt, men måtte tage hjem uden point, da U/17 Ligaholdet lørdag tabte 4-3 på udebane til AGF.

AaB var i god kontrol i første halvleg, og Oliver Ross bragte AaB foran, da han erobrede bolden, afdriblede en modstander og sparkede bolden ind i det nærmeste hjørne.

På et vanvittigt langskudsmål udlignede AGF, inden Marius Jacobsen efter et hjørnesparkskombination sparkede kuglen ind til en nordjysk pauseføring på 2-1.

Efter pausen overtog AGF initiativet og udlignede først på et straffespark. Dernæst blev det til en AGF-føring på 3-2, da et direkte hjørnespark sejlede ind over stregen.

10 minutter før tid udbyggede AGF til 4-2 på en omstilling, da AaB havde kastet meget frem i håbet om at udligne.

Kort før tid lykkedes det AaB at pynte på resultatet, da Oscar Meedom sendte bolden i nettet efter et hjørnespark til slutresultatet 4-3.

- I første halvleg havde vi bolden meget og følte, at vi var fuld kontrol. Men i anden halvleg blev vores indsats for sløv, og AGF lykkedes med at ændre deres defensive formation flere gange i løbet af kampen, hvilket vi havde svært ved at håndtere, og så skiftede kampens momentum, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB ligger i U/17 Ligaen på syvendepladsen med ni point efter syv kampe. Næste kamp spilles 17. oktober på udebane mod Lyngby Boldklub.

U/15 Ligaen: AGF-AaB 1-1

I U/15 Ligaen led AaB sit første pointtab i sæsonen, da det i lørdags blev til en pointdeling mellem AaB og AGF.

AaB, der kom ind til kampen med tre sejre i træk, kom ellers først på måltavlen, da Jeppe Jørgensen midt i første halvleg scorede til en nordjysk føring på 1-0.

Kort efter pausen udlignede hjemmeholdet dog til slutresultatet 1-1.

Pointdelingen betyder, at AaB ligger på fjerdepladsen i U/15 Ligaen med 10 point efter fire kampe. Næste U/15 Ligakamp spilles på lørdag, hvor OB gæster AaB’s anlæg på Hornevej.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-AGF 1-1

5. oktober 2020 kl. 07:18 af Rasmus Estrup

I denne video kan du se et sammendrag af AaB's opgør mod AGF i 3F Superligaen. Et opgør, der endte 1-1. 

I en chancefattig første halvleg scorede AGF på et straffespark, der blev begået mod Patrick Mortensen. AGF-topscoreren tog sig selv af sparket fra pletten og sendte Jacob Rinne til den ene side, mens bolden blev lagt ind i midten til en østjysk føring på 1-0. 

Efter pausen kom der flere afslutninger, men størstedelen tilfaldt gæsterne. Det var dog AaB, der kom på tavlen. 

Det skete, da Kasper Kusk med en fremragende stikning fandt en fri Frederik Børsting, som prikkede bolden forbi Kamil Grabara til 1-1 med et kvarter tilbage. 

Ni minutter før tid havde AaB muligheden for at lukke kampen efter gode ting i venstresiden af Timothé Nkada og Kasper Kusk, men inde foran mål brændte Tim Prica chancen. 

Dermed endte opgøret 1-1. 

Tags på denne nyhed