Tætte akademiopgør mod FC Midtjylland

30. november 2020 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 3-3

AaB’s U/19 Ligahold sluttede sæsonen med et jubelbrøl, da en scoring dybt inde i tillægstiden sikrede det ene point på udebane mod FC Midtjylland efter et flot comeback.

I en tempofyldt og hektisk kamp bragte FC Midtjylland sig foran, inden AaB-mandskabet kort efter svarede tilbage på et flot mål af Oliver Henriksen efter oplæg fra Jakob Gaardsøe.

Anden halvleg blev for AaB’s vedkommende mere rodet med flere personlige fejl, og med to scoringer fordelt på det 70. minut og det 84. minut bragte hjemmeholdet sig foran med 3-1.

Dette fik AaB-spillerne til at kaste alt frem. På et godt initiativ fra Daniel Mortensen, der drev bolden op fra egen forsvarskæde og frem til feltet, reducerede AaB til 3-2 på Christoffer Ravns fuldtræffer.

Dybt inde i tillægstiden faldt den forløsende udligning. På et AaB-hjørnespark, hvor samtlige spillere inklusive målmand Theo Sander var kastet frem i feltet, fik Zifarlino Nsoni headet 3-3-udligningen over stregen.

- Selvom vores tekniske niveau undervejs var for lavt, og vi begik for mange personlige fejl, så viste afslutningen af kampen tydeligt spillernes evne til ikke at give op, og den vilje og gejst har jeg stor respekt for, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB slutter efterårssæsonen i U/19 Ligaen på fjerdepladsen med 21 point efter 12 kampe. Forårssæsonen indledes på udebane mod FC København 13. februar.

U/17 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 3-2

I U/17 Ligaen blev efterårssæsonen desværre afsluttet med et sent indkasseret mål og dermed et nederlag, da FC Midtjylland lørdag vandt fortjent 3-2.

AaB fik ellers en god start på kampen med en tidlig scoring af Gustav Dahl, men senere i løbet af en kontrolleret og chancefattig første halvleg udlignede FC Midtjylland på en omstilling til 1-1.

Efter pausen fik AaB ikke sit spil til at lykkes lige så vel som i første halvleg, og cirka ti minutter efter pausen førte et AaB-boldtab til en 2-1-scoring for hjemmeholdet.

Kort efter svarede Gustav Dahl dog tilbage, da han eksekverede et straffespark begået mod ham selv til 2-2.

Men i 89. minut lykkedes FC Midtjylland igen med at erobre en tabt bold fra AaB-mandskabet, og med en solid afslutning afgjorde FC Midtjylland kampen med målet til 3-2.

- Vi var i fin kontrol i første halvleg, men efter pausen blev vi mere urolige, og vi lavede mange uprovokerede fejl. Og så var denne kamp endnu en gang et udtryk for, at vi gennem efteråret har lukket for mange mål ind, hvilket også har krævet, at vi skulle score mange mål for at vinde kampene, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB’s U/17 Ligahold overvintrer på niendepladsen med 15 point efter 12 kampe. Forårssæsonen begynder 20. februar på hjemmebane mod Esbjerg fB.

U/15 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 0-0

Efterårets sidste ligakamp endte med et point for AaB’s U/15 Ligahold, der spillede 0-0 på udebane mod FC Midtjylland lørdag eftermiddag.  

Det var efterårsæsonens eneste målløse remis, og AaB-mandskabet ligger henover vinteren på 10. pladsen i U/15 Ligaen med 11 point efter 10 runder.

U/15 Ligaholdet genoptager ligeledes sæsonen 20. februar på hjemmebane mod Esbjerg fB.

Tags på denne nyhed

Sidste chance for Black Friday tilbud

29. november 2020 kl. 15:00

Har du ikke oprettet en profil og tilmeldt dig AaB Shoppen+? 

Tøv ikke, du kan helt gratis oprette en profil og tilmelde dig på knappen nedenfor. Udover 25% på alt* i AaB Shoppen til Black Friday, får du også fremover eksklusive tilbud samt optjening af bonuskroner.
Læs mere om fordelsklubben.

Gælder tilbuddet også på vores spillertrøjer? Ja.
Gælder tilbuddet også på det aller nyeste merchandise? Ja da.

*Kun julesweateren 2020 og sæsonkort gaveæsker er ikke omfattet Black Friday tilbuddet.

Tilmeld dig nu og få din besparelse før Black Friday er slut.

Tags på denne nyhed

Adventskonkurrencen 2020: 1. søndag i advent

29. november 2020 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

I dag er det 1. søndag i advent, og derfor skydes årets adventskonkurrence i gang. I denne video kan du derfor se Mathias Ross og Tim Prica genskabe et af Erik Bo Andersens ikoniske scoringer fra mesterskabssejren over AGF for 25 år siden. 

I selve konkurrencen udlodder vi Mathias Ross' signerede retrotrøje, en fyldt Faxe Kondi-taske med blandt andet Faxe Kondi, håndklæder og drikkedunk, et Faxe Kondi-køleskab og flere fede præmier fra AaB Shoppen. 

Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor, dreje lykkehjulet og se, om du har vundet. 

Konkurrencen og præmierne er sponsoreret af Faxe Kondi. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FC Midtjylland-AaB 0-0

29. november 2020 kl. 07:25 af Rasmus Estrup

AaB og FC Midtjylland spillede i går 0-0 på MCH Arena efter en god defensiv indsats. I dette sammendrag kan du samtlige muligheder fra den målløse remis. 

Se blandt andet Frederik Børstings annullerede scoring, en fin fodparade af Jacob Rinne og gode muligheder til Iver Fossum, Kasper Kusk og Frederik Børsting. 

Efter lørdagens pointdeling indtager AaB fjerdepladsen i 3F Superligaen. 

Næste kamp for Hele Nordjyllands Hold spilles på fredag på udebane mod OB. 

Tags på denne nyhed