En sejr og to store Akademinederlag mod Brøndby

9. november 2020 kl. 09:22 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 3-2

I U/19 Ligaen vandt AaB en god og intens duel mod Brøndby I.F. med 3-2.

Allerede efter tre minutter fandt Marcus Hannesbo med et indlæg Oliver Børsting, som sendte nordjyderne foran, men fem minutter senere udlignede Brøndby I.F. til 1-1 på et straffespark.

Spillet bølgede meget frem og tilbage i første halvleg, men efter pausen var AaB i fin kontrol, og tidligt i anden halvleg byttede Oliver Børsting og Marcus Hannesbo rundt på rollerne, da Oliver Børsting slog et indlæg ind til Marcus Hannesbo, der gled bolden i nettet til 2-1.

Ti minutter før tid blev føringen udbygget til 3-1, da Oliver Børsting headede læderet over stregen.

Mod slutningen reducerede gæsterne til 3-2, og det skabte spænding mod slutningen, men AaB holdt stand og vandt 3-2.

- Det var en fed U/19 Ligakamp med masser af tryk og høj intensitet. Kvaliteten på bolden var ikke helt tilstrækkelig i første halvleg, men efter pausen havde vi god kontrol og burde have lukket kampen tidligere. Men spillerne skal have stor ros for arbejdsindsatsen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB ligger på femtepladsen i U/19 Ligaen med 17 point efter ti runder. På lørdag spiller U/19 Ligaholdet på udebane mod FC København.

U/17 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 4-10

AaB’s U/17 Ligahold løb ind i en øretæve, da Brøndby I.F. lørdag gæstede Hornevej.

AaB kom ellers tidligt foran 1-0, men med fire scoringer inden pausen førte gæsterne 4-1 ved starten af anden halvleg.

I anden halvlegs indledning lurede AaB på at komme tilbage i kampen, men i stedet gjorde Brøndby I.F. det til 5-1. Derfra gik det stærkt, og i løbet af cirka ti minutter var gæsternes føring vokset til 9-1.

AaB lykkedes dog med at komme på tavlen tre gange i anden halvleg, mens Brøndby I.F. scorede yderligere en gang, så opgøret endte med et nederlag på 10-4.

- For to uger siden slog vi FC Nordsjælland på en masse dyder, som vi på ingen måde viste i lørdags. Vores kollektive spil uden bold var uden kvalitet, og vi lignede 11 spillere, der forsøgte at kæmpe vores egen kamp i stedet for at kæmpe sammen. Det var et klart nederlag til et godt og effektivt Brøndby-hold, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

I U/17 Ligaen ligger AaB på femtepladsen med 15 point efter ti kampe. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod FC København.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-5

Også i U/15 Ligaen løb AaB ind i et stort nederlag mod Brøndby I.F.

Gæsterne gjorde ondt på AaB allerede tidligt i kampen, og efter fem minutter stod der 2-0 til Brøndby I.F.

Føringen blev fordoblet inden pausen til 4-0.

AaB fik i anden halvleg rettet op på første halvlegs præstation, men kort før tid lukkede gæsterne kampens målkonto med et straffesparksmål til 5-0.

I U/15 Ligaen indtager AaB niendepladsen med ti point efter syv runder. Næste opgave venter på lørdag på udebane mod FC København.

Lucas Andersen udtaget til landsholdet

8. november 2020 kl. 16:18 af Rasmus Estrup

På grund af indrejserestriktioner fra England til Danmark, hvilket kan påvirke syv danske landsholdsspillere inkl. Henrik Dalsgaard,  har landstræner Kasper Hjulmand udtaget ni yderligere spillere til onsdagens venskabskamp mellem Danmark og Sverige.

Heriblandt er AaB-anfører Lucas Andersen.

Lucas Andersen, der er noteret for fire A-landskampe, spillede senest for landsholdet i oktober sidste år, da Danmark vandt 4-0 over Luxembourg på Aalborg Portland Park.

Landskampen mod Sverige spilles onsdag kl. 19.30 på Brøndby Stadion.

Tilmeld dig AaB Shoppen før Black Friday

8. november 2020 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

27. november holder AaB Shoppen Black Friday, men bliver du medlem af AaB Shoppen inden, kan du blandt andet få tidlig adgang til de gode tilbud allerede fra 26. november kl. 19.59.

8. november 2020 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

Øverst fra venstre: Ashley Tootle (fysisk træner), Jesper Sudergaard (assisterende holdleder), Kristoffer Pallesen, Iver Fossum, Frederik Børsting, Malthe Højholt, Jakob Ahlmann, Jeppe Pedersen, Vladimir Prijovic, Robert Kakeeto, Rasmus Würtz (assistenttræner), Poul Buus (målmandstræner)

Midterst fra venstre: Simon Enevoldsen (fysioterapeut), Jim Holm Larsen (analytiker), Morten Skjoldager (cheffysioterapeut), Tim Prica, Thomas Christiansen, Daniel Granli, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Oscar Hiljemark, Pedro Ferreira, Magnus Christensen, Kasper Pedersen, Peter Feher (fungerende cheftræner), Kim Leth Andersen (fungerende assistenttræner), Ernst Damborg (holdleder)

Nederst fra venstre: Timothé Nkada, Lukas Klitten, Jacob Rinne, Lucas Andersen, Tom van Weert, Andreas Hansen, Jores Okore, Kasper Kusk