Billetter til årets sidste hjemmekamp frigives i morgen

24. november 2020 kl. 10:28 af Rasmus Estrup

Til årets sidste hjemmekamp, der spilles søndag 13. december mod Lyngby Boldklub, vil der igen være adgang for kun 300 tilskuere på grund af regeringens restriktioner med en begrænsning på maksimalt 500 personer til kampe i 3F Superligaen. Antallet på 500 inkluderer blandt andre spillere, trænere, presse, TV og øvrige medarbejdere. 

De 300 tilskuerepladser fordeles ligeligt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, og 150 sæsonkortholdere vil få adgang til årets sidste hjemmekamp. 

Alle sæsonkortholdere placeres på de tre midterste sektioner på den nedre del af Complea Tribunen, mens de 150 samarbejdspartnere placeres på A. Enggaard Tribunen.

For at mindske risikoen for smittespredning, så vil alle tilskuere være placeret på hvert fjerde sæde, mens hver anden række ligeledes vil være afspærret. 

Sådan får du billet

Fra kl. 15.00 i morgen, onsdag, kan sæsonkortholdere, der endnu ikke har været på Aalborg Portland Park under de nuværende restriktioner, stille sig i en digital kø på AaB's billetside - kl. 16.00 åbner billetsalget.

Den digitale kø vil på dette tidspunkt give adgang efter tilfældig rækkefølge til alle, der står i køen på det pågældende tidspunkt. Det vil sige, at der reelt foregår en lodtrækning blandt alle i køen.

Sæsonkortholdere der har haft adgang til 3F Superligakampene mod Vejle Boldklub, Brøndby I.F. og FC Nordsjælland vil i første omgang ikke kunne trække billetter til den kommende kamp mod Lyngby Boldklub. Skulle der mod forventning være ledige billetter tæt på kampdatoen, så vil billetkøberne til de tre foregående hjemmekampe få besked herom via mail.

Se i videoen nederst, hvordan du gør, når du efterfølgende skal afhente din billet i billetsystemet.

Bemærk: Billetter vil kun kunne rekvireres online. Benyt IKKE Internet Explorer som browser, da denne ikke er kompatibel med vores billetsystem.

 

U/19 Ligasejr over Esbjerg fB

23. november 2020 kl. 12:22 af Rasmus Estrup

AaB havde vinden i ryggen i første halvleg, og mens det besværliggjorde arbejdsbetingelserne for Esbjerg fB, så formåede AaB at kontrollere kampen.

Cirka midtvejs i første halvleg fik AaB fortjent bragt sig foran 1-0, da Oliver Børsting efter oplæg fra Oliver Overgaard sendte bolden i nettet.

Trods flere AaB-muligheder var pausestillingen 1-0.

Efter pausen kom Esbjerg fB godt ud i jagten på en udligning, men helt farlige blev gæsterne ikke, og i stedet gjorde Marcus Hannesbo det til 2-0 på et hovedstød.

- Vi spiller en rigtig fin kamp. Især i første halvleg. Vi havde god kontrol, træf kloge beslutninger og drengene udviste stor arbejdsvilje. Men vi burde have været mere effektive og ført 3-0 ved pausen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Derudover er det glædeligt, at vi i de sidste 20 minutter kan sætte fire U/17 Ligaspillere på banen og stadig opretholde et godt niveau og resultatet, siger Kim Leth Andersen.

AaB ligger nu på femtepladsen i U/19 Ligaen med 20 point. Der er fem point op til FC Nordsjælland på førstepladsen. Næste kamp spilles lørdag kl. 12.00 på udebane mod FC Midtjylland, der på nuværende tidspunkt indtager andenpladsen med 22 point.

Tags på denne nyhed

Ferreira i karantæne mod FC Midtjylland

23. november 2020 kl. 10:21 af Rasmus Estrup

i 71. minut af søndagskampen mod FC Nordsjælland fik Pedro Ferreira et gult kort. Det var midtbanespillerens femte advarsel i denne sæson, og portugiseren er dermed i karantæne til næste kamp. 

Altså er han ikke tilgængelig, når Peter Feher udtager AaB-truppen til næste kamp mod FC Midtjylland. 

Pedro Ferreiras næste mulige kamp for Hele Nordjyllands Hold vil i stedet være udekampen mod OB 4. december. 

Tags på denne nyhed

Flere eSuperligakampe er programsat

23. november 2020 kl. 10:07 af Rasmus Estrup

Efter de første seks runder fører AaB 3Superligaen med fem sejre og et nederlag. Nu er de næste fire runder planlagt, og der venter i de kommende runder opgør mod to tidligere eSuperligavindere, FC København og AC Horsens.

Kampprogrammet for de næste fire runder er som følger: 

Runde 7 - Tirsdag 24. november kl. 23.00 - AaB-AGF (Viaplay)

Runde 8 - Oversidder

Runde 9 - Tirsdag 1. december kl. 22.00 - FC København-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 10 - Onsdag 2. december kl. 22.00 - AaB-AC Horsens (Viaplay)

De resterende runder i eSuperligaen planlægges på et senere tidspunkt. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC Nordsjælland 1-1

23. november 2020 kl. 07:10 af Rasmus Estrup

Trods en masse store AaB-muligheder måtte Hele Nordjyllands Hold i går nøjes med blot et enkelt point, da FC Nordsjælland gæstede Aalborg Portland Park i en kamp, der sluttede 1-1. 

Midt i første halvleg havde først Jakob Ahlmann og siden Kasper Kusk gode muligheder for at bringe AaB i front, men føringsmålet kom kort efter til gæsterne, da Mohammed Diomande sendte læderet ind bag Jacob Rinne. 

Efter pausen havde blandt andre Jakob Ahlmann og Pedro Ferreira nogle store chancer. 

Efter 61 minutter lykkedes det endelig AaB at udligne, da Iver Fossum sikkert sendte bolden i ved fjerneste stolpe til 1-1, der også blev slutresultatet. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen. 

Tags på denne nyhed