Støt AaB's samarbejdspartnere

25. marts 2020 kl. 17:34 af Martin Stigaard Skammelsen

I denne særlige tid opfordrer AaB alle AaB-fans til at støtte alle de mange samarbejdspartnere, der er med til at støtte AaB.

Og når man alligevel skal være hjemme, kan man med fordel benytte de samarbejdspartnere, der tilbyder take-away eller levering af mad lige til døren.

Velbekomme!

Gensyn med Champions League-kampe onsdag

24. marts 2020 kl. 14:38 af Martin Stigaard Skammelsen

De to gruppespilskampe sendes henholdsvis kl. 12.00 og kl. 14.00 onsdag, så der er lagt op til fire timers glædeligt gensyn fra en af AaB’s bedste europæiske sæsoner.

Hjemmekampen mod de dengang forsvarende mestre i UEFA Champions League var AaB’s første af i alt tre hjemmekampe i gruppespillet i efteråret 2008, og blev spillet i slutningen af september, 14 dage efter at AaB i første kamp i puljen havde spillet 0-0 i Glasgow mod de skotske mestre fra Celtic FC.

Returopgøret i Manchester var den sidste af de seks puljekampe, og blev afviklet i december 2008 på Old Trafford. Med et par tusinde AaB-fans på lægterne blev kampen et af de største øjeblikke i AaB’s europæiske historie.

Se eller gense det hele onsdag fra kl. 12.00 på TV3 Sport.

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

23. marts 2020 kl. 12:28 af Martin Stigaard Skammelsen

Kasper Kusks solotur mod Lyngby Boldklub, der blev afsluttet med en højrebensscoring i nettaget, er af AaB's fans blevet kåret til månedens mål i marts. 

Scoringen til 2-0 på et tomt Aalborg Portland Park fik 67 procent af stemmerne, mens Lucas Andersens frisparksscoring mod FC København tog andenpladsen i afstemningen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret fodbold og Football Manager 20. Vinderen af præmien blev Mike, der får direkte besked over e-mail af AaB. 

Se Kasper Kusks mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

21. marts 2020 kl. 10:13 af Martin Stigaard Skammelsen

Selvom to af AaB's planlagte kampe i marts er udsat på ubestemt tid på grund af den nuværende samfundssituation, nåede Hele Nordjyllands Hold at score syv mål i løbet af de tre kampe i marts. Derfor er det nu tid til at kåre månedens mål. 

Blandt kandidaterne er eksempelvis et frisparksmål af Lucas Andersen mod FC København og en solotur af Kasper Kusk mod Lyngby Boldklub. 

I videoen øverst og via linket nederst, kan du se målene og stemme på din favorit. Når du afgiver en stemme deltager du samtidig i lodtrækningen om en en signeret fodbold og Football Manager 20. 

Kandidaterne er: 

1) Lucas Andersen til 3-1 mod FC København, 1. marts
2) Iver Fossum til 3-2 mod FC København, 1. marts
3) Mathias Ross til 1-0 mod FC København, 4. marts
4) Oliver Klitten til 2-0 mod FC København, 4. marts
5) Tom van Weert til 1-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts
6) Kasper Kusk til 2-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts
7) Lucas Andersen til 3-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts

Afstemningen løber frem til mandag 23. marts kl. 12.00, hvorefter der udtrækkes en vinder. Vinderen får direkte besked via e-mail. 

Tags på denne nyhed

Lucas A. træner igennem på terrassen

20. marts 2020 kl. 18:04 af Brian Andersen

Fitnessrummet i Børge Bach Huset og kunstgræsbanen på Hornevej er for Lucas Andersens vedkommende skiftet ud med en spinningscykel og andre træningsredskaber på en terrasse ved klitterne i Blokhus.

Ligesom mange andre danskere har AaB-spillerne nemlig også fået en anden hverdag på grund af coronavirussen, der har sendt flest mulige danskere hjem fra den sædvanlige arbejdsplads. Anfører Lucas Andersen har derfor taget turen op til sommerhuset i Blokhus, hvor han har isoleret sig med sin kæreste og deres søn.

- Når man som jeg er et meget socialt menneske, er det svært at skulle undvære socialt samvær. Men det er vigtigt, at vi alle lytter til sundhedsmyndighederne og følger retningslinjerne, så vi kan komme på den anden side af denne virus hurtigst muligt. Derfor har vi valgt at tage herop, hvor vi er mere isoleret, siger Lucas Andersen til aabsport.dk.

En hverdag i sommerhuset er dog ikke ensbetydende med ferie for AaB-spilleren. Ligesom resten af truppen holder han sig hver dag i gang med øvelser udstukket af fysisk træner Ashley Tootle. Men hvor der normalvis er formiddagstræning, er træningen i denne tid flyttet til om eftermiddagen i sommerhuset.

- Vi står op ved syvtiden og tænder op i pejsen. Derefter står den på en god morgenmad, og så finder vi på, hvad vi skal lave. Nogle gange leger vi med LEGO, og ellers går vi ture i klitterne og tager en tur ned til stranden, så vi får noget frisk luft, fortæller Lucas Andersen.

Efter frokost får sønnen sig en lur, mens Lucas Andersen trækker i fitnesstøjet.

- Så træner jeg igennem i halvanden times tid. Den får fuld gas på spinningscyklen, og efterfølgende laver jeg diverse styrkeøvelser. Hvis vejret tillader det - som det har været tilfældet det meste af ugen - foregår det ude på terrassen, forklarer Lucas Andersen og påpeger, at der ikke er mulighed for at springe over, hvor gærdet er lavest.

- Vi har fået vores pulsbælter med hjem, så Ashley kan tjekke, at vi alle får lavet, det vi skal, mens vi er derhjemme, så vi er bedst muligt forberedt, når vi engang kan vende tilbage til træningsbanen sammen, siger Lucas Andersen.

Derfor minder kosten også om, hvad den ville være i en mere almindelige periode med kampe og træningspas.

- Vi har fået mere tid til at lave mad, og derfor laver vi nu alt vores mad helt fra bunden af. Den har blandt andet stået på hjemmelavet lasagne og mexikanske quesadillas, hvor pandekagerne har været hjemmebagte. Men vi spiser stort set det samme, som vi ellers ville, så vi står knivskarpt til perioden, der følger, siger Lucas Andersen, der ser frem til ikke kun at have kontakt med holdkammeraterne via diverse sociale medier, men også på banen.

- Vi glæder os selvfølgelig helt vildt til at komme i gang igen og følge op på den gode spillemæssige periode, vi har været i. Men vi er allesammen nødt til først at gøre, hvad der kræves af os for at komme igennem denne svære periode, før vi kan vende tilbage til at lave mange af de ting, vi elsker, siger Lucas Andersen.

Tags på denne nyhed